SundhedPræparater

Det stof "Ginofort". instruktion

"Ginofort" manual beskriver som et antifungalt middel. Det stof kommer i form af en vaginal creme ( "Ginofort" stearinlys håndbog beskriver ikke). Aktiv komponent - butoconazolnitrat. Cremen har en ensartet konsistens, hvid (tilladt med grå skær) farve, fri for udefra kommende indeslutninger, ingen synlig lagdeling.

Butokonazol, er et imidazolderivat udviser fungicid virkning på nogle svampe. Den højeste effektivitet observeret for candidiasis. Komponenten er i stand til blokering af dannelsen af lanosterol til ergosterol cellemembran, øge dens permeabilitet. Dette provokerer lyse (destruktion) af svampen.

Vaginal creme er et præparat af typen "vand i olie", som giver en bioadhæsiv egenskab, som er relateret til den intermolekylære interaktion i betingelserne i overfladelaget. Således, forøget biotilgængelighed og forøget varighed af udsættelse for lægemidlet. Efter intravaginal administration, er den aktive komponent påvist i den vaginale slimhinde i fire til fem dage.

Blandt de indikationer for stoffet "Ginofort" instruktion kaldes vaginal candidiasis, udløst af Candida albicans.

Medicin er ikke ordineres under en alder af vosemnadschtsati år, i tilfælde af overfølsomhed under amning. Det stof "Ginofort" er kontraindiceret under graviditet.

Brug af lægemidlet vaginalt. Terapien involverer administration en gang indholdet fra én applikator (ca. fem gram). Betyder "Ginofort" instruktion gør det muligt at anvende på ethvert tidspunkt af dagen. Når vedholdenhed (bevare) symptomerne, der er nødvendige for mykologiske undersøgelse igen.

Det stof "Ginofort". Vejledning til brug

Fjernelse fra emballagen folie, fjern applikator. du bør ikke fjerne særlig hætte. Fast holdt i den ene hånd applikatoren, den anden ved at trække i trækringen at begrænse stemplet. Så vidt muligt forsigtigt indsat i vagina. trykke langsomt ned stemplet indtil applikatoren er tom. Tom enhed til at trække sig ud af skeden og kasseret.

Brug ikke en applikator ikke at have en særlig hætte. Enheden er beregnet til brug én gang. Før påføring af plasteret for varme forbudt.

Efter indførelsen af cremen kan forårsage brændende fornemmelse, kløe, hævelse og ømhed i skeden vægge, spasmer i underlivet.

Tilfælde af overdosering i klinisk praksis er ikke beskrevet.

På grund af det faktum, at "Ginoforte" indeholder mineralsk olie kan skade latex og gummi (intravaginal membran, kondomer, i særdeleshed), for tooghalvfjerds timer efter administrationen ikke skal bruge disse svangerskabsforebyggende - man kan anvende mere eller undlade fra samleje.

Ømhed og en følelse af irritation af vaginal slimhinde viser behov for at stoppe anvende cremen.

Når det injiceres i den gastrointestinale kanal er nødvendigt at vaske maven. Visning af behandling i overensstemmelse med symptomerne.

Brugen af vaginal creme påvirker ikke evnen til at betjene maskiner, transport eller varetage aktiviteterne til den høje koncentration og klarhed af synet.

Brugen af stoffet størstedelen af patienterne var veltolereret. Mange kvinder lider af anvendeligheden af applikatoren. Desuden den åbenlyse fordel organ er, at administrationen kan udføres på ethvert tidspunkt af dagen. Efter ansøgning er der ikke behov i vandret stilling for at undgå "streaming" en creme. Dette skyldes den specielle tekstur af lægemidlet. Med udbredelsen af skeden, cremen er tætte "indgreb" med slimhinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.