Af teknologiElektronik

Pioneer DEH-9450UB: anmeldelser, anmeldelser, manuel

Den japanske producent har skabt en elegant model radio. Dens navn - Pioneer DEH-9450UB. Fra en række forskellige enheder i dette selskab er det udmærker sig ved brugen af gummipakninger i encoderen. Hertil kommer, at radioen har modtaget en særlig løftestang til at faste. Typisk for sådanne formål er tidligere blevet anvendt knapper. Den mest fremragende fordel af dette apparat kan kaldes lyd. Forbrugerne siger, at spille den mest lyse, tætte og opsamles. Og denne egenskab er relevant, selv med det faktum, at nogle gange er der overskydende støj i de højere frekvenser.

Brugervenlig grænseflade, fremragende kvalitet af displayet, som er placeret tre linjer - tiltrække flere købere. Nogle gange, når de ses i en vinkel, farvegengivelse bliver værre, men ikke kritisk. Med hensyn til funktionalitet, denne model er ikke noget særligt. Den forreste del er organisk. Modellen er velegnet til dem, der foretrækker en fremragende udseende og lydkvalitet.

enhed egenskaber

Model Pioneer DEH-9450UB er blevet udgivet i 2012. Dens gennemsnitlige omkostninger på 12 tusind -. 13 tusind rubler .. Nu finder det yderst vanskeligt i sine butikker, men stadig nogle forretninger tilbyde denne model. Displayet er en matrix af LCD. Indbygget equalizer. Tilgængelige nøgle belysning og display. Frontpanelet har en aftagelig formular. Hvis lyden er komprimeret, kan det altid blive genoprettet. For at oprette forbindelse til gadget fra "Apple", skal du bruge et specielt kabel.

Den generelle opfattelse om enheden

Radio Pioneer DEH-9450UB er blevet en form for undtagelse fra reglen. Hun er en af de få ind på det russiske marked officielt. Som regel er sådant udstyr sælges eller ulovligt, eller det skal købes direkte fra oprindelseslandet.

Udseende appellerer til mange købere. Radio kassetteafspiller Pioneer DEH-9450UB har modtaget den mest solide og høj kvalitet design. Frontpanel "trækker" på motoren er næsten lydløs. Det er muligt at ændre belysningen af knapperne og skærmen. Sidstnævnte har en fremragende billedkvalitet. Forbrugerne siger, at teknologiledelse så nemt. Men ingen radio presets, og den rette trug kræves til regulering af sange og stationer, der ikke er for god ergonomi. Knap til at ændre lydstyrken gennemføres med succes, med det ubehageligt at have på, ikke forekommer.

Når du har tændt for radioen første gang hun straks beder dig om at vælge de ønskede indstillinger. Desværre er menuen på russisk ikke gennemført, som i de sangtitler af bogstaverne i alfabetet teknik ikke genkender. Det er en utvivlsom ulempe, især for dem, der kender dårligt engelsk.

Pioneer DEH-9450UB er integreret equalizer. Han og fem-bånds grafisk. I sig selv i radioen lovende. Det har tre stykker preamps, bageste er et par af særlige slots til USB. Hvis det ønskes, kan du bruge almindelige knapper, som er knyttet til rattet.

Lydafspilning som næsten alle forbrugere. Vi taler mere om det senere.

klingende

I udtalelsen fra forbrugere og fagfolk, denne radio Pioneer DEH-9450UB lyder godt. Det bemærkes, at det har en stor bas, der giver konstant høj volumen af den sang, der afspilles. Den gennemsnitlige rækkevidde er noget overvurderet i den lave transmission lyd, så lilletromme høres godt og hurtigt. Alle dele af dette interval er rig og fuld. Men skuffende diskant og alle forventninger ikke er opfyldt. Ofte påvirket af støj, der skæmmer helhedsindtrykket af enheden.

ergonomi

Kassette standarddimensioner opnået :. 17,8 × 5 cm Faceplate ser strengt. Den har en særlig kontrol dele, der er fremhævet. Der er ingen porte og indgange. Du kan finde dem på bagsiden af enheden Pioneer DEH-9450UB. Anmeldelser hjælpe os med at forstå, at de er placeret så godt og i harmoni med hinanden. Deres færden er ergonomisk udformet og let at vænne sig til det. Desuden bliver alle elementerne fremhævet. Umiddelbart klart, at der er ingen særlige knapper for at spole tilbage spor. Til dette formål blev det bygget nogle gearing.

Knapper installeret på enheden Pioneer DEH-9450UB (oversigt vil hjælpe dig med at forstå alle nuancerne i enheden), har en hård tur. For at justere lydstyrken, skal du bruge encoderen. Det har en gummipakning.

Selvfølgelig skal du være opmærksom på navigationen på hukommelseskortet. Hun indså den mest succesfulde. For at finde et bestemt spor, skal du trykke på knappen med et forstørrelsesglas, og ved hjælp af tilbagespoling håndtaget, samt "af Enter" tasten for at vælge den ønskede mappe og sang.

EQ nem at sætte op i menuen. Der er 7 presets. Du kan vælge enhver. Om ønsket, fik lov at tilpasse placeringen af kurve på equalizeren.

Radioen fungerer med tilbagespoling håndtag. De udfører søgning efter aktive frekvenser. Hvis nogle af dem ønsker at gemme, vil det være nok til at trykke på "virk-". Antennen, som giver dig mulighed for at finde en radiostation, som ligger på bagsiden af enheden.

udstilling

Skærmen er ikke den mest kraftfulde enhed side, men forbrugerne generelt ikke klage. Det har en ulempe. Minus er, at farven vinklen forandring. Det er også noget reduceret kontrastforhold. Hvis betragtningsvinkel til at få mest akutte, han pludselig bliver rødt. Resten har ingen klager.

Fordele - Consumer udtalelse

Ligesom ethvert andet instrument, radio Pioneer DEH-9450UB (instruktioner er medtaget) har sine fordele. Lad os undersøge dem.

Forbrugerne bemærkede fremragende build og materialer, der anvendes i denne enhed. Stand til at ændre farverne på lysene. Giveren er implementeret godt, det kan bruge uden problemer. Udseendet af de mest succesfulde, han er beskeden og solid samtidigt. Det er muligt at slukke for skærmen baggrundsbelysning. Det lyser kun hvis sporet skift et par sekunder. Hvis det ønskes, kan du altid tilslutte et USB-flashdrev. Den maksimale mængde ekstern lagring - 32 GB. Afbryderen, selvom et lille mellemrum, holdes fast og sikkert.

Generelt har alle disse fordele tiltrukket mange købere.

Svagheder radio

Desværre, equalizeren har små bands. Med alle de muligheder, der giver producenten, vil det være hensigtsmæssigt at opbygge en parametrisk frem for grafisk tembroblok. Radio i solen reflekterer lys, hvilket i høj grad hindrer. Producenten ikke bekymrer sig om de knapper til hurtig adgang til radioen. Ramme holdt svagt ved mekanisk handling kan nemt gå i stykker. Når den kraftige musik er meget raslende. Panel let ridset. Mange forbrugere siger, at selv hvis enheden er lagret i en sag, og at behandle det med den maksimale nøjagtighed, er det stadig i kroppen kan blive deformeret. Med aktiv tilfældig afspilningstilstand for at vende tilbage til det forrige nummer vil ikke fungere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.