Nyheder og SamfundNatur

Didiplis Diandra - et anlæg til akvariet

Valg af planter til akvariet, ejerne først og fremmest tænke på skønhed, og først derefter om den praktiske og omsorg for dem. Så du ønsker at leve i et glas og udviklet en lille vand oase, glæde øjet rask indbyggere og grøn frodighed. En bemærkelsesværdig clearance udførelsesform ferskvands akvarium er Didiplis Diandra. Denne urt producerer en bizar effekt af multi-farvede midten og baggrund, hvilket gør aqua elegante og rige.

Habitat planter

I naturlige Didiplis diandra betingelser findes i Nordamerika. Græsset blev valgt den østlige del af kontinentet. Der lever vådområder, flodmundinger og kyster i reservoirer. Planten foretrækker stand-up eller træg vand. I områder med hurtigt strømmende, betyder det ikke kommer på tværs. I stillestående vand vokser under vandet. På bredden af søen og floden kan stige over vandet.

Beskrivelse af anlæg

Didiplis Diandra (Didiplis diandra) - formen vand (akvarium) Sedum familie af planter. Beskrivelserne kan findes navnet "peplis", undertiden benævnt plante butyrlakom dvuhtychinkovym. Urten har en lang tynd nål stilk og grønne blade uden stilke. Blade indsamlet i hvirvler af fire stykker. Langs længden af pladen ark over 2 cm, i bredden - 0,3 cm ca..

Små blomster er i hjørnerne, de firkantet bægerblade og tynde korte stilke. De 4 blomst støvdragere og pistil kort, pistil nogle gange slet ikke. Kronblade på fælgen der. Vises enkeltvis. Efter blomstring dannes globulær æggestok. Frugten fra Didiplis Diandra - boll, frøstørrelse - mindre end en millimeter.

Hvis akvarieplanter er gunstige betingelser, kan det nå en højde på 35 cm. Farven afhænger af betingelserne. Græs Didiplis diandra kan være mættet grøn og lys grøn farve. Med tilstrækkelig belysning af de øverste hvirvler bliver rødlig mursten.

Indholdet af akvarieplanter

Optimal variant hvis vand græs (butyrlak) vil blive plantet i akvariet, på ikke mindre end 40 liter. I akvadizajn planten anvendes ved sidevæggene, i midten og bageste dele af præparatet. Visse buske kan dekorere forgrunden.

Akvarister ved, at kun et par arter af alger kan bruges til at skabe de vegetabilske pletter af farve, herunder Didiplis Diandra. Indholdet af akvariet denne plante har en gennemsnitlig grad af kompleksitet. For at sikre en ordentlig proces levebrød planter har brug for at skabe det med en høj grad af belysning. Dagslys skal vare mindst 12 timer. Det kræver yderligere levering af carbondioxidgas og opretholdelse af temperaturen på 22 til 26 ° C.

Akvariet bør være fyldt med blødt vand. I det ekstreme tilfælde egnet medium hårdt vand. Obligatorisk filter installation og fjernelse af fremmede kemiske urenheder. Der lægges særlig vægt på renheden af vand. Filtrering bør udføres regelmæssigt, og fiskene nødt til at vælge dem, der ikke grave i jorden. Dette vil bidrage til at undgå den stigende turbiditet.

Didiplis ikke plantet i den nye akvarium. Anlægget kræver en vis biologisk balance. For de første landing akvatiske græsspirerne udvælges, hvis længde ikke overstiger 15 cm.

Krav til jorden

Til landing Didiplis Diandra bunden af akvariet er fyldt med en blanding af ler og sand med tilsætning af humus. Slam i toplaget bør ikke være, og jorden ønskes at være af større fraktioner. jord lagtykkelse bør være mere end 3 cm.

optioner reproduktion

Didiplis Diandra formeret på to måder:

  1. Stiklinger kan udføres. For at gøre dette, skæres stilken ca. 10 cm høje, og plantede den i jorden. De lavere spiral hårdttræ stiklinger skal dækkes med jorden, på grund af sin base starten rodvækst.
  2. Den nemmeste måde at udbrede Didiplis dividere dens rhizom. I dette tilfælde er planten bedre tilpasset.

Funktioner slags

Denne type vand græs natur sæsonmæssige vækst. Vinteren er en hvileperiode. På andre tidspunkter i den seneste måned butyrlak vokser med 8-10 cm.

Over tid, anlægget danner en masse sideskud, tætbefolkede akvarium. Lejlighedsvis den grønne masse kan klippe ud, men misbrug af denne procedure er ikke nødvendig. Klipning - stress for akvarieplanter. Efter hendes Didiplis Diandra i lang tid ikke producerer nye sideskud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.