TravelingHoteller

Mina Mark Resort (Hurghada) 4 *, Hurghada, Egypten Hotel anmeldelser

Mina Mark Resort (Hurghada) 4 * - resort beliggende på strandpromenaden i den populære egyptiske by Hurghada. Dette sted er populære blandt de besøgende, for her er der en masse interessante seværdigheder.

første indtryk

Mina Mark Resort (Hurghada) 4 * består af to bygninger. Hotellet er elegant og straks tiltrækker opmærksomhed. Bestemt sætter det første indtryk på en positiv måde, og jeg må sige, det er ikke vildledende. Det er værd at bemærke et andet vigtigt punkt - denne ejendom er beliggende i hjertet af byen, i et område kaldet Sakkala. Turister er tiltrukket af det faktum, at hotellet ligger lige ved stranden. Fra stranden, gæster på hotellet adskiller kun fem minutter af stille skridt! Men det er ikke alt. I umiddelbar nærhed og lufthavnen er - lidt mindre end ti minutter i bil. Mere her tæt på promenaden, som er meget populær, især blandt unge. Det er her, du kan spise i de bedste restauranter, besøg opskalere natteliv underholdning, eller bare en tur i de maleriske omgivelser.

Aktiviteter på stedet

Mina Mark - er ikke kun en stor mulighed for at bo der for varigheden af deres ophold i Egypten. Hotellet er også et sted, hvor du kan slappe helt af. Efter er blevet skabt alle de nødvendige betingelser til dette formål. Der er en stor udendørs swimmingpool, åben hele året rundt, solterrasse og have, hvor man kan nyde den fred og ro. Sports entusiaster kan nyde et spil billard eller bordtennis, besøge udstyret med alt det nødvendige udstyr i fitnesscentret. Og, selvfølgelig, opholder sig her for en ferie, du har brug for mindst en dag afsat til vandsport. Dette kan være dykning, snorkling eller surfing. Og gæster, der ønsker at slappe af, nyde et tyrkisk bad, sauna eller tjenester SPA-salon og wellness-center. Alt dette er til rådighed for de gæster, der slog sig ned i hotellets Mina Mark Resort (Hurghada) 4 *.

For de små

Folk, der kommer på ferie med deres børn, kan ikke bekymre sig om, hvad børnene vil være kede på hotellet. Faktisk har administrationen taget sig af det, og de yngste rejsende var her interessant. Børn har et stort legeområde, og der er en mini-klub. Hertil kommer, at unge rejsende absolut gerne animeret show, arrangeret af hotellet på daglig basis. Det skal også bemærkes, at hvis et barn, der kom med deres forældre, men alligevel ikke 12 år, kan han leve gratis. Hvis vi har brug for flere senge, skal dette aftales på forhånd med ledelsen. Først da kan et barn satsen vil være 50% af den betalte for placeringen af det medlem voksen sædvanligt beløb.

mad

Den Mina Mark Resort (Hurghada) 4 * Der er to primære restauranter - Sunshine og Water Blue. I ethvert af disse virksomheder, kan gæsterne nyde morgenmad, frokost og selvfølgelig middag. En behagelig atmosfære og fremragende service. Disse institutioner tjene gæsterne af "buffet" systemet, foruden en udendørs buffet. Mere på stedet bar ved poolen. Det virker også på All inclusive-system, og i løbet af dagen. En anden bar kan findes på stranden. Hotellets gæster kan bestille enhver alkoholholdig eller sodavand og snacks. Række forskellige, så alle vil finde noget, der sandsynligvis vil appellere til ham. Og, selvfølgelig, som i enhver respekt hotel, her er der en lobbybar. Det er et ideelt mødested, som altid er en god stemning, europæiske Drinks og høflige personale. Også det skal bemærkes, at på begæring af gæster, kan morgenmaden leveret til dit værelse. Og hvis de besøgende følge en bestemt diæt, den MinaMark Beach Resort 4 * de vil blive tilbudt en speciel diæt menuer (efter anmodning).

Vedligeholdelse og service

En person, der har til hensigt at bosætte sig i et bestemt hotel, som regel vil vide, hvad han forventer af tjenesten. Det er virkelig et meget vigtigt aspekt. Den Mina Mark Beach Resort tilbyder gæsterne en gratis parkeringsplads, levering af drikkevarer og behandler i rummet, en concierge-service og bagageopbevaring samt muligheden for en fremskyndelse af registrering eller udtjekning. Og det er ikke hele listen. Renseri, tøjvask, strygning, punkt fotokopi og fax problem - alt tilbydes også her. Det siger sig selv, at i komplekset omfatter en skønhedssalon, lokaler til banketter og konferencer, og en stor gave shop.

Endelig er det værd at bemærke, at administrationen har endda VIP-tjenester. Det eneste, der kan bringe nogle gener, det er en betalt trådløs internetadgang. Men priserne er små, kun 5 dollars om dagen (eller to dollars i timen). Flere gæster kan leveres til presserummet og varmesystemet er fastsat. Og for gæster, der ryger i Mina Mark 4 * er separate steder. Da rygning er forbudt i det område af hotellet. Generelt er der alle forudsætninger for den fulde ophold.

betingelser bolig

Dette firestjernede hotel kan sikkert tilskrives det budget, da priserne til ferie i her er virkelig lav. ferie uge for to personer i dobbeltværelse koster kun 32 tusind rubler. Og det er for systemet "all inclusive"! Hvis du bestiller en plads til én person, skal du betale 25 tusind rubler. Men det er ikke meget, når man sammenligner Mina Mark Resort (Hurghada) 4 * med andre hoteller. Af den måde, for en overlegen plads til to personer skal betale en præmie kun 2000 rubler. klasse "deluxe" lejligheder i dette hotelkompleks værd 41.000 rubler for to (også 7 nætter). Hvis du bestiller en plads til tre, skal du betale 59 tusind rubler. Som du kan se, at prisen er virkelig rimelig. Det er grunden til hotellet er blevet så populær blandt de besøgende. Hvad kan vi sige om værelserne? Alle af dem er komfortable, rummelige og indrettet i varme farver og udstyret med komfortable møbler. Alle nødvendige faciliteter (aircondition, telefon, tv, hårtørrer, Wi-Fi, og så videre. D.) er også til rådighed. Mere har et badeværelse, toilet og terrasse. Ved reservation, kan gæsterne angive deres personlige præferencer, såsom antallet af senge eller udsigten fra vinduet.

Kommentar turister

Og endelig et par ord om, hvad der er tilbage af MinaMark Beach derefter Resort 4 * rejsendes anmeldelser. Turister på ferie på dette tidspunkt, opmærksom på, at der er et paradis, og for en lille pris. Rent hav, en privat strand og en restaurant med sin varieret menu fortjener særlig opmærksomhed. Mange af gæsterne er glade for at konstatere, at på dette sted er meget venlige til gæsterne. Arbejdsbier også meget vigtigt: pigerne rengøres regelmæssigt og i god tro, i lejligheden er altid ren. Derudover er der en masse af russisk, som ikke kan, men glæde sig. Kort sagt, det er et hotel for dem, der ønsker at nyde alle de charme af en lille ferie pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.