HjemlighedIndretning

Efterbehandling buer i lejligheden med sine hænder

I en tid med nymodens byggematerialer og dristige design er svært at overraske nogen standard rektangulære døre. Derfor meget ofte, at vælge et design til din lejlighed, mange ejere beslutte at udstede indvendige åbninger i form af buer. Hvis du viser lidt fantasi, kan disse strukturer ikke kun forene løbet af et par værelser, men også blive den mest iøjnefaldende element i indretningen i hele huset. buer efterbehandling kan udføres i en vifte af muligheder for enhver smag og budget. Med hvilke materialer kan dekorere døren med usædvanlige former og hvordan man udfører arbejdet med sine egne hænder, vil vi blive behandlet i denne artikel.

Valget af efterbehandling materialer

Da buer har vundet popularitet i lang tid, producenter af moderne byggematerialer har tid til at tilpasse produktionen, er fokuseret på denne del af interiøret. I dag i specialiserede markeder kan findes færdige træprodukter og MDF, som kun kan indsættes i døråbningen.

Hvis du ikke ønsker at begrænse dig selv til standardløsninger eller passere allerede har en afrundet form, og det skal være let at dekorere, kan du bruge følgende materialer:

  • Tapet (af enhver art);
  • dekorative gips;
  • kork;
  • molding;
  • polyurethan;
  • mosaik;
  • dekorative og natursten.

buer færdig kan opnås ved en hvilken som helst af disse muligheder, så længe det går godt med udformningen af begge værelser. For at forstå kompleksiteten af det arbejde, se på hvert materiale separat.

Papir og kork tapet

efterbehandling buer tapet er de mest let at ydeevne og budget mål. Der behøver ikke at bekymre sig om kombinationen af materialer, som de fleste af vægge og åbning indsat de samme malerier.

Det ser ud til, at en sådan finish er middelmådig og uinteressant, men hvis at være smart, kan du gøre buen er meget imponerende udseende.

Brug Baggrund "Brick" vil udføre billig efterligning murværk.

Foretag de indvendige kontrasterende noter vil hjælpe lyse tapet med et stort mønster. De udstedes kun et sæt af buer og ved knudepunkter af forskellige stoffer har særlige plasthjørner beskytter hjørnerne af sletninger.

For nylig er arch trim ofte udført kork tapet. Deres anvendelse er med til at dekorere og markere området for indre passage af den generelle baggrund. Materialet kan bruges, selv i høj luftfugtighed, men i dette tilfælde er det nødvendigt at vælge varianter med en voks coating.

Teknologi tapetsering buer

Før du begynder at hænge tapet, skal overfladen af buen og tilstødende vægge være godt jævnet med kit.

Næste involveret i fremstillingen af klæbemidlet. Erfarne fagfolk rådes til at blande den tykke klæbende mørtel. Dette giver mulighed for fremragende greb på steder stejl sving og tillader klingen at bevæge sig til bedre forbindelser.

Den første strimmel er limet til væggen, beliggende nær buen. Næste det er placeret således, at den buet døråbning var halvt lukket. Udragende del bundet stof skæres, med et sømrum på 25 mm. Hele længden af den resulterende lager lave små snit (20 mm fra hinanden) som er bøjet med en rulle på en inderside og limet. Således er hele åbningen limet på begge sider.

Dernæst flytte til buen. Skåret fra tapet strimmel, hvis bredde er lig med dybden af åbningen. Givet layout mønster, er det klæbet til den indre overflade af de buer og sidevæggene. For at forhindre dannelsen af luftbobler, tapet glat rengøre glaspladen.

installation Cork tapet er ikke anderledes end at arbejde med papirbanen, så separat dvæle ved det ikke.

Dekorative puds

Afslut bue med deres hænder kan udføres ved hjælp af en endnu enklere metode - anvendelse af dekorative gips.

Før brug er det nødvendigt at fjerne alle de fejl på overfladen af væggen. Med hjælp fra en spatel kit og udglatte alle stød, skjule og skjule sømmene af cap skruer. At sikre pålidelig vedhæftning med et basismateriale behandlet med buen af primeren og fik lov at tørre i en dag.

Næste, et lag af gips, som ved hjælp af en speciel spatel bibringe de nødvendige relieffer.

Når det er helt tørt, kan det males med særlige maling eller bare efterbehandling procesløsninger.

støbning

Ofte efterbehandling buer i lejligheden udføres ved at kombinere forskellige materialer, såsom rosiner vises interiør lister.

Under dette begreb forstås en række dekorative elementer i form af en buet, smalle og lange strimler. De kan være fremstillet af plast, skum, træ, MDF, metal og andre materialer.

Lister er perfekt kombineret med alle former for tapet og dekorative gips. Monteret sådanne strimler i begge ender af buen og fastgjort med flydende negle. For bedre at matche interiøret anbefales at bruge sådanne elementer, ikke kun for efterbehandling åbningen, men også til at dekorere de omgivende flader.

Polyurethan

I de senere år ofte efterbehandling buer udføres ved hjælp af polyurethan. Den tætte og tilstrækkelig fleksibel materiale, hvoraf de dekorative elementer er lavet i form af hvide stuk.

Denne finish er attraktivt på grund af dens omkostninger er meget lavere end for eksempel udsmykningen af sten eller fliser. Montering af polyurethan er meget simpelt - ved hjælp af et specielt designet lim. Som vender mod åbningen kan udføres i to varianter. I den første bue dekoreret samtidigt med både den indre og den ydre side. I dette tilfælde kan stolperne udstedes i form af runde eller firkantede søjler, udvider opad.

Hvis massive strukturer ikke passer ind i det omgivende interiør, kan du gøre netop kantning vinkler af mere elegante elementer.

Naturlige og kunstige sten

Efterbehandling buer med dekorative sten - den mest tidskrævende proces, men resultatet er altid imponerende. Den mest spektakulære sådan beklædning så ud, da dekoreret ikke blot bestå, men en del af de omgivende vægge. Der er faktisk både symmetri og asymmetri. Hvis åbninger er placeret tæt på hinanden, kan du dekorere foring blidt bølgende fra den ene bue til den anden. Uanset hvilken løsning der vælges, naturmaterialer ser altid rig og imponerende.

Til fordel for stenen er, at det ikke kræver en helt glat overflade, hvilket eliminerer behovet for sin grundige forberedelse.

Der er imidlertid vanskeligheder forbundet med anvendelsen af dette materiale.

Den første er dens vægt. Natursten kan ikke anbefales til vægkonstruktioner, lavet af gipsplader, da dette kan føre til forvrængning og endda ødelæggelse af åbningen. Her er det bedre at bruge et plaster eller akryl efterligning, der ser ikke mindre udsøgt.

Det er også en sten bue trim er langt mere kompliceret i de buede områder. Uerfarne mestre har til at pille med dem for at få arbejdet gjort pænt og effektivt.

Installation af dekorative sten

Facing udføres i flere trin:

1. Overfladen kittet for at fjerne store uregelmæssigheder.

2. Forberedelse klæbemiddel. Mest almindeligt anvendte blanding af kalk, cement, sand og klæbemiddel. Hvis der er valgt trim lys sorter eller gips efterligning, kan fastgøres ved hjælp af konventionelle flydende søm.

3. Den første sten er lagt i bunden, ved samlingen mellem vægge og buegange. Hans eksponere på niveauet og tæt presset mod væggen. For at kunne arbejde ved udgangen ikke var det nødvendigt at tilslutte hjørnerne er materialet sikret overlapning. Til denne første serie af fliser er faste fra gulvet lige ved siden af døren, og fliserne i den anden række er forskudt indad med en afstand svarende til sin egen tykkelse. Ved således at skiftende rækker udføre alle foring.

4. På tidspunktet for efterbehandling buen af åbningen påføres til arch, markere skærelinien og fjerne alle unødvendige. Her er det muligt at bruge specielle kuttere eller vinkelslibere.

5. Alle kantede og skarpe kanter omhyggeligt poleret med en fil.

6. De resulterende samlinger er fyldt særlige fuger.

mosaik

Dekorative efterbehandling buer i vådrum (såsom sauna, bad, køkken) er oftest gøres ved hjælp af en mosaik.

I denne udførelsesform muligt at anvende genstande af glas, keramik, metal, beton eller flise. Materiale udarbejdet og lagt på en glat overflade, hvor fastgjort til en specialiseret struktur. Lim påføres på den fortandede spatel samtidigt på væggen og fliserne, hvorefter produktet presses tæt til overfladen. Forsigtigt at gnide sømmene med særlige farvede forbindelser.

Brug mønstrede fliser murværk lidt hårdere, fordi materialet skal bortskaffes i overensstemmelse med figuren, men det endelige resultat er umagen værd.

konklusion

Moderne byggemarked er så forskellige, at listen alle muligheder står over døråbninger simpelthen umuligt. Designere til at skabe interiør i stigende grad bruger bambus, stof, spejl, smedejern og andre elementer. Vi har forsøgt at overveje de mest populære materialer, som kan gøres bue trim. Billeder præsenteres i denne artikel vil hjælpe dig med at få en idé om denne eller hin måde at klæde, og måske støder til at skabe deres eget projekt. Vi håber at opstille anbefalinger vil i høj grad hjælpe alle nybegyndere til mestre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.