SundhedSygdomme og betingelser

Hydrocephalus hos børn

hydrocephalus hos børn, eller hydrocephalus, desværre, fælles patologi ved fødslen. Til en vis grad, er det diagnosticeret i mange børn. Typisk ødem opstår på grund af overdreven væskeophobning i hjernen eller på grund af fejl i udstrømningen. Selve væsken udøver tryk på hjernen, så længe et sådant tryk kan forårsage hævelse af hjernen og død. Derfor den cerebralt ødem, som behandlingen er startet på et tidligt tidspunkt har en positiv prognose end at køre sygdom.

hydrocephalus hos børn kan enten være medfødt eller erhvervet, men i de fleste tilfælde er sygdommen medfødte og patologiske former for udvikling i livmoderen.

Symptomer på hydrops visuelt mærkbare umiddelbart efter fødslen, men nogle mødre sige om denne diagnose endnu før fødslen af barnet, resultaterne af ultralydsundersøgelse. Hvis diagnosen er korrekt, og patologi uforenelig med liv, lægerne insisterer på at udføre kunstig fødsel eller abort.

Hvis barnet allerede er blevet født, og er ikke blevet identificeret vand i hovedet, kan den indstilles på visse grunde. Disse omfatter:

- en meget stor størrelse af hovedet;

- en stigning i størrelsen af hovedet i de første uger af livet;

- svulmende fontanelle;

- irritabilitet;

- anfald, ligesom epileptiske;

- opkastning;

- ptose eyeballs ned.

Det er de første tegn, som er diagnosticeret hydrocephalus hos børn. I fremtiden disse børn halter bagefter i udvikling, overdreven irritabilitet, aggressiv, lære at gå sent, klodset, lider af hukommelsestab, forvirring, de kan opleve inkontinens.

Årsagerne til hjerneødem er ganske komplekse. For at forstå dem lidt tur til fysiologi. Hjernen i sin sammensætning ligner en blød, geleagtig masse, som synes at flyde i kraniet og er understøttet af "flydende" cerebrospinalvæsken. Den selvsamme fluid fylder hjertekamrene, som ligger dybt i hjernen. Cerebrospinalvæske har adgang - gennem karrene og tubuli det kommer ind i rummet mellem kraniet og hjernen, og der absorberes af blodet. Til væsken var afbalanceret, bør dets produktion, cirkulation og absorption være normen. Det afhænger af denne foranstaltning intrakranielt tryk. Hvis der er patologier, der interfererer med udstrømning af cerebrospinalvæske (for eksempel indsnævring af hjertekamrene, absorption overtrædelse), så er der en sådan patologi, som hydrocephalus (ødem).

hydrocephalus hos børn ofte opstår på grund af præmaturitet, mødres fødedygtige problemer, infektion i livmoderen, patologi (kløft af rygmarvskanalen).

Hos ældre børn, kan hydrocephalus udvikle på grund af en hjernesvulst, kvæstelser i hovedet, infektion i centralnervesystemet.

Hvis du finder nogen beviser for overtrædelser af barnets sundhed, bør forældre konsultere en læge. På hydrocephalus kan indikere symptomer såsom lange og ofte græder i et barn med fodring problemer, svage bevægelser af hoved og hals, astmaanfald, øget pulserende fontanelle.

På et tidligt stadium af sygdommen er vist konservativ medicin. Progerssiruyuschaya hydrocephalus hos børn kræver operation. De fleste operationer udføres ved rangering shunts når særlige strømmer væk fra hjernen til bughulen. En stor ulempe ved denne metode - behovet for at erstatte de shunts, der ikke. Sådan operation er ganske dyrt. I øjeblikket neuroendoscopy det udviklet en teknik, der kan redde livet for et barn, der lider af denne sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.