TravelingFlyrejser

Flyselskabet jeg flyve: passager anmeldelser

Enhver turist, der nogensinde en gang har gik på ferie til Egypten er bekendt med virksomheden "Ai flyve". I første omgang er transportøren specielt skabt til samarbejdet med den største rejsearrangør "TEZ TOUR", der opererer på markedet siden 1994. I øjeblikket "Ai flyve" charterfly for andre virksomheder. Flyselskabet jeg flyve anmeldelser af deres aktiviteter modtages overvejende positive, er dette ikke overraskende. Personalet, startende med kabinepersonalet og slutter med servicepersonale - højt kvalificerede specialister.

Historien om flyselskabet

"Jeg-Fly", som betyder "jeg flyver", en forholdsvis ung. Det blev etableret i efteråret 2009. Certificeret den 24. november og har den første flyvning fra Vnukovo lufthavn i Antalya (Tyrkiet) fandt sted i begyndelsen af december. Oprindeligt oprettet til charter rejsearrangør "TEZ TOUR", og er nu samarbejder med virksomheden ANEX Tur.

Parken flyselskab "Fly Eye" på tidspunktet for oprettelsen var der tre fly "Boeing 757-200". De vigtigste retninger er trækruter feriesteder i Egypten (Charm El-Sheikh, Hurghada). I 2010 købte selskabet yderligere 4 fly "Airbus-330". I april 2015 begyndte vi at afvige til Kina (Tianjin, Shenyang, Sain).

I begyndelsen af juli 2016 på grund af det lille antal sider for virksomheden "Ai flyve" begrænsning blev indført for varigheden af AOC. Begrænsninger pålægges oprindeligt indtil den 15. juli, og derefter til 1. august. En sådan indsats fra myndighederne har ført til, at mange passagerer ikke kunne flyve i en given retning eller den anden havde til at benytte sig af flyselskaber. 20. september Rosaviation endnu fjernet restriktioner på certifikatet timing operatør. Virksomheden fortsætter med at fungere. På grund i november 2015 gyngende politiske forbindelser, har flyvningen til Egypten blevet opsagt, og den 1. december 2015 - første til Tyrkiet. Genoptog flyrejser til Tyrkiet den 3. september, 2016.

Alle flyvninger afgår fra Vnukovo lufthavn (Moskva). Passagererne taler om virksomheder med varme, understrege, at kabinen er meget ren, skal klart briefing afholdes inden flyvningen. Start og landing er nemt og komfortabelt.

destinationer flyvning

Sommer tidsplan for firmaet "Ai flyve" ændringer efter årstiden, samt præferencer turister. Den nøjagtige tidsplan kan findes på selskabets hjemmeside, samt rejsearrangører. Den årlige passagertrafik på op til 400 tusinde mennesker, og dette tal er stigende hvert år.

Oversøiske fly "Ai Fly" øvelser inden for følgende områder:

 • Thailand (Phuket, Bangkok).
 • Spanien (Tenerife, Barcelona).
 • Italien (Rimini, Verona).
 • Tyrkiet (Antalya).
 • Forenede Arabiske Emirater (Dubai).
 • Belgien.
 • Kina.
 • Tyskland.

Rusland Byer:

 • Irkutsk.
 • Novosibirsk.
 • Omsk.
 • Khabarovsk.
 • Perm.
 • Kemerovo.
 • Krasnoyarsk.
 • Nizhnevartovsk.
 • Simferopol.
 • Astrakhan.

tjenester

Flyselskabet jeg flyve indsamler mere positive anmeldelser, fordi det giver sine passagerer komfort under flyvningen, forskellige tjenester. Hvis dit fly er på grund af Moskvas allerede på jorden, kan du forudbestille for sig selv en speciel menu. Lederen lige lavet en note i dokumenterne. I kabinen så bare nødt til at give dit navn og typen af tjenesten bestilt. Afrejse fra nogen anden by måltider om bord leveres standard.

For passagerer, var på rejse med børn i kabinen forudsat tæpper. I flugt med et barn kan forudbestilles en særlig børnemenu.

Gratis bagage, herunder håndbagage, på hastigheder på 20 kg.

Gravide kvinder er kun tilladt at blive fløjet i tilfældet, hvis perioden før fødslen - mindst otte uger (på hænderne bør være hjælp - fra en læge for bekræftelse).

Selskabet leverer en service til toldfri levering af varer direkte til passagersædet.

Jeg Fly (flyselskab): flåde. "Boeing 757-200"

Hvor mange fly fra luftfartsselskabet? Den November 2016 parken af virksomheden "Ai Fly", som flyvninger udføres både i udlandet og i Rusland, herunder fire fly: "Airbus A 330-300" - to af dem - "Boeing 757-200", to

Begge fly "Boeing 757-200" er økonomisk klasse af service. Nyeste skib - EI-EWT. Hans alder - 15,8 år. Den ældre skib - EI-CJY - 23,5 år. Som i enhver kabine, der er steder mere eller mindre behagelige afhængigt af placeringen i kabinen. Hvis virksomheden tillader det, kan du vælge en mere bekvem beliggenhed. Den samlede kapacitet af beholderen - 221 mennesker. Crew - 2 personer.

Specifikationer:

 • Aircraft dimensioner: længde - 47,32 m, højde - 13,56 m,
 • vingefang - 38 m,
 • fuselage bredde - 3,76 m.

"Airbus 330-300"

Selskabet er noteret to skibe "Airbus A 330-300." Senior fly EI-FSP - 21,7 år, den nye EI-FBU - 20,8 år. Model A 330-300 - den største skib af en række "Airbus". Placeret på bord på flyet 387 passagerer og 2 besætningsmedlemmer. Den økonomiske klasse af service. Tidligere disse to skibe ejet af tyske luftfartsselskab - flyselskab airberlin. I 2011 og 2013 tyskerne købte deres flyselskab jeg flyve. Anmeldelser af passagerer bekræfter det faktum, at flyet ikke længere ung, og nogle endda gå på en flyvning med forsigtighed. Men da flyvningen praksis, retten viste sig at være pålidelige, besætningen garanterer en behagelig flyvning og blød landing.

Styresystemet, cockpit ligner den model af "Airbus 320", at sammenligne de to modeller, er det muligt at detektere en række fælles komponenter. "Airbus 330-300" udstyret med to motorer Prett & Whitney PW-4168. vingefang er 60,3 m, højden af luftfartøjet - 16,85 m, sidelængde - 63,6 m, maksimal diameter af kroppen - 5,64 m.

Flyselskabet jeg flyve. Anmeldelser af passagerer

"Jeg-Fly" i syv år til at gøre fly til forskellige dele af kloden, og i udtalelsen af passagerer, kan vi sige, at virksomheden er stabil, selvsikker, medmindre force majeure, som er nævnt ovenfor.

Så hvad siger folk? Passagerer ofte afgår arten af deres aktiviteter, de påpeger, at det vigtigste i flyvningen - er sikkerhed. Medarbejdere klart instruere passagererne før flyvningen showet for dig selv, hvordan man kan sætte på veste, kontrollere hver hvis selen er spændt, mindet om, at elektroniske enheder skal være slukket, alt er klar. Flyvningen er normal.

Passagerer siger, at når de er kolde, steward gav ham et tæppe, på anmodning bragt drikkevarer. Airbus kunne lide deres imponerende, pålidelig type. Som en, passagererne er taknemmelige for den dygtighed af piloten, for en blød landing.

Hvilke spørgsmål bliver bedt passagererne tilbudt deres tjenester jeg flyver (flyselskab)? "Hvis virksomheden? Hvem?" - den mest almindelige af dem. Organisation baseret på Vnukovo lufthavnen. Russisk flyselskab med hovedkontor i Moskva.

Officiel hjemmeside. kontakter

"Jeg-Fly", at holde trit med tiden, fået sin egen hjemmeside, hvor du kan finde alle oplysninger om flyvningen, nyheder, bog flybilletter. Jeg Fly Online angiver alle regler for transport: standard, med dyr, børn, handicap, reglerne for transport af bagage, der svarer til lovgivningen i Den Russiske Føderation. Der er også en service til at give deres egen e-mail-adresse eller hjemme e-mail-oplysninger om flyvningen. iflytd.ru - stedet for den virksomhed, jeg flyve. Telefon flyselskab har også: (495) 642-87-80. Repræsentation - Vnukovo Lufthavn, Terminal D, rum. 222.

Hændelser

I historien om virksomheden allerede har sin egen krønike af ulykker. Heldigvis behøver de flystyrt ikke ske, men nogle nysgerrige fakta fandt sted. I sommeren 2013 i kabinettet side ankom fra Italien i Vnukovo mands lig blev fundet i lufthavnen. Ifølge agenturet, flyet fløj fra Rimini. I den anden time om natten "Airbus A-330" landede på Vnukovo, som blev efterfulgt af en gradvis standardservice fly. I løbet af sine medarbejdere identificeret i landingsstellet blodsdråbe. Som et resultat af grundig research i en niche af chassiset fandt vi liget af en sort mand. I forbindelse med denne undtagelsestilstand Federal Air Transport Agency har etableret en særlig kommission, og sendt en forespørgsel til Italien.

Med sine passagerer med forståelse og sympati for flyselskabet jeg flyve. Anmeldelser bevise det. Så i december 2013 fly, på vej fra Moskva til Thailand, han blev tvunget til at lande i Pakistan (Lahore) på grund af det faktum, at en af passagererne følte syg. Ifølge direktør for "TEZ TOUR" Aleksandra Burtina, hændelsen fandt sted under flyvningen Moskva - Thailand. En af passagererne blev diagnosticeret med et hjerteanfald. Ifølge reglerne for internationale flyvninger i dette tilfælde flyet er ved at lande i den nærmeste lufthavn. Landing bord lavet i Pakistan, blev en mand forgiftet til hospitalet. Flyvningen blev forsinket af flere timer.

chartre

Virksomheden beskæftiger sig med charterflyvninger i mange ferieområder, der samarbejder med den største rejsearrangør "TEZ TOUR". Bestil charter "Ai Fly" er mulig, uden at forlade huset, ved hjælp af online-system. Mange websteder (ikke kun den officielle portal ovenfor) levere deres tjenester på ordre fra billetter online. Således kan sitet www.oneaero.ru vælge enhver flyvning, herunder charter, angive dato, tidspunkt for afgang, at kontakte den operatør, for at bestille billetter. Meget ofte er der en række kampagner, rabatter, når der er tilgængelige på meget favorable vilkår billetter. "Jeg-Fly" går altid over for deres passagerer, vil operatørerne hjælpe dig med at vælge den mest velegnede for dig flyvning indstillinger, skal du vælge den bekvemme beliggenhed om bord på flyet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.