SundhedSygdomme og betingelser

Exudativ diatese: behandling og forebyggelse

Mange børn i en tidlig alder manifesteret forskellige allergiske reaktioner. Den mest almindelige exudativ diatese, der opstår på grund af følsomheden af barnets hud på eksterne stimuli.

Som regel exudativ diatese hos børn viser sig i de første måneder af livet, og er særlig udbredt - umiddelbart efter fødslen. Sådanne allergiske reaktioner opstår primært på de fødevarer, der spises ammende mor. Det er derfor, børnelæger så insistere på en diæt af kvinder under amning. Faktorer, der forårsager exudativ diatese, kan være og klimatiske forhold, kemiske og mekaniske stimuli, samt denne hudsygdom kan forekomme som en reaktion på vaccination.

De vigtigste symptomer, som indikerer exudativ diatese angår rødme på kinderne, ruhed og afskalning af huden. Efter nogen tid på uddannelsessektoren pletter kan forekomme græd eksem med en ubehagelig kløe. Et barn med denne sygdom i slimhinder hyppigt observeret inflammatoriske processer. Derfor har de en løbende næse, conjunctivitis, blepharitis, pharyngitis, tonsillitis, tilbagevendende bronkitis.

De tidligste tegn på udviklingen af denne form for diatese er fremkomsten af fedtede seborrhea skalaer på barnets hoved omkring fontanelle. En sådan uddannelse har evnen til at sprede sig hurtigt nok til andre dele af kroppen og udvikle sig, hvilket resulterer i børn i en tidlig alder er forekomsten af eksem.

Opførslen af børn med denne sygdom, også har sine egne karakteristika: de er enten altid irritabel, prangende og finurlige, eller stille, træg og sløv. Scrofula, eller exudative diatese, er det meget vanskeligt at behandle og er ikke altid en succes, selvom de moderne metoder til bestemmelse af allergenet. Det hjælper ikke engang det faktum, at der nu er mange børns klinikker er udstyret med særligt udstyr, og i ethvert apotek kan du købe stoffet, der er udviklet med henblik på at ustraneniyaetoy problemer.

Diatese - er først og fremmest en manifestation af den indre tilstand af kroppen, så behandlingen ikke bør finde sted på ydersiden, men indefra. Traditionel medicin råder mange metoder til behandling af exudativ diatese.

Traditionelle metoder mod exudativ diatese:

  1. Effektiv er brugen af infusioner i serien. Til denne føres til en pint kogende vand 20 g af urter, infunderes derefter i 12 timer.
  2. Til diatese behandling ved hjælp af denne opskrift: tager 5 g jordstængler elecampane, blad Ensian og røllike, hældes 0,5 liter vand, kogt i 10 minutter. Den resulterende bouillon argumentere for en halv time og tage en skefuld tre gange om dagen. Behandlingen varer fra 1 til 2 måneder.
  3. Siden oldtiden, folk brugte fir olie. Dag tilsat dertil baby- fløde eller olivenolie med C-vitamin og smøre huden, der blev ramt med exudativ diatese.
  4. Effektiv til behandling af sygdommen og mælkebøtte infusion, som er fyldt med kogende vand, og infunderet ikke flere 2 timer. Drik en halv time før du spiser en fjerdedel af koppen tre gange om dagen.
  5. Når strømmen af diatese meget nyttigt at tage naturlægemidler bade: de har en beroligende, anti-inflammatorisk, bakteriedræbende effekt på betændt hud af barnet. Vandtemperaturen for vedtagelse procedurer bør være moderat varme.

Det er meget vigtigt i en tidlig alder til at udføre forebyggelse af forekomsten af en diatese, som primært består i organisering af korrekt ernæring for børn. Forældre skal også opgive de fødevarer, der kan blive allergener for et barn, fordi børn med et forbud mod visse fødevarer kan udvikle en følelse af mindreværd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.