Sport og FitnessUdstyr

Pistolen "Viking": fordele og ulemper

står pistol "Viking" Blandt det store udvalg af våben - en pålidelig og overkommelig. Denne kompakte fem-shot revolver. For at genoplade det er nødvendigt at vippe tromlen til venstre, så foringen fjernes med en central udsugning. Lord af kroppen er lavet af letmetal. "Viking" er en modifikation «Reck» gas pistol.

Dette produkt blev sat til salg i foråret 2004. I sin certificering betyder, at denne slangeløse gaskanon, som kan affyre gummikugler. Således er en pistol "Viking" gør det muligt at bruge som gas ammunition og patroner, der er udstyret med gummikugler. Stammen af denne model har et system med bafler og slots, som sender elastisk værktøj, men forsinker skarp ammunition.

Model opladning traumatiske patroner .380 ME GUM, som er udstyret med gummikugler ti mm i diameter og vejer 0,7 g. De fremstilles på basis af ammunition gas pistoler.

Pistolen har en udløsningsmekanisme med en hammer, som sættes automatisk på halv-hane. I sikringshåndtaget placeret på håndtaget, på begge sider. Når den aktiveres, låses udløseren, udløser, gate-to-cover og ætse.

Pistolen "Viking": pros

  1. Lethed. Modellen er kompakt og let. Våben belastende for længere tids brug. Dens størrelse - 155 * 110 * 33 mm og en vægt på fire hundrede og halvtreds gram. Dette er en moderne dobbeltvirkende pistol nemme at bruge og håndtere, og nemt at lære.
  2. Sikkerhed. "Viking" (pistol) er sikkert at håndtere på grund af sikringshåndtaget.
  3. Alsidighed. Revolver anses universel: det bruger de traumatiske og gaspatroner uden yderligere påfund. Dette sikrer konstant beredskab.
  4. Pålidelighed. Trunk fungerer perfekt under barske forhold, bare skyde.

Hvis du beslutter at pistol "Viking" til at købe, er her nogle af sine ejere:

  • Blød, kælen, kort nedkørsel.
  • Høj nøjagtighed, selv for begyndere.
  • Når fyret, ingen forsinkelser eller nedbrud.
  • Great for selvforsvar og for nybegyndere skytter.

Pistolen "Viking": ulemper

Ulempen af dette våben er en skrøbelig krop. Alloy hvorfra det er lavet, lider ikke falder og kraftige stød. Af den måde, det er derfor, det ikke anbefales uafhængigt peresnaryazhat traumatisk ammunition. Revolver kan undertiden ikke modstå fyring magt borepatron med en høj hastighed af kugler.

En alvorlig ulempe - det er et problem med reservedele. Den "Viking" brudt mekaniske dele efter otte tusinde runder. For pålidelighed rådes til at anvende formuleringer til smøremidler, der reducerer friktion og eliminere eventuelle forsinkelser under optagelse.

En anden ulempe er den lille tromle kapacitet på fem runder. En opladning er meget ubelejligt på området, sammenlignet med automatiske pistoler.

Og, selvfølgelig, at prisen på et par tusinde for mange pinligt.

Denne model er i efterspørgslen. Det udmærker sig ved tilgængelighed og alsidighed. Den perfekte våben ikke kun for mænd, men også for de atleter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.