Sport og FitnessFodbold

Renan Bressan: titler, resultater, priser og sjove fakta om den belarussiske fodboldspiller af brasiliansk oprindelse

Renan Bressan blev født i et sted kaldet Tubarão den 3. november 1998. Han - berømt hviderussisk fodboldspiller, der har brasiliansk oprindelse. Det fungerer som en midtbanespiller, og er en mester i sport i international klasse. Og det er ikke det eneste interessante faktum om fodbold. Nå, et interessant emne, og bør tale om det i flere detaljer.

Start en klub karriere

Renan Bressan begyndte at blive involveret i fodbold for tidligt (fem år), samt mange andre kendte til dato atleter. Hans første trænere er blevet fagfolk som Sebastiano og Antonio Carlos. Først professionel kontrakt spilleren indgået med klubben fra sin hjemby. Så blev han betalt $ 150 om måneden. I en demonstration unge mand spil bemærket agent tilbød ham to muligheder: den ene - klub "Vitebsk" og den anden - FC "Karpaty". Men Renan Bressan har besluttet at fravælge og underskrevet en kontrakt med "Gomel". Indtil i år, han dukkede op i "Cidade Atletico."

I 2010 underskrev han en kontrakt med den mest berømte hviderussiske klub - BATE. Fire gange blev han kaldt den bedste spiller i mesterskabet i Hviderusland, siden 2009 til 2012-th.

karriereudvikling

Renan Bressan - kendt fodboldspiller. Han er medlem af Europa League sæson 2010/2011 i øvrigt i hjemmekampe, scorede han ét mål. Den første modstander var klubben "Hafnarfjordur", og den anden - "Maritimo". Han scorede også målene i Porten kommandoer som "A3", "Sheriff", "Paris Saint-Germain." Alligevel er det værd at bemærke, at han har deltaget i Champions League sæson 2011/2012. På bekostning af aktuelt indspillet en dekoration bold i udekampe, som fandt sted med "Linfield" og "Victoria". I hjemmekampe Renan scorede også. For eksempel, han designede de gode mål på porten af "Milan" og "Ekranas". Og i sæsonen 2012/2013, selv hjulkøretøjer bolden i den tyske legende porte - München "Bavaria". Det var en hjemmekamp i den anden runde. Og "Valencia" i gæst spil, der finder sted i fjerde runde, han scorede også.

I 2012 har 26. november Renan Bressan underskrevet en kontrakt med holdet, "Alania". Kontrakten er designet i 3,5 år. Men seks måneder senere klubben forlod de store ligaer, og fløj til FNL. Der Bressan spillet otte kampe. I lang tid i teamet Renan ikke bliver brugt: i 2013, han forlod hende. I øvrigt havde han stadig til at betale løn i mange måneder. Men fodbold har ikke oplevet i lang tid, siden overført til FC "Aktobe". Men der gik galt: endda måneder Renan har ikke opholdt sig i den nye klub. Men tre dage efter afslutningen af den nyligt undertegnede sin kontrakt blev han inviteret til "Astana". Der spilleren tilbragte seks måneder. I 2014, han endelig underskrevet en kontrakt med "Rio Avi" hold (Portugal). Til denne dag, at den fodboldspiller forsvare farverne i klubben.

Om holdet og resultater

Renan Bressan, hvis biografi er meget mættet og rig (som kan ses fra alle, der er blevet skrevet ovenfor), er også en part til OL i 2012. Han selv scorede et mål mod det brasilianske landshold. Interessant, men Renan har besluttet at spille for Hviderusland landshold. Hans debut var i 2012, den 29. februar mod moldoviske hold. Så, spillet endte i en målløs uafgjort. En første mål Renan, udstedt 15. august, hvor hans hold kom ud på marken mod den armenske hold. Så lavede han en dobbelt.

I Renans mange resultater. Med "Gomel", vandt han sølv medalje af mesterskabet i Hviderusland, med BATE Borisov vandt titlen tre gange vinder af det nationale mesterskab. Når vandt landspokalen i Hviderusland og to gange - Super Bowl. En anden Bressan er den bedste legionær spiller og målscorer af mesterskabet i Belarus. Plus, han er vinderen af dette trofæ som BelSwissBank. Han blev nomineret som ejer af talentmassen og for manifestation af dedikation til at spille for landet. Og, selvfølgelig, han er den bedste fodboldspiller i år 2012 i Hviderusland.

Om beskyttelse af personlige oplysninger

Ud over den ubestridelige talent for fodbold, har spilleren også en familie, hvor meget glade Renan Bressan. Kone, foto, der viser os en meget attraktiv og pæn pige, uddannelsen er en læge. Hendes navn er Marianna og hendes fodboldspiller mødtes i 2007. Hun holdt stadig sine studier ved det medicinske universitet.

Det er interessant, at Renan taler russisk, engelsk og portugisisk. Og fodre en følelse af tilknytning til deres hjemland - Hviderusland. Kun i 2010 lykkedes Bressanu at få den belarussiske statsborgerskab. Dekret fra republikkens præsident den 17. december det blev tildelt ham.

Nå, vi ønsker Renan succes i fodbold og vinde nye resultater. Konkret de ovennævnte titler - det er ikke den sidste af sin Løn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.