SundhedSygdomme og betingelser

Stivhed - det er ...

Udtrykket "stivhed" findes i mange områder af videnskabelig viden. Men det er mest almindeligt anvendt i medicin, og mere specifikt, i fysiologi, hvor stivhed - er den hårdhed, reduktion, reduktion eller forstening noget. Så overveje, hvilken slags sygdom.

Hvad er det?

Muskelstivhed - en skarp stærk sammentrækning af musklerne under indflydelse af pludselige tone af nerveender, der forårsager arbejdet i en bestemt muskel. Ifølge medicinsk statistik, en lignende sygdom rammer oftest halsen. Stivheden af halsen er en tilstand af følelsesløshed, hvilket resulterer i reduceret funktionalitet i hele det cervikale område. Dette sker på grund af irritation af membraner i hjernen eller rygmarven. Sygdommen kan bestemmes, hvis patienten forsøger at vippe hovedet frem. Hvis han ikke får sin hage til brystet, og når hovedet er vippet fremad vil opleve smerter og spændinger i musklerne, kan du roligt diagnosticere halshvirvelsøjlen stivhed.

grunde

Skaber en masse stivhed.

1. Brud på centralnervesystemet:

a) encephalitis, som kan irritere foring af hjernen. I dette tilfælde er der sådanne stivhed symptomer som hovedpine, feber, kvalme, opkastning. Næsten 80% af patienterne markant nedgang af bevidsthed, sedation reaktion ofte efter akut sygdom mærket koma ;

b) meningitis. Stivhed - er den første og mest indlysende tegn på meningitis. På sin side er stivheden udtrykt som meningitis og endda gipperrefleksiyu opisthotonos;

c) subarachnoid blødning. Sygdommen kan forekomme efter blødning i hjernen eller rygmarven.

2. Muskuloskeletale lidelser:

a) cervikal arthritis. I denne sygdom stivhed udvikler sig meget langsomt og gradvist. Over tid følelsesløshed bliver konstant, og halsen begynder at gøre ondt hele tiden.

Decerebrate stivhed er en kraftig stigning i tonen i musklerne på samme tid (som regel dette refererer til de flexor-extensor systemer). Denne sygdom er ledsaget af rotation af arme og ben inde, opisthotonos. Dens årsager er læsioner i midthjernen, neoplasi i tindingelappen i hjernen, blødning i hjernen eller ventriklerne i hjertet, iltmangel, forgiftning og så videre. D. Denne patologi manifesterer sig i første omgang i form af cerebrale anfald, men over tid impulserne i rygmarven og kommer stilne sgibatey extensor spasticitet. Desuden kan patienter identificeres ved deres udseende: små personer, gangart, bevægelse minder om dukker stivkrampe. Decerebrate stivhed kan forekomme i kulden ved at stoppe den fulde funktion af musklerne i arme og ben. Således, at finde i sig selv eller deres kære problemer med bevægelse eller klager over smerter i nakken, bør du straks kontakte en læge, som stiv - en meget lumsk sygdom, og hvis venstre ubehandlet, kan det føre til total lammelse af musklerne i kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.