SundhedSund kost

Cocktails til vægtøgning.

Cocktails til vægtøgning - det er drikkevarer, som er betydeligt beriget med proteiner. De kan gøre dig selv derhjemme, og vil være forpligtet til at udarbejde de mest simple produkter, eller du kan købe en særlig tør blanding, hvorfra drikken er oprettet.

Dog bør tages cocktails til vægtøgning med forsigtighed, da overdreven indtagelse af protein vil få det til overskydende i kroppen. Anbefalet del er nødvendig for at indstille vægten af proteinet for at opnå en daglig normal kost, og nogle - med cocktails.

Cocktails til vægtøgning. madopskrifter

  • protein shake

For at forberede drikken skal du bruge: 100 g ost, 250 ml mælk, en banan.

Hvis du har en blender, vil cocktails ikke tage lang tid. Bare svigtet alle de ovennævnte ingredienser i en blender og pisk godt. Faktisk, hvis der ikke er nogen blender, første slibe ostemasse (eller købe en særlig "flydende" hytteost) og fyld den med mælk. Banan rist og blandes med mælk og ostemassen blandingen under anvendelse af en blander. Drikken er klar.

  • Cocktail til vægtøgning. Opskrift med frugt sirup

Til fremstilling af en drink, tage 50 g ost, 250 ml mælk og et æg, 2 spiseskefulde sirup (frugt).

Bland mælk og ostemassen til dannelse af en ensartet opslæmning. Tilføj protein, et par skefulde af frugt sirup og rør godt igen. Drikken er klar til indtagelse.

Cocktails til vægtøgning og kan fremstilles ud fra tørret mælk. At skabe et sådant drink, du har brug for to æg proteiner, 200 ml vand, bevarer og 2 spiseskefulde mælkepulver.

Alle ingredienserne er sat i en blender og pisk grundigt. Cocktail er klar til brug!

  • frugt cocktail

Ingredienser: isterninger (3 stykker), 280g af koldt vand, 5 bær frisk jordbær, 70 gram yoghurt (fedtfri, og sukker), 50 gram melon, skåret i små terninger, proteinpulver (2 spiseskefulde).

fremstilling:

Mixer på høj hastighed knuse is. Reducer hastigheden og tilføje i en beholder med is, frugt og yoghurt. Stolpen cocktail indtil indtil den er homogen sammensætning og drys i et proteinpulver.
Drikken er klar, det indeholder 220 kalorier, 34 gram kulhydrat, 20 gram protein og ikke indeholder fedtstoffer.

  • Cocktail med fløde

Til fremstilling af en enkelt portion af drikkevare, tage creamer (2 spiseskefulde), stærk kaffe (200 ml), isterninger 6, kakaopulver (1/4 teskefulde), fedtfattig chokolade yoghurt (et halvt glas), protein pulver (spiseskefuld) .

fremstilling:

Særskilt, koge kaffe og tilsæt fløden erstatning. Efter dette, hæld kaffen i en blender, sat tilbage isen og bland ingredienserne. Tilsæt derefter yoghurt, kakao, og protein pulver, en lille beat og cocktail klar!

For at opnå det bedste resultat, bør du følge anbefalingerne fra ordentlig ernæring.

Mad til vægtøgning

Den daglige kost bør indeholde kylling, fordi det er godt absorberet af kroppen og indeholder en temmelig stor mængde protein.

Spis kogte blødkogte æg, og kog dem ikke mere end tre minutter og spise tre æg om dagen.

Meget nyttig fedtfattig hytteost, kan de supplere deres proteinindtag.

Mælk bør indtages og ikke fedt, er det bedst at passe 1,5 procent mælk indeholder kulhydrater, fedtstoffer og proteiner i tilstrækkelige mængder.

Daglig behov for at spise grøntsager salater, klædt med vegetabilsk olie, fordi de indeholder E-vitamin aktiverer metaboliske processer, der forekommer i kroppen.

Glem ikke om væsker, bør du drikke mindst to liter vand om dagen.

Den omtrentlige strømstyringsmodel, der gør det muligt at tage på i vægt hurtigt.

1 Breakfast: korn, kogt i mælk (100 g), 2 kogte æg og 20 g tørret frugt.

2 B: 200 g ost, en banan, 20 gram tørret frugt, 30 gram nødder.

Frokost: 200 gram fisk eller kød, 100 gram pasta, 100 gram kogte eller stuvet grøntsager.

Middag: 150 g fisk eller kød, 100 gram ris, 100 gram grøntsager (kogte eller dampede), krydret med en teskefuld vegetabilsk olie.

2 middag: 500 gram yoghurt og en banan.

Kalorieindhold kost af 2800 kcal. Break mellem måltiderne skal være cirka tre timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.