Kunst og underholdningFjernsyn

Elena Mikhailovskaya - fører fra Hviderusland

Elena Mihaylovskaya - den hviderussiske leder "STV", arbejdede på statens tv i ti år, godt og nu er flyttet til at arbejde på det russiske kanal LifeNews. Vinder af LO-prisen i journalistik.

Biografi, karriere Eleny Mihaylovskoy

Elena blev født i Minsk i 1977. Som teenager, der drømmer om at blive en ægyptolog, og skærmen var ikke til at skinne. Men ting viste sig helt anderledes. Mens han studerede på skolen TV var ikke interesseret, men efter det mislykkede eksamen til Narxoz opfylde sit potentiale i journalistik fakultet. Karriere ikke straks gik op ad bakken, først måtte arbejde i radioen, at arbejde som korrespondent, for at indsamle oplysninger, skal du interviews, monteret fag.

Hun er uddannet fra Det Naturvidenskabelige Journalistik, i nogen tid har arbejdet i forlaget "hviderussisk Encyclopedia", fra 2001 arbejdet på det belarussiske Radio siden 2003 blev en korrespondent for tjenesten af informations- og oplysningsprogrammer førende STV. Siden 2007 slog han sig ned i Beltelearadiocompany, hvor et par år har været førende et spændende program på First National Channel og "Belarus-TV". Han vendte tilbage til ETS efter et par år, hvor der indtil nu ført nyheden programmet "24 Hours". Hun er nu den eneste LifeNews førende kanal, der giver stemme alvorlig nyheder før et stort publikum med lyse makeup, i kjoler med en udskæring, der gør det muligt for seeren at se den smukke formular.

Elena Mikhailovskaya - tv-vært-kanal LifeNews

Det LifeNews fokuserer på seksualitet og tiltrækningskraft hviderussere Eleny Mihaylovskoy. Arten af hendes meget generøst udstyret med alle de charme af kvinder, hun ikke bliver træt at vise os. Den tidligere medarbejder af den belarussiske statslige tv harmonisk og let passer ind i den generelle tendens til en stor udstrømning af personale fra Hviderusland. Folk i Hviderusland, samt fra andre lande går der, hvor de er bedre, hvor de er værdsat, betale mere, hvilket gør det muligt at udvikle og ikke undertrykke initiativ. Staten er interesseret i, at journalisten eller reporter vil gerne præsentere de nødvendige oplysninger til tilskuere og gjorde det med hele dit hjerte og af hele ansvaret.

Deltagelse i maraton

Sidste år Elena Mihaylovskaya deltog i Dream Team-projektet kørte 5,5 km på Minsk maraton. Lad en lille afstand, men Helen er stolt af at være i stand til at gøre det.

Træning fandt sted selv på ferie, og da journalisten to døtre, som er sporty livsstil, er det nødvendigt for dem at holde op. Michaels familie elsker cykling, tennis, kvindefodbold. Alle, på den ene eller anden måde er forbundet med sporten og give det tid nok, energi og kræfter. Når Elena Mihaylovskaya sagde: "Hvis du vil have noget at ændre i dit liv - begynder at spille sport!"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.