FormationVidenskab

Strukturelle træk og struktur Chlamydomonas

Chlamydomonas - en encellet organisme, kendetegnende for hvilken er tilstedeværelsen af to apikale flageller. Det er en slægt af grønalger, der lever i stillestående vand og våd jord, såvel som i ferskvand eller havvand. Strukturen i Chlamydomonas har en række funktioner. Blandt disse ionkanaler, som aktiveres ved direkte udsættelse for lys, og røde lysfølsomme øjne og kompleks reguleringssystem.

Chlamydomonas: generelt

Ved type mad de fleste af arterne er obligat fototrof. Men nogle er fakultative heterotrofe, hvilket kan vokse i mørke, idet der som kulstofkilder acetat. I sin morphologi er mobil encellet alger, sædvanligvis oval. Cellevæggen består af et glycoprotein. Chlamydomonas reproducere både seksuelt og ukønnet.

Der er omkring 150 arter. Chlamydomonas formerer aktivt i et fugtigt miljø, samt i vandrige ammoniumforbindelser. Funktioner af strukturen af Chlamydomonas omfatter tilstedeværelsen af pigmenter. Muddy grøn farve af vandet i stillestående vand på grund af tilstedeværelsen af tusindvis af flagellerede mikroorganismer. Bright røde pigment fra en art bidrager til farvning levesteder i rød eller pink farve. Nogle arter er fundet i de mest uventede steder, såsom i det salte havvand.

Strukturen af Chlamydomonas

I halshvirvelsøjlen er to flageller, der tager sin oprindelse fra de basale kerner placeret i cytoplasmaet. Deres baser kontraktile vakuole. Strukturen af Chlamydomonas celler tyder på tilstedeværelsen af en kopformet chloroplast, hvor er cellekernen. Der er dannet af produkterne af fotosyntese stivelse og protein, omgivet af korn af stivelse. Kighul i en plet er til stede foran chloroplasten. Den består af to eller tre mere eller mindre parallelle rækker af lineært anbragte fedtdråber.

Funktioner af strukturen

I sin vegetative fase organismen har en meget simpel struktur. Dens størrelse varierer mellem 0,02 mm. Hver celle har en sfærisk, ellipsoid, cylindrisk eller pæreform. De har en tendens til at spidse i forenden. Struktur Chlamydomonas celle omfatter en tynd ydre væg, to flageller, samt to kontraktile vakuoler ansvarlige for vejrtrækning og udskillelse. Den orange-røde pigment eller øjet (stigma) lagret i cellevæggen tykkere, og udfører funktionen af en primitiv som det er meget følsom over for lys. Nogle arter kan være i tilstedeværelse af to eller tre eye pletter. høj cupped chloroplast, som er placeret inde i kernen ligger i den bredeste del af kroppen i cytoplasmaet.

Hvordan fungerer cellestrukturen med ukønnet formering?

Chlamydomonas struktur undergår nogle ændringer i løbet celledeling. Ukønnet formering sker på følgende måde: der skabes gunstige betingelser dannede zoosporer celle bliver således fikseret, flageller gem eller kasserede forsvinder også kontraktile vakuoler protoplast delt på langs i to dele, som hver især igen er opdelt i 2 dele. En hvilken som helst celle producerer 2 til 16 Me lignende formationer. Gradvist, de unge individer synes alle strukturer er karakteristiske for grønalger: flageller, vakuoler, og så videre. Hver af dem udvikler sig til et nyt anlæg. Denne adskillelse proces gentages hver 24 timer. Således ved udgangen af ugen fra den ene mor plante producerer omkring to millioner personer dannet.

Funktioner af seksuel reproduktion

Under seksuel reproduktion celle protoplast delelige med 16, 32 eller endda 64 flagellater mælke, kan være ikke-coatede eller fanger i cellevæggen. Kønsceller fusionerer parvis for at danne en zygote. Som følge heraf er afrundet, trækker flageller, danner en tyk væg rundt cytoplasmaet og synker til bunden af reservoiret for yderligere udvikling. I denne form er det stabilt overfor temperaturen og vil overleve selv hvis reservoiret tørrer. Zoosporer og mælke er morfologisk ens. De adskiller sig kun i størrelse og adfærd. Denne forskel opstår på grund af flere enheder af modercellen under dannelsen af kønsceller. Således små individer mister deres evne til selv at underhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.