SundhedSygdomme og betingelser

Symptomer på hepatitis C blandt mænd. Symptomerne, behandling, forebyggelse

Hepatitis C - en sygdom, der indeholder et RNA-virus. Når den træder humant blod de destruktive processer, der finder sted i leveren. De har en vanskelig karakter og uden behandling kan føre til døden.

Hepatitis C er en trussel mod andre, da sygdommen er smitsom. For at beskytte sig selv mod infektion, er det nødvendigt at undersøge i detaljer, hvordan den virus overføres.

Desværre er antallet af mennesker, der lider fra hele kloden er stor nok. Til dato - mere end 170 millioner. I fare er både kvinder og mænd, men sidstnævnte sygdom er langt mere kompleks.

Beskrivelse Hepatitis C

Symptomer på hepatitis C hos mænd kan opstå efter 1-4 måneder efter infektion. Sådan en stor mængde tid forklares ved at variere strømmen kapacitet. Læger skelner lang og mild. Typisk hepatitis C udvikler sig gradvist. Over tid, kan der være en ny inflammatoriske læsioner, efterfølgende sygdommen bliver alvorlige form, hvilket resulterer i skrumpelever.

RNA virus overføres gennem blod. Alle mennesker i kontakt med patienter, er i fare. De er opfordret til at undersøge, som den transmitterede hepatitis C. Når i kroppen på en rask person, er viruset begynder at formere sig, hvilket påvirker levercellerne. Dette fører til afbrydelse af dets funktionalitet, og det endelige resultat af den fuldstændige ødelæggelse. Nogle gange kan inkubationstiden vare op til seks måneder.

Intriger af hepatitis C er i sin latente form. Der var tilfælde, hvor sygdommen i lang tid ikke udviste tegn. Det er betydeligt komplicerer opgaven med lægerne, fordi hepatitis i fremskredent stadium kur er næsten umuligt.

Symptomatologi i akutte (primær) -form

Hepatitis C i den akutte (primære) form har følgende funktioner:

 • kraftige fald af kræfter;
 • konstant følelse af svaghed og døsighed;
 • træthed;
 • ledsmerter;
 • feber;
 • fordøjelsesbesvær, kvalme, opkastning;
 • huden bliver jaundiced;
 • en kraftig stigning i temperatur (38 grader eller højere);
 • en konstant smag af galde i munden;
 • ubehag i højre øvre kvadrant, undertiden ledsaget af smerter.

Nogle patienter i de tidlige stadier af hepatitis C blev observeret svær hovedpine, tab af appetit og kløe.

Sygdommen er kendetegnet ved forandringer i leveren og milten. Disse myndigheder kan stige betydeligt i størrelse. Også en af de tydelige tegn på hepatitis er en ophobning af væske i bughulen. Dette symptom indikerer de stærke uregelmæssigheder og endda skrumpelever.

Meget ofte en akut form, bliver kronisk, hvilket kan vare i årtier. Med den rette behandling, kan mere end 30% af patienterne forventer en fuld helbredelse.

Sådanne symptomer er fælles for mange sygdomme, så lægerne ikke anbefale selvmedicinering. Præcist diagnosticere hepatitis C er kun mulig efter en omfattende undersøgelse.

Tegn på alvorlig leverbetændelse

Symptomer på hepatitis C hos mænd i form af fulminant vises næsten med det samme. Denne form for en sjælden nok, men også meget tung. Spredning af virus sker hurtigt, og efter 10-14 dage patienten kraftigt forværrede helbred. Der er en stor risiko for hepatisk koma. Almindelige symptomer er meget lig den oprindelige form, men de kommer til udtryk i en mere alvorlig form. Positive dynamik er observeret i kun 20% af patienterne.

Hepatitis C: kroniske form

En af funktionerne af hepatitis C er en kronisk form. Under hendes tilstand af remission kan vare i 10 år eller mere. Som regel tilbagefald, og gulsot observeres kun i 3% af patienterne. Det eneste problem ved denne form - den konstante mutation af virussen. Dette komplicerer i høj grad opgaven med immunsystemet, der forsøger at genkende beskadigede celler og ødelægge dem. På grund af de konstante ændringer at stoppe replikationen af virusset ikke er muligt, som fratager patienten mulighed for en fuld helbredelse.

Symptomer på hepatitis C blandt mænd i kroniske form:

 • sove forstyrrelser: søvnighed i dagtimerne, er vist natten - søvnløshed;
 • krop ophører med at modstå fysisk stress, selv mindre;
 • nedsat appetit;
 • der er en svaghed og svimmelhed;
 • måltid er ofte ledsaget af opkastning og bilious opstød.

Hepatitis C - en risiko for mænd

Denne virus er ikke selektiv i risiko er både mænd og kvinder. Men der er nogle funktioner: den stærke køn bærer sygdommen er meget sværere. Desuden er symptomerne på hepatitis C diagnosticeres hos mænd langt oftere. Dette er primært forklares simpelthen nok: iblandt dem, en højere procentdel af dem, der misbruger alkohol overtrådt sanitære normer lider af lavt immunitet.

Der er et andet vigtigt punkt, som vi ikke må glemme: i den mandlige krop ikke producere østrogen hormon. Og dette igen, forlader leveren uden beskyttelse.

I den kroniske form af en mand kan lide:

 • gynækomasti (en stigning i brystkirtel);
 • falde i styrke;
 • ejakulation uorden.

Som regel alle disse funktioner føre til et brud på den mentale tilstand og forårsage langvarig depression.

Hepatitis C: behandling af leverpræparater, metoder

Den vigtigste metode til behandling af hepatitis C er udpegningen af antivirale lægemidler. De er lavet i et bestemt mønster. En sådan behandling kan vare fra 6 måneder til 1,5 år. Den mest afgørende faktor i valget af teknikker - en positiv tendens i terapien.

Når du vælger medicin prioritet placeret på behandling af leveren. De lægemidler, der er mest almindeligt ordineret til patienter tilhører en gruppe af antivirale. Den mest effektive behandling er en kompleks blanding af "Ribavirin" pegyleret interferon (Aalgeron "" Pegasys ").

På tidspunktet for vedtagelsen af disse lægemidler patienten er tildelt en regelmæssig check-up. Den første blodprøve taget efter 1 måned. Ifølge resultaterne, kan lægerne forudsige den fremtidige adfærd af sygdommen.

forebyggende foranstaltninger

Efter at have undersøgt i detaljer alle de symptomer på hepatitis C blandt mænd, er det muligt at lave kun én konklusion - du behøver man bedst kunne beskytte sig selv mod infektion. Hvad du skal gøre for at skride til handling:

 • injektion gør kun engangssprøjter;
 • opgive dårlige vaner, såsom alkohol og stofmisbrug;
 • brug med personlige hygiejneartikler (væven, tandbørste et al.);
 • under procedurer i kosmetiske og tandklinikker til kun at bruge engangs instrumenter;
 • beskyttet sex.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.