Mad og drikkevarerPasta Idel

Sådan koger pastaen carbonara?

Mange af os elsker italiensk køkken. En af de mest populære retter, der er kendt langt ud over grænserne i denne tilstand er pasta carbonara opskrift , som du lærer af dagens artikel.

Den klassiske version: et sæt af produkter

Uændret traditionel italiensk pasta komponent anses bacon, tidligere ristet til en smuk gylden nuance. Det er også nationale skålen er let genkendes ved tilstedeværelsen af saucen, som adskiller uforglemmelig mættet syrlig smag. Som en del af en sådan pikant fyld altid tilstedeværende friske æg og ost. For at forberede sådan et fad, alle de ingredienser, du har brug for at forberede sig på forhånd. I dit køkken frysere bør være:

 • 200 g pasta.
 • To rå hønseæg.
 • 140 gram gunchiale. Hvis det er nødvendigt, kan den udskiftes pancetta.
 • 130 gram ost pecorino romano.

Så du får en klassisk pasta carbonara, bør ovenstående liste suppleres med fire klemmer af sort peber.

Forberedelsen teknologi

Først skal du gøre gunchiale eller pancetta. De er skåret i tynde tern lang. Derefter i en separat skål omhyggeligt pisket æg og kombinere dem med et par klemmer peber og halvdelen tidligere revet ost. Alle grundigt æltet indtil glat.

Resterne af ost pour to pinches af peber og sat til side til side. At du har en virkelig lækker pasta carbonara, et foto, som vil blive præsenteret senere, den vigtigste ingrediens i kogt i kogende vand med en lille mængde af olivenolie. Klar Spaghetti læne sig tilbage i et dørslag til at slippe af med overskydende væske.

I en forvarmet og olieret stegepande sende hakket pancetta eller gunchiale og steg op, indtil bacon skiver bliver gennemsigtige. Efter dette, skålene fjernet fra varmen og afkøles. Chilled blandede indhold af gryden med saucen og opvarmet til et minimum ilden, huske at røre hele tiden. Så var der de afsendende-kogte spaghetti. Før servering fadet er drysset med revet ost rester.

Pasta Carbonara med vin: ingredienslisten

Dish kogt i denne opskrift, har en temmelig højt kalorieindhold indhold. Derfor bør det indtages med forsigtighed til dem, der følger figuren. Hvis du beslutter at forkæle dig selv og dine kære denne usædvanlige oplevelse, så prøv at købe på forhånd alle de rigtige fødevarer. Før du begynder processen, skal du sørge for, at der er til din rådighed:

 • 400 g tynde spaghetti.
 • To friske hønseæg.
 • 200-300 gram bacon eller skinke.
 • 150 ml tør hvidvin.

Så får du en reel pasta carbonara (opskrift med billeder, du kan se i dagens artikel), bør ovennævnte liste suppleres med tre spiseskefulde kvalitet olivenolie, to fed hvidløg, salt og peber.

Beskrivelse af fremgangsmåden

I første omgang kog spaghettien. Så længe de er forberedt, kan du klippe og Svits bacon. Fem minutter senere tilsættes det hvidvin og fordampe det til den fuldstændige forsvinden af lugten af alkohol.

I mellemtiden har en godt pisket æg blandet med præ-revet ost og hakket hvidløg. Havde tid til at koge spaghetti kombineret i én skål med denne sauce. Den færdige pasta carbonara skift til en smuk skål og server.

Mulighed med fløde

Dish kogt i denne opskrift, viser det sig utrolig lækker og nærende. Før du begynder processen, bør du bestanden op på alle de nødvendige produkter. I dit køkken skal være:

 • 150 gram røget filet.
 • Tre rå hønseæg.
 • 300 g pasta.
 • 50 ml creme.
 • 150 g ost.

For at have vist sig lækker og hjertelig pasta carbonara, ovenstående liste er ønskeligt at supplere fed hvidløg, tre spiseskefulde kvalitet olivenolie, salt og sort peber.

Kog spaghettien i kogende vand, følge instruktionerne på emballagen. Så længe de er klar, kan du gøre tankning. I stegepande steges de hakkede bryst og præ-hakket hvidløg. I en separat skål kombinere tidligere pisket æg, fløde og revet ost. Som et resultat, bør du have en temmelig tæt homogen masse.

Kog pastaen haft tid til at læne sig tilbage i et dørslag til overskydende væske drænet. Efter at de er sendt videre til pan stegt svinekam den. Til dette blev der tilsat en blanding af æg, flødeost og et halvt minut, og opvarmet ved svag varme. Tredive sekunder senere gryden er fjernet fra brættet. Det færdige fad skift i en dyb beholder. Før servering er det ønskeligt at dekorere med tomater og friske krydderurter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.