HjemlighedHavearbejde

Uhøjtidelig og smuk plante - Aspargesprænger

For et par årtier siden kunne næsten alle vinduer se krøllede evergreens. Disse var forskellige typer asparges. Disse planter tilhører familien af asparges, som talmer mere end tre hundrede arter. De har betydelige forskelle både med hensyn til vækstforhold og eksterne data. Alle asparges har tynde og fleksible stængler. Bladene i disse planter er fraværende, deres rolle er spillet af cladonia - bladlignende skud. Asparges blomstre i små farver, fra Hvilket danner små røde frugter. De ser meget dekorative ud.

Der er sorter af asparges, hvis skud bruges til mad. Sådanne planter kaldes asparges og dyrkes på specielle plantager. Spiselige skud, der ikke kommer til overfladen, eller unge skud, hvis længde ikke er mere end 20 cm, betragtes som spiselige.

Kun bestemte arter er egnede til dyrkning i rumforhold. Den mest udbredte er Aspargesprænger, så populariteten er asparges, Meyer og Pinnate. Pleje af planter er enkel: kræver mere eller mindre regelmæssig vanding under aktiv vækst og befrugtning en gang hver anden uge med en opløsning af mineralske gødninger. Hvis luften er meget tør, kan planten blive gul og begynde at miste blade. Dette problem løses ved sprøjtning.

Asparges - uhøjtidelige planter. De kan dyrkes både på åbent og på lukket grund. I et koldt klima, nogle arter perfekt vinter, smider nye skud i foråret. Asparges kan bruges til at skabe vandrette og vertikale kompositioner, deres skud ser godt ud i buketter. Planterne selv ser godt ud i ethvert interiør. Asparges foretrækker lyse diffuse belysning. De vokser perfekt på de østlige eller vestlige vinduer. Asparges Sprengera foretrækker mere belyste steder. Det kan dyrkes på sydsiden af huset.

Væk asparges hurtigt, så hvert forår transplanteres de til mere rummelige retter. Under denne procedure kan du sikkert forkorte det overgroede rodsystem og skære de blotte grene ud. Alle disse handlinger vil ikke skade planten. Beskæring af blotte skud, du stimulerer væksten af nye, så planten bliver endnu mere storslået og smuk.

Forplantnings asparges er nemmest ved at dele rhizomet. Nogle arter formeres af stiklinger, nogle frø. For eksempel er det muligt at vokse Asprargus Sprenger fra frø, for hvilke de er sået i gryder, der regelmæssigt sprøjtes. Den optimale temperatur for fremkomsten af skud er 22-25 o C. Men det er endnu nemmere at formere Springer asparges ved simpel deling af bushen. Denne fremgangsmåde tolereres af planten ret godt, og fra et rhizoom er det muligt at opnå tre eller fire komplette prøver.

Hans popularitet med blomsterhandler asparges Sprengera modtaget på grund af sit attraktive udseende: den har lange (op til 1 meter) skud med bladplader af en mættet grøn farve. Hvis betingelserne og plejen er passende, så dannes der blomstrende lyse røde frugter, der ser meget dekorative ud. Og generelt, fra planter, der kan dyrkes derhjemme, er det mest uhøjtidelige og mest attraktive Asparges Sprenger. Fotoet er bekræftet. Hvis du ikke er en meget erfaren blomsterhandler, kan asparges tjene som en god start på din "karriere" - de er attraktive og uundværlige for forholdene for tilbageholdelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.