Selv-dyrkningMotivationer

Lilla armbånd, eller hvordan du ændrer dit liv i 21 dage. anmeldelser

For et par år siden optrådte hun i salget af et lilla armbånd, som er i stand til at forbedre livet for alle i blot 21 dage. Er det sandt?

Hvordan det hele begyndte?

Næsten 10 år siden, i det fjerne 2006, Will Bowen beskrevet, hvori han skrev bogen "Verden Uden klager" måde at ændre dit liv og gøre det bedre. følgende metode: at sætte i hænderne på den lilla armbånd og bære det på den ene arm i 21 dage i træk. , Fangsten er, at i denne periode ikke kan være vred, klager, sladre og kritisere. Hvis dette sker, armbåndet straks flyttet til den anden arm, og den dag nulstilles til 0. Derefter starter forfra.

Hvordan sådan en idé kunne være kommet til præsten? Ofte ingen betaler opmærksomhed, at mange kirkeledere kommunikerer med sognebørn og høre bekendelser, så Will Bowen kunne se gæsterne Guds tempel uden problemer. Og disse observationer var ikke forgæves. Over tid, han indså, at folk for det meste er fikseret på det negative, hvilket ødelægger de menneskelige følelser og humør forringes, hvilket er grunden til der er problemer og livet udvikler sig. Og den mand, ikke at indse, at hans egne tanker kun gøre det værre, fortsatte med at klage over en "kompleks" og "værdiløs" liv, at være utilfreds med sig selv, klage og sladder.

genial idé

Præsten tænkte: hvordan man kan ændre livet for disse "uheld" af mennesker, hvis de vil fjerne alle de negative ud af dit hoved, stop sladder, klager og undertrykke dig selv? Så ideen blev født omkring den lilla armbånd. Anmeldelser om denne teknik, en bred vifte, men antallet af positive størrelsesorden højere.

Hvorfor lilla? Lige på det tidspunkt var jeg på mode lilla, derudover denne farve symboliserer godhed og kærlighed til næsten.

resultat ideer

Denne idé kom til at tænke på mange mennesker, og livet for dem, der har prøvet, har ændret sig drastisk og absolut til det bedre. Venner og slægtninge til dem, hvis liv blev ændret, da han så resultatet, også har tilsluttet sig bevægelsen. Således har omkring 7 millioner mennesker har ændret deres liv, ved hjælp af den lilla armbånd i 21 dage. Anmeldelser af disse mennesker - det bedste bevis.

Nu er disse armbånd sælges overalt. Og de er ikke bare lilla. Rød, grøn, gul, sort - enhver farve med eventuelle inskriptioner: "En verden uden klager", "Jeg vil have kærlighed", "Jeg gør det!", "Jeg er stærkere end frygt!". Disse ord også bidrage til processen med selv-forbedring.

Men du behøver ikke købe disse armbånd. Du kan købe nogen, som vil tiltrække og gøre med det samme manipulationer. Den eneste betingelse er, at han ikke skal fjernes, indtil det hang 21 dage på én hånd. Så han vil være klar på det tidspunkt, sove, spise, når du tager et brusebad og bade i dammen. Det er ønskeligt, at det var en gummi eller i det mindste ikke bange for vand, var stærk og modstået mange start og sætte på den anden side.

Fordele ved denne metode

Som du ved, at være en succes og glad - det er en hel række aktiviteter. Og hvis du går gennem programmet "Lilla armbånd - 21 dage", kan du lære så meget:

  • Styr dine egne tanker. Som det er velkendt, og mange steder beskrevet, det hele starter med en tanke. Du bliver gladere, når positiv tænkning, alt hvad jeg ønsker lykke og velstand. Når alle tanker er om den dårlige, så tænk på alle de onde og se verden i grå farver, vil lilla armbånd hjælpe i udviklingen af kontrol over deres egne tanker ved hjælp af hvilken det vil være muligt at lægge mærke til den negative tænkning og genopbygge det til en positiv.
  • Du vil få mulighed for at gå dybt ind i dig selv og forstå alle dens essens, som et resultat at opnå harmoni med sig selv.
  • En fremragende mulighed for at teste sig selv på styrken og finde grænsen for deres styrke, og dyrke en af disse nyttige egenskaber som disciplin, stress, følelse af formål. Du behøver ikke ekstra ord til at forstå, at disse træk er højt værdsat i manden i den moderne verden.

faldgruber

Efter at have læst alle de ovenstående, tror du måske: "Det er cool. Endelig har lige købt en lilla armbånd, 21 dage hans diarré, vil jeg blive en succes, ændre deres tankegang, vil jeg føle sig bedre om min familie og jeg vil være disciplineret. Det er så let, du behøver kun nogle 21 dage!".

Men du behøver ikke bygge luftkasteller straks. Ingen tvivl om, med denne metode, du kan virkelig få alt det, der er beskrevet ovenfor. Men der er en lille stand. Dette vil kræve at gøre en utrolig mængde indsats.

Nogen vil sige: "Jeg er en meget god og positiv person, som ikke irriterer." Men næsten altid sige, vi er, ikke at lægge mærke til en strøm af negativitet spild over alt i mit sind. Derfor er mange mennesker ikke bare ikke stå op til at bære en lilla armbånd kontinuerligt 21 timer, skiftetøj i sin første dag eller et par dusin gange. Og efter den første dag det sætter klart, at selvstændig forbedring vil tage mange gange længere end 21 dage. Til sammenligning er den meget Will Bowen tog det 3 måneder, og denne Guds tjener, efter budene. Hvad at tale om almindelige mennesker.

Ja, ikke alle kan tåle, siger, seks måneder, kaster lilla armbånd på den ene side til den anden. Især når det sker på målstregen. Men det betyder ikke, at du ikke skal bruge denne metode. Folk, der holder op processen og få uvurderlig erfaring, lære om sig selv, deres begrænsninger og svagheder. Derfor, hvis der er et spørgsmål om, hvorvidt eller ikke at forsøge eller ikke at bære en lilla armbånd 21 dage værd at læse anmeldelser og spørge dem, der har henvendt sig til passere programmet, og dem der ikke gør. Baseret på disse oplysninger, tænke selv. Svaret kommer til at tænke: "Det er nødvendigt."

Sådan bestå kurset "Purple armbånd?"

Til værdighed at bestå denne test og komme ud af det en vinder, skal du først moralsk forberedelse. Hver person kan det tage forskellige mængder af tid - fra timer til, sige, en måned. Generelt at tage et kursus i selvudvikling "Purple armbånd, eller hvordan du ændrer dit liv i 21 dage", er du nødt til at indse, om de følgende trin:

  • For at forstå årsagen eller formålet: hvorfor er det nødvendigt. Som du ved, at gå "der ikke ved, hvor" er ubrugelig, da højst sandsynligt aldrig kommer tilbage. Så du har brug for at vide klart og forstå, hvorfor du har brug for at bære. Engang, da nerverne vil passere, og hænderne gå ned, det er målet for alle virksomheder kan inhalere ny styrke.
  • Umiddelbart beslutter at gå til slutningen - at bære en lilla armbånd. Hvis du føler denne teknik med det formål blot at prøve, så det bør være sagt med det samme - det er den måde at besejre, som det allerede er stemningen til at bevæge sig ad denne vej, hvis det ikke virker. Derfor bør holdningen være "Stand til Death og ikke give op, selv i de mest vanskelige tid."
  • Tro på dig selv. Uden det, ikke engang værd at starte. Hvordan kan jeg gå til en ganske vanskelig prøve, hvor hovedfjenden - du selv, uden en upåklagelig tro på dig selv. Også, ikke lytte til andre mennesker om det, og at sætte spørgsmålstegn ved den valgte vej, som det er bare din test, som vil gøre dig stærkere alligevel.

Bør ikke give op

Også, skal du ikke fortvivle, var det ikke muligt at passere teknik. Alle er forskellige, og mange af denne teknik, måske ikke produceret den ønskede effekt, og den eneste årsag til had og irritation. Det vigtigste er, at de har forsøgt at gøre dette ved at åbne en favorit, og indse, hvad de kan gøre, hvor de er "kogepunktet".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.