Hjem og familieKæledyr

Shar pei hunderace. anmeldelser ejere

Når du ser foran Pei, øjet fanger hans usædvanlige udseende. Denne hund er ved at nå manken ikke mere end 50 cm, vejer omkring 20 kg, og lide er overskydende hud på kroppen. Det siges, at folderne i at spille rollen som en forsvarsmekanisme mod alvorlige skader, når racen blev brugt som en kriger. Hvalpe folder også højere end for voksne hunde (de kan forblive kun på hovedet og skulderen). Dette dyr har en kort stiv hår ofte rød farve, i det mindste - hvid eller sort. Sprog Shar-Pei har en usædvanlig farve fra mørk blå til sort, hvilket også er et karakteristisk træk for racen.

Sharpei hund: billederne tale om en afbalanceret karakter

Selv shar pei skulle bruges som et groft krigere, gjorde deres fredelige karakter ikke tillade dette. De er meget svære at pjuske, men at bevogte huset, er de stadig ved, hvordan man advare ejerne om det uventede besøgende gøen og knurren. I ekstreme tilfælde kan de endda angribe forsvare deres territorium.

Arten af racen Shar Pei

Anmeldelser ejere er ens i det faktum, at stærkt anbefale at træne en hund som enhver stor race. Men det skal ske uden at ty til uhøflighed, ellers ville hun blive fornærmet og vil ikke lytte til træneren. Hvalp de allerede godt mestrer alle hold. Stadig at gøre det selv er ikke det værd, selvom du er i stand til at lære dine kæledyr grundlæggende kommandoer.

Shar pei hund racen gøre alt i humør, herunder at udføre dine krav. Først skal du fortælle ham, hvad de skal gøre, og hunden vil tænke, om spillet er værd stearinlys. Og først derefter langsomt udføre hvad du har mest brug for det. Og måske dine behov og hans begær sammenfaldende. Shar Pei - en meget intelligent race, og dens snarere kaldes en observatør-filosof.

Ro og balance sejre i figurens pei hund. Anmeldelser, hvor psykologer og terapeuter rådes til at bringe denne race til dem, der har problemer og disharmoni i familien, er ganske forståeligt. Pet vil gøre i et hus hygge og forbedre det psykiske situation. Hans karakter er mere som en kat: shar pei knyttet til ejerne, men til en outsider refererer lidt arrogant, ikke genkende dem. Han kan udholde ensomhed, men det ødelægger ham psykisk. Venstre alene i lang tid, kan Sharpe harbor vrede og ændre holdningen til ejeren.

Børn og Sharpe

Anmeldelser af ejerne af denne race eneste positive. Opdrættere siger, at Sharpe perfekt kommunikere med børn og er endda villige til at udholde nogen af deres narrestreger. Men igen, at de andre børn, de er vantro.

Sundhed shar pei hunderace

Anmeldelser opdrættere af denne race indeholde oplysninger om sådanne sygdomme som tarmslyng århundrede, som arvede. Det skyldes de forkerte voksende øjenvipper på øjenlåget, hvilket resulterer i hornhinde skade på øjet. Men denne sygdom er ekstremt sjældne, og kun repræsentanter for køter racen. Med hensyn til den forventede levetid, oftere shar pei lever kun 10-12 år.

Selv om denne race er en af de mest sjældne, kan det nemt findes på salg. Det er kun nødvendigt at se godt ud. Den gennemsnitlige pris for en hvalp Shar-Pei er omkring 17.000 rubler. Men vil du ikke fortryde en enkelt dag, der har valgt sådan en vidunderlig hund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.