ComputereSoftware

At betale eller ikke at betale: som er den bedste antivirus?

Sikkerhed er nok det vigtigste kriterium i arbejdet i en hvilken som helst computer. I dag er mange rootkits og trojanske heste, edderkopper og spyware, samt forskellige orme er belejrede oplysninger borgernes maskiner. Medlemmer er ikke klar over en eventuel invasion af disse vira til deres computere og bærbare computere, tablets og mobile enheder. Vira trænge tider umærkeligt, undgå selv den tilgængelige beskyttelse, og nogle gange bryde ind kraftfuldt og snigende ødelægger alt på sin vej. Det hele afhænger af den type og temperament-bandit-virus. Der er endda sådan en farlig morder, som helt forbruge harddisken på en mekanisk niveau, og så er der kun én kast.

Hver bruger mindst en gang så stille spørgsmål om, hvad du kan for at beskytte din computer mod virus og hvad antivirus er bedst. En præcist besvare disse spørgsmål ikke selv eksperter kommer fra. Fordi anti-virus leverandører i øjeblikket en hel del, og der er allerede mere end tredive anti-virus programmer. Her kan du vælge for sig selv både betalte og gratis versioner.

Hver anti-virus for sin egen gode, men det har sine ulemper, og vælg en af dem til din smag er meget vanskeligt. Når det besluttes hvilke antivirus er bedst, hver bruger klæber til de forskellige parametre for din computer og, naturligvis, af forsvareren. Nogen skubbet på hvad maskine det kører, hvor meget tid og hvilke ressourcer bruger på internettet. Og nogle vigtige og dyre køb betalt antivirus og glemme alt om eksisterende trusler.

Lad os overveje nogle af de muligheder, der er i øjeblikket den bedste og mest indtager en privilegeret plads på verdensranglisten. Disse er betalt giganter som Kaspersky, NOD32, Panda, og Norton. De har en stærk omfattende beskyttelse, opdelt i løsninger til private hjem og virksomheder. Gratis, de ikke har muligheder, bortset fra, at med hjælp af disse programmer kan udføres gratis online scanning uden at installere dem på din computer. Efter installation og købe de tilbringer fuld beskyttelse af de fysiske og virtuelle maskiner, samt mobile enheder. Beskyt e-mail og filservere mod de nyeste trusler, opdage trojanske heste og kodere på alle niveauer, har en dyb heuristisk analyse og scanning. Ødelæg alle former for nye vira og beskytte arbejdsstationer mod indtrængen af hackere og andre netværksenheder og internettrusler.

Disse professionelle værger modtage regelmæssige opdateringer og altid har den nyeste og den nyeste virus database. Ulempen ved disse forsvarere er den årlige licensafgift, selvom den lave pris for pålidelighed og beskyttelse af din computer og data, måske, kan ikke tilskrives manglerne, og der vil blive opkrævet for den service og beskyttelse, levere data proizvoditeli.Tem Men mange brugere klager over den konstante betaling licenser og kan ikke købe dem.

Den anden ulempe er, måske, ikke selve arbejdet antivirus, og de svage computere af brugere, der er begyndt at sætte farten ned og svæve på arbejde disse programmer.

Hvilket antivirus er den bedste af disse betalte kolleger til at beslutte, selvfølgelig, til hver deres egne. Men den pålidelig beskyttelse af dit hjem eller kontor computer, samt internettet og dets virksomhed har været og vil være vigtigt for enhver person.

Overvej de gode muligheder for anti-virus beskyttelse af de gratis programmer såsom Avast, AVG, Avira og Dr.Web CureIt. De eliminerer mange skadelige parasitter, herunder orme, trojanere, rootkits og spyware dialer. Grundlæggende beskyttelse af antivirus-software, selvfølgelig, giver en komplet og omfattende arbejde betalte kolleger, men de er til rådighed for brugeren og har de vigtigste funktioner at fjerne alle kendte trusler.

Selvfølgelig er nogle antivirus er den bedste af dem - valgt af brugere. Disse gratis programmer har sådan en vigtig kvalitet som ikke-indblanding i systemet, de arbejder selv på low-end maskiner. De passer næsten enhver brugere og vil beskytte data på computere samt stærke og betalte produkter. Ulempen her er ikke fuldstændig beskyttelse mod hackere og online trusler. Men dygtig tilgang og installation af ekstra sikkerhed (firewall gratis), kan du beskytte din computer meget godt.

Beslut hvilket er den bedste antivirus i verden, kun ved at sammenligne og teste forskellige antivirus på din egen PC. Hvis du pludselig ikke passer parametrene for enhver forsvarer, og virkelig ønsker at have på din computer sikre og universelle hjælp af online-pirateri og spyware, skal du sikkert at fjerne forsvarer, installere og prøve den næste. Og så er svaret på spørgsmålet om, hvordan man vælger en antivirus, vil være sikker på at blive fundet. På grund af alle de moderne hjælp af mindst én, men vil finde program på computeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.