Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvilken dag kommer sand drøm? Når man ser ind i en drøm bog?

Der er nætter, hvor nødvendigt drøm profetiske drømme. Siden begyndelsen af det nye år, indtil Helligtrekonger i nogen af nætterne kan du besøge den skæbnesvangre vision. Selvom de billeder, der indeholder spor eller advarsler kan vises i nogle dage.

Hvilken dag kommer sand drøm?

Traditionelt menes det, at drømme er kendetegnet ved deres pålidelighed, afhængigt af om natten i ugen. For eksempel, sover under en søndag - en tom billede. Men ved fredag drømme. Hvis du ønsker at få en profetisk foregribelse, så på torsdag for at stille et spørgsmål til din underbevidsthed. Se billede - sikkert åbne drømmen bog, og forsøge at løse det. Det er bundet til at være betydelige, eller i det mindste informativ. Stadig mente, at tirsdag drøm - profetisk. Det er også muligt at tænke på, for bedre at spørge om spørgsmål af hjertet.

Sådan konstateres, om en profetisk drøm?

Det sker, at den natlige ikke går ud af mit hoved. De har alle dage er rullet i fantasien, og nogle gange - og længere. Her og behøver ikke at gætte, hvilken dag kommer sand drøm. Hvis han så fast fast i dit hoved, du ved - det er profetisk. Denne drøm skal indeholde en personlig besked, du har brug for at forstå. En anden profetiske drømme er farverige. Oftest har de en lys detalje, og har brug for at dechifrere. Hvis drømmen er at glide ud af hans sind med de første stråler fra solen, så husk det er ikke nødvendigt - det er tomt. En anden profetiske billeder gentages. Det betyder ikke noget, når de kommer til dig i en dag. En drøm går i opfyldelse, hvis det gentages to eller tre gange. Og hvis mere - Sørg for at forsøge at forstå, hvad det varsler dig.

Fra Månen afhænger af, om drømme?

Ved fuldmåne ofte vil du besøge betydelige billeder. I dette tilfælde vil de ikke tale om detaljerne, men vitale hændelser. Nogle gange fuldmåne kan ses hele mit liv, selvfølgelig, der er kodet i nogle billeder eller billeder. Vigtigt! Når voksende Moon drømme om overskuddet gå i opfyldelse hurtigere. Når aftagende - er ofte profetiske billeder, forudsige tab. Det samme kan siges om forholdet: den voksende natlys forudsige harmoni, faldende - hullet. På de uhensigtsmæssige værdier, der hersker ikke kan betale opmærksomhed.

Og du kan altid drømme om profetiske drømme?

Spørgsmålet er ikke ledig. I mange århundreder, er folk forsøger at opklare mysterier natten billederne, men klare regler og kan ikke udvikle sig. Alle, der er sagt ved denne lejlighed, kun omtrentlig (unøjagtige) oplysninger. Så du skal ikke tænke på, hvad dag kommer sand drøm. Superb regel for gode og optimistiske billeder: hvis du mener, at de vil bringe lykke, så må det være. Men med forfærdelige, dårlige forudsigelser er ikke så enkel. Eksperter anbefaler en ond drøm bagvaskelse på strømmende vand til at vaske væk de negative. Men under alle omstændigheder er det nødvendigt at udvise forsigtighed i de næste syv dage. Det menes, at en dårlig drøm for en uge. Der er stadig et godt råd (snarere fra inden for psykologi): Tror ikke på dårlige varsler. Dine tanker - de byggestenene i din fremtid. Hvis de fokuserer på de dårlige, så du ved, en lille smule af god vilje. Det er bedre at tro kun positive varsler og negativ bare pas på!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.