Sport og FitnessHockey

Ejere af Stanley Cup fra Rusland

Hockey er en af de mest populære shows og underholdning, på trods af at det udelukkende er en vintersport. Den mest berømte og fremtrædende Hockey League er ud over havet. National Hockey League (NHL), hvor tredive hold spiller, der udelukkende består af højklasse hockey spillere samlet rundt om i verden, er en integreret del af denne amerikanske sportslige årlige festival. Ejere af Stanley Cup, det mest prestigefyldte trofæ, er velkendte stjernespillere med sycifrede lønninger og kontrakter for millioner af dollars. Stanley Cup modtages af et hold, der formåede ikke kun at optage 1-8 pladser i sin konference i den regulære sæson, men også de sidste fire faser af "kampe til flyvningen."

I modsætning til vores spillere, der nogle gange viser et "fantastisk" spil, er russiske hockeyspillere meget værdsatte i Vesten. For eksempel blev Alexander Ovechkin, det første udkast nummer 2004, en af lederne af det russiske nationale hockeyhold, den bedste mester i mesterskabet sidste sæson.

Russiske ejere af Stanley Cup er ikke kun spillere, der kæmper for den sidste bloddråbe på isen, men også trænerne. I løbet af de sidste 15 år har tre russere været i stand til at bringe deres klubber til det største oversøiske hockey trofæ. I begyndelsen af dette Centurier, Vyacheslav Fetisov og Vladimir Bure, som var trænerne af New Jersey Devils, kunne ikke kun skabe et afbalanceret hold, der vandt 45 sejre i den normale sæson, men vandt også en række "playoffs" fra "Dallas Stars" med en 4- 2. Tre år senere vinder ejerne af Stanley Cup fra New Jersey igen playoffs under ledelse af Vladimir Bure. Denne gang i sidste ende blev "Mighty Ducks" fra Anaheim besejret med en score på 4-3.

Sidste gang russiske spillere var i stand til at vinde finalen i slutspillet sidste år sidste år. I 2012, hot California efter nederlaget for deres basketball favoritter, "Los Angeles Lakers" jublede lokale hockey spillere fra klubben "Kings". Forladt fra det ottende sted i den regulære sæson viste de fremtidige ejere af Stanley Cup utrolig beskyttelse, især værd at bemærke målmanden "konger" Kuik. Sammensætningen af "Los Angeles Kings" omfattede to russiske hockeyspillere: Andrei Loktionov og Vyacheslav Voinov. Som en del af andre finalister - "New Jersey Devils" - den første Og den sidste mester kunne tage Ilya Kovalchuk. I øjeblikket forlod spilleren NHL. Ejerne af Stanley Cup fra Rusland - 38 spillere. Tre gange Sergei Fyodorov vandt finalen , som er pladen blandt vores hockey spillere. Vyacheslav Fetisov blev vinder af National Hockey League ikke kun som coach. I to på hinanden følgende år siden 1997 har legenden om russisk sport som en del af Detroit Red Wings vandt sejre i en af verdens mest prestigefyldte sportsserier.

Hvad angår fremtidige russiske mestere, diskuteres Oleksandr Ovechkin, en spiller af Washington Capitals, som har spillet fremragende i mere end en sæson i den regulære sæson. Vi håber, at snart "Stanley Cup-vinderne" -rating vil blive genopfyldt af et dusin flere russiske atleter, og nye talenter kommer til vores nuværende landshold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.