FinanserSkatter

Skat tilbagebetaling af undervisning

Mange elever og forældre interesseret i en indkomstskat tilbagebetaling af undervisning. Det er, hvad denne artikel er helliget.

Til at begynde med, hvad der virkelig er en indkomstskat tilbagebetaling af undervisning mulig. I henhold til lovgivningen er skatteyderne berettiget til at modtage sociale skattefradrag i mængden afholdt af ham i afgiftsperioden af de faktiske uddannelsesomkostninger. Men tilbage skat gebyrer kan kun være i en mængde, der ikke overstiger den grænse fastsat af fradrag.

Indkomstskat tilbagebetaling betaling for personer, der er uddannet til:

- i de universiteter i de forberedende afdelinger, fakulteter (i andre strukturelle enheder) omskoling og videreuddannelse;

- i et andet universitet, hvis de er fremstillet i parallel anden professionel videregående uddannelse;

- praktik eller opholdstilladelse medicinske skoler.

Skat tilbagebetaling af undervisningen gives til skatteyderen fil en selvangivelse til skattemyndighederne på hans bopæl og knyttet dokumenter, der bekræfter de faktiske omkostninger for deres egen læring.

Samtidig ansøge om en tilbagebetaling af skat af undervisning mulig inden for 3 år fra den dato, hvor gjorde betaling af dette beløb.

Ifølge skattelovgivningen, en skatteyder, der har betalt for deres uddannelse eller til at betale for deres egen uddannelse af barnet, har ret til at inddrive skat gebyrer i mængden af 13 procent af det indbetalte beløb. Med andre ord, hvis du har betalt for et års uddannelse i mængden af 40 tusind. Rubler, det har råd til at returnere de 5200 rubler.

Det er værd at bemærke, at en tilbagebetaling af skat er lavet til at træne borgere i Rusland, der har fast tjenestested og regelmæssigt underlagt en skat på personlig indkomst. Med andre ord vil den studerende være i stand til at genvinde de penge brugt på uddannelse, kun hvis det er under træning har været ansat og officielt indgået i hans navn. Forældrene til den studerende vil være i stand til at returnere pengene, hvis de arbejdede og regelmæssigt betale ud af sin i denne periode til skat løn indkomst.

Ikke mindre vigtigt er det, at der gives træning i deres egen fradrag faktisk foretagne udgifter, est13 procent af ethvert beløb. På det tidspunkt er både deres børns uddannelse givet fradrag af de faktiske udgifter, dog højst et beløb på 50 tusinde. Rubler for hvert barn.

Hvis eleverne studerer på fuld tid, mere end 24 år, loven forudsætter, at det bør arbejde selv og betale med indkomstskatten, og derfor går han til skattekontoret, og han får et afkast af de penge, der bruges på deres egen læring. I denne situation, er pengene ikke udbetalt til forældrene.

Hvis studerende, der studerer på fuld tid, mindst 24 år, mens han arbejder og betaler skat, han har ret til at udføre alle nødvendige dokumenter både på sig selv og på deres forældre.

For at få et socialt skattefradrag, skal du give følgende dokumenter:

• indkomst certifikat fra arbejdsgiveren på formular 2-PIT.

• en kontrakt med en uddannelsesinstitution og udstedt i navnet på den person, der ansøger om et fradrag

• licenseret uddannelsesinstitution ret til at levere relaterede tjenester;

• et certifikat fra skolen, som bekræfter, at uddannelsen blev udført på fuld tid (dag) form for uddannelse;

• betaling dokumenter, der bekræfter betaling for uddannelse;

• selvangivelse for det pågældende år;

• og selve programmet til en social skattefradrag.

Hvis det ønskes, for mere information, så problemet kan tilgås på hjemmesiden for Federal Tax Service i Den Russiske Føderation eller til distriktet skattekontor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.