SundhedDrømme

Hvor hurtigt i søvn - et par tips til dem, der lider af søvnløshed.

Du har problemer med at sove? Hvis du er i en behagelig seng under et varmt tæppe kan forblive i to eller tre timer i bælgmørke, og søvn kom ikke, er det nødvendigt at gribe ind. Meget ofte sker det, at blande sig i tanken om, at hårde opstigning til hovedet og ikke giver en pause. Opskrifterne er enkle og god søvn, du vil være i stand til at følge dem uden større besvær. Men snart, er du nødt til at konsultere venner og bekendte, og fortælle dem, hvordan man falder i søvn hurtigt. Efter alt, kan langvarig søvnløshed føre til depression, konstant frustration, træthed og depression. Derfor er det bedst at begynde at beskæftige sig med det på et tidligt tidspunkt. Nogle tips at hjælpe dig med at lære at falde i søvn hurtigt.

For at komme i gang, så prøv en velkendt metode til at tælle får. Efter alt, kan det virkelig hjælpe. Når du mentalt genberegne fårene, det vigtigste er de stadig levende til stede. Så du helt distraheret af et stort antal ideer, der ikke giver søvn. Du vil ikke mærke til, hvordan du vil have sød snøfte.

Hvis du er bekymret for svaret på spørgsmålet, hvor hurtigt til at sove, gå en tur om aftenen. Du kan få en hund, skal det være til at gå, så du ikke kan tage fri fra aftenen promenade. Walk i parken vil hjælpe dig falde i søvn hurtigere.

Når du kommer hjem, kan du stadig tage et varmt, afslappende bad. Tilsæt smag olier eller skum. Kun citrus dufte bør undgås, da de muntert. Det er bedre at give fortrinsret til kamille, mynte eller lavendel.

Hvis du er bekymret for, hvor hurtigt sover, så glem ikke at ventilere rummet. Fug er den værste fjende søvn. Hvis gaden er ikke for koldt, kan du lade vinduet åbent hele natten. Luften i rummet skal være køligt og frisk.

En anden god måde at slippe af søvnløshed - læs sengetid uinteressant bog. Alt for mange mennesker begynder at falde i søvn, så snart komfortabelt slå sig ned med en bog i sengen. Nogle endda bevidst anvendes i stedet for at læse sovepiller.

Hvis du har udtømt spørgsmålet, hvor hurtigt til at sove, så prøv en meget effektiv metode - køn. Efter fysisk aktivitet, vil du ikke mærke til, hvor du bliver nødt til at lur.

Du kan også drikke natten urtete. Dens medlemmer bør omfatte kamille eller citronmelisse. Kassér den grønne te, da det har en styrkende effekt. Du kan også drikke mælk med honning. Den hypnotiske virkning af denne metode har været kendt siden oldtiden.

Hvis du ikke er hjemsøgt af den tanke: "Hvor hurtigt i søvn," forsøger at ignorere og gøre åndedrætsøvelser. Indånder i maven, så brystet, og endelig kravebenene. Du er nødt til at trække vejret i den samme rækkefølge. Selvfølgelig, føreren af disse øvelser er ikke så let, har brug for motion.

De, der lider af søvnløshed, er du nødt til at forstå, at den sidste Prima fødevarer bør ske inden for to til tre timer før sengetid. Med en mave fuld af temmelig vanskeligt at sove ordentligt, for ikke at nævne det faktum, at det påvirker figuren. I princippet aftenen er generelt bedre til at opgive den tunge og højt kalorieindhold mad. For et måltid før sengetid egnet kefir, yoghurt, let salat, grøntsager eller fedtfattige kiks.

Husk også, at før de går i seng, bør ikke deltage i sport. Selv aften løbetur bør finde sted et par timer før du går i seng.

Hvis du udfører alle de tips, men drømmen stadig dvæler, se dig omkring. Måske dit soveværelse har en kreativ, lyst interiør, som er fyldt med levende farver og nuancer? Så har du brug for at ændre alt. Disse farver er velegnet til stuen eller køkkenet. Soveværelset bør også være rolig bør farveskema her skabe en atmosfære af fred og komfort. Brug varmt, pastel og lyse farver.

I hvert fald, hvis du ikke ved, hvor hurtigt sove og lider af søvnløshed, ikke mister dit temperament. Følg disse retningslinjer, og du vil se, livet bliver bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.