FormationHistorie

Hvor mange kantoner, sammen, skabte en Schweiz? Kort om hver

Schweiz - et land beliggende i den vestlige del af Europa og grænser op til lande som Tyskland, Frankrig, Østrig, Liechtenstein og Frankrig. administrative opdeling af Schweiz 'system indebærer en opdeling i kantoner, som igen er opdelt i distrikter, og distrikterne - i samfundet og byen. I denne artikel vil du lære, hvordan mange af de kantoner, sammen, skabte Schweiz og kort information om hver af dem.

Berne

Hovedstaden i staten - Bern - er både centrum af den eponyme kanton og det administrative centrum i bydelen Bern-Mittelland. Denne by er beliggende i den centrale region i Schweiz, i nordlig retning mod Alperne nær Aarau-floden. Bern er kun den femte største by i landet med en befolkning på 133,9 tusind. Folk. Hovedstaden er også det politiske centrum i landet, her er regeringen, centralbanken og parlamentet. Det område i kantonen dækker et areal på 5959 km2 og en befolkning på næsten 980.000 mennesker.

Kun få mennesker ved, hvor mange kantoner har skabt Schweiz, men det viser sig der er kun 26, heraf 6 halve kantoner.

Appenzell Outer Rhodes

Dette Canton ligger i den nordøstlige del af landet, den tysktalende befolkning, der lever på dens område. Det administrative center i regionen er Herisau, retsmyndigheder og vokalerne er arrangeret i Trogene. Befolkningen i Canton er omkring 53 tusinde mennesker, og det areal er 243 km2.

Appenzell Inner Rhodes

Dette er en anden Canton, der ligger i den nordøstlige del af landet. Dens hovedstad - en by med Appenzell, med en befolkning på omkring 15 tusind mennesker i det område på 173 km2.

Aargau

Denne kanton er beliggende i den nordlige del af landet. Den har et areal på 1,4 km2 og en befolkning på omkring 573 tusind. Det administrative centrum af det område af samme navn med navnet på regionen. Dette er en forholdsvis fladt terræn, der er floden Aare, der deler området i to dele. Converge her 11 distrikter, som igen, er sammensat af mere end to hundrede kommuner.

Basel-Land

Kantoner i Schweiz, er en liste over hvilke præsenteres i artiklen, hovedsageligt tysktalende, Basel-Land er ingen undtagelse. Regionens hovedstad - byen Liestal, arealet af 518 km 2.

Basel-Stadt

Dette er en af de mindste halve kantoner i Schweiz. Dens hovedstad - byen Basel, og området på 37 km 2.

Valais

Dette sydvestlige kanton, som er hovedstaden i Sion. Det område af regionen er 5224 km2 og en befolkning på næsten 300 tusinde mennesker. Capital of kantonen ligger på bredden af Rhone og mod nord-øst for det er den udvej af Crans-Montana.

i

Det er svært at tælle, hvor mange kantoner i Schweiz, der tales i fransk, fordi det ikke altid er anerkendt som en regional, men i - dette er et af de områder, hvor det er udbredt. Dette område er på tredje plads på listen over alle schweiziske regioner.

Glarus

Regionen med de enslydende hovedstad er beliggende i den østlige del af Schweiz. Det område af kanton er 685 km 2, og befolkningen - 38 tusinde indbyggere.

Graubünden

Dette er det første område blandt kantonerne Schweiz, hvis område er 7105 km 2.

Geneve

Fransktalende kanton, meget lille i størrelse, er beliggende i den sydvestlige del af Schweiz. Capital - byen Genève. Befolkningen er 448 tusind. Man. Canton anses for at være en republik, samt emnet Forbund. Den kanton - den mest vestlige af alt, er et lille område dannet omkring samme by, sprællende på bredden af Genevesøen. Han er omgivet af fransk område, og kun i det nordøstlige det grænser med den schweiziske kanton Vaud. Rhône-floden - den vigtigste vand arterie område, stammer fra Genevesøen. Området - 282 km².

Solothurn

Tysktalende nordlige kanton i Schweiz. Capital - byen Solothurn. Befolkningen på 247 tusind. Man. Et område på 791 km². Hovedstad kantonen - Solothurn - betragtes som den største by i landet, der er bygget i barokstil. Beliggende ved floden Aare, ved foden af Jurabjergene.

Lucerne

Svaret på spørgsmålet, hvor mange af de kantoner, sammen, skabte Schweiz, er meget enkel, der var 26, og en af de største af dem - er Lucerne. Denne tysktalende område, der dækker et areal på næsten halvanden tusinde km 2, med en befolkning på 351.000 mennesker.

Neuchâtel

Det er den vestlige kantonen Schweiz, opkaldt efter hovedstaden. Det område af regionen er 803 km 2, og befolkningen - 167 tusinde mennesker.

Nidwalden

Et af de centrale halve kantoner, som hovedstaden - byen Stans. Det meste af regionen er omgivet af bjerge, og er placeret på den nordlige side af Vierwaldstättersøen.

Obwalden

Dette er en lille tysktalende Canton i den centrale del af staten. Arealet af området er lidt mindre end 500 km 2, og antallet af mennesker rundt om i 32,7 tusind.

St. Gallen

Dette er en af de største af de kantoner i Schweiz, et område, som er lig med lidt mere end to tusinde kilometer, og en befolkning næsten når tallet en halv million. Denne region har en fælles grænse med Liechtenstein og Østrig.

Ticino

Dette italiensk-talende region Schweiz, som er beliggende i den sydlige del af hovedstaden i Bellinzona. Her er byen Lugano, er et turistcentrum.

Thurgau

Det område af kanton er 991 km 2, og befolkningen - 228 tusinde mennesker. Det er beliggende i den nordlige del af staten og dens hovedstad - Frauenfeld.

Uri

Dette er en af de mindre kantoner i den centrale del af landet.

Fribourg

Dette Canton, der har enklaver i det område. Det er beliggende i vest, øst for søen Neuchâtel.

Zug

Denne tysktalende kanton, ligger i den centrale del af landet. Det er den mindste region i Schweiz, med et areal på 239 km2.

Zürich

Dette område er beliggende i den nordøstlige del af landet, med et areal på 1729 km2, og befolkningen - 1,227,000 mennesker.

Schaffhausen

Dette North Canton med den eponyme kapital, hvis areal er 298 km2. Det er her, Rhinen Falls og Kesslerloh.

Schwyz

En lille kanton i den centrale del af landet, sit område er floden Sihl.

Jurassic

Svaret på spørgsmålet, hvor mange af de kantoner, sammen, skabte Schweiz, indtil for nylig, var anderledes, fordi Jura - det er den nye region i Schweiz.

Schweiz - et land med en kompleks administrativ division. Det består af et sæt af regioner og områder, der gradvist blev medlem af landets samlede areal. Til dato, er svaret på spørgsmålet, hvor mange af de kantoner, sammen, skabte Schweiz, vil være nummer 26, som vi allerede har nævnt tidligere. Og 6 af dem - denne Canton.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.