BilerBiler

Bil Mazda Axela: beskrivelse, specifikationer og anmeldelser af ejerne

Mazda Axela - er en kompakt bil, der er kendt i Rusland som "Mazda 3". Den foregående model var et begreb kaldet MX Sportif. Nå, skal det fortælle dig mere om den "trojka", som er en meget populær maskine, ikke kun derhjemme, men også i Europa.

De første modeller

Mazda Axela var meget vellykket. Hun sport, men på samme tid, solidt design. Eksperter har gjort et stort stykke arbejde for at skabe en bil, der ville komme til at tænke på for mange. Og de fik det.

Først var det hatchback. Den allerførste model tiltrukket sig opmærksomhed fra den aggressive frontend og gitter, som kommer på hætten. Højdepunktet af designet kan betragtes som et hoved optik og trekantede bagagebærer.

Så begyndte de at dukke sedans. Modeller lavet i denne krop ser mere sagligt. Specielt attraktivt bag. Udtryksfulde optik, brede trekantede rack og øverste spoiler pryder og supplere hele vejen. I øvrigt er det interessant, at grundlaget for bilen sætte en platform til at konstruere en model af anden generation "Ford Focus".

Salon på Mazda Axela rummelige og komfortable. Stole er udstyret med fremragende sidestøtte, og ratstammen kan justeres både under flyvning og på skråningen. Med denne funktion kan føreren arrangere din plads, som det er praktisk.

Funktioner og faciliteter

Selv den allerførste model Mazda 3 / Axela i basen har 6 airbags og sikkerhedsseler med selestrammere. Eksperter udvikle denne model, hvilket gør vægt på sikkerhed og komfort.

Under hætten af de to første udgaver af den monterede motor. One - en 1,6-liters, 105-hk. Den anden var mere kraftfuld. Dens volumen var 2 liter, 150 og genererer det "heste". Hver enhed er drevet af en 5-trins "mekanik".

Begge motorer har været meget dynamisk og økonomisk. Det er fordi deres vigtigste funktion er aluminium motorblok og lette stempler. Også motorer er udstyret med en indsugningsmanifold med variabel geometri. Tak til alle disse funktioner, motorerne fungerer stabilt og effektivt. For eksempel er en model med en 1,6-liters enhed accelereret til 100 km / t i 11 sekunder. Dens maksimale hastighed er 182 km / t, og strømningshastigheden - omkring 7,2 liter i den kombinerede cyklus.

Af den måde, i 2004, under kølerhjelmen Mazda Axela begyndte at sætte benzin 1,4-liters enhed og en diesel 1,6 common rail.

Tekniske funktioner

Concern specialister hvert år forsøgt at forbedre sin model. Så for eksempel, har allerede vist fire-trins "automatisk". I midten af 2004 Modeller med 2-liters motorer er begyndt at udstyre den elektro-hydraulisk servostyring. Alle hjul skivebremser er installeret, og den forreste selv udstyret med ventilation.

Forside - ligesom en hatchback Mazda axela BK5P, og blandt sedans - værd affjedring McPherson, og bag - multi-link-design. Med hensyn til sikkerhed biler også forbedret. Ratstammen dannes i tilfælde af en ulykke, og selv på denne bil har skade-forebyggelse pedaler. Ikke overraskende, i forsøgene på skadestuen sikkerhed Axela modtog høje karakterer.

yderligere produktion

I 2009 blev det besluttet at opdatere bilens udseende, for at tiltrække nye kunder. Ingen større ændringer. Kun kosmetisk renovering. Men det viste sig godt. Det er tydeligt, at udviklerne har gjort alt for at skabe en mere moderne maskiner.

Bilen er blevet lidt mere. Længden af han tilsat 4,5 centimeter. En sedan strækkes med 9 cm. Øget forreste og bageste overhæng, selv om akselafstand forblev uændret. Også bilen er lettere ved omkring 15 kg.

I 2010, billedet af "Mazda" friskede - blev synlige ribben, stempling karrosseridele og udstående hjulkasser. Forsiden af gitter berøvet, men tilføjede en bred luftindtag.

Gode fagfolk og har arbejdet på støj isolering. De bragte hendes niveau næsten til perfektion. Og Mazda Axela motor ophørt med at vibrere ved hjælp af støj-absorberende materiale i motorrummet.

opdateret interiør

Salon - det vigtigste element i en forbedret model. Den fås i fem forskellige versioner. Den dyreste, selvfølgelig, er den mest attraktive og luksuriøse. Denne version af Grand Touring. Bil sædet er udstyret med en opvarmet og overdækket med fine læder. Førersædet kan justeres i alle retninger, og desuden har han en systemhukommelse indstillinger. Mere maskinen er udstyret med en 2-zone "klima", regnsensor og lys, der bliver af hjulene. Som ekstraudstyr tilbydes mere navigation, motor start-funktionsknapper og en kraftfuld stereoanlæg fra Bose.

Grundlæggende udstyr kan ikke kaldes fattig. Spejle og vinduer er udstyret med elektrisk drev, førersædet er højdejusterbar ratstamme - hhv. Og alligevel indeni er der en cd-afspiller. Sportsudstyr fået adgang systemet nøglefri, aluminiumsfælge, "cruise" og aircondition. Af den måde, hver version, selv grundlæggende, er udstyret med 6 airbags og ABS.

Den nyeste generation

Juni 26, 2013 Australien, opmærksomhed bilister blev præsenteret Mazda Axela / 3 af den nye, tredje generation. Af de særlige kendetegn værd at bemærke ligger til grund for SKYACTIV chassis. Og forbedret organ design. Plus, der er nye motorer. 1,5, 2,0 og 2,5 liter. Deres magt - 118, 155 og 184 hestekræfter henholdsvis. Men denne benzin enheder. Der er en anden turboladede diesel. Dens volumen er 2,2 liter, og magt - 150 l. a. "Mazda" tredje generation fås med de "mekanik" og med "automatisk". Men hver transmission - seks trin.

2.2 SkyActiv-D

Dette er en af de mest populære modeller af Mazda Axela. Tekniske specifikationer for køretøjet bør betragtes som mange detaljer - som eksempel.

Frihøjde model er 15,5 centimeter. Lasteevne fordi det hatchback, varierer fra 350 til 1250 liter (bageste række sæder kan foldes). Motor inline 2.2-liters producerer 175 hestekræfter. Motor 4-cylindret, dobbelt-turbo diesel og monteret med en mellemkøler. Drevet af en 6-trins "mekanik".

Front ventilerede skivebremser installeret. Bag - de, men ingen ventilation. MacPherson forhjulsophæng monteret. En bageste - uafhængig multi-link-design.

Hvorfor denne bil er en af de mest populære? Hovedsageligt på grund af udgiften. Denne maskine er meget økonomisk, da den kombinerede cyklus det forbruger kun 4,7 liter dieselolie. I øvrigt, tankens volumen er 51 liter.

Udgifterne til denne bil starter fra 1,389,000 rubler. bliver nødt til at betale omkring 1,511 millioner rubler til en rigere version. Af den måde, dette er en af de dyreste diesel SUV. Bortset fra dem, der er premium-segmentet. Og en af de mest købte.

Hvad gør ejerne?

Interessant nok i Rusland er der en masse mennesker, der holder på "trojkaen", nemlig Axela, der er, med det højre hjul. Det betyder, at hvis bilen vil få problemer (brud, for eksempel), så vil det være let at finde reservedele.

Mazda Axela generelt god kvalitet maskine. Og det pålideligt tjener sin ejer, selv om det har mere end 10 år. De fleste mennesker kan lide avanceret ergonomi: bekvemt placeret på instrumentpanelet, lys, mange forskellige lagringsmuligheder, osv Men, al den opmærksomhed og sige en konkret ulempe - lav clearance ... For russiske veje er det virkelig ikke nok. Men på den anden side er det ikke en SUV og en bil til byen. Det er også nødvendigt at huske. Men de fleste ejere rose ledelse og dynamik. Maskinen er perfekt rulitsya og perfekt hjørne indgang. Generelt de væsentligste fordele - en billig vedligeholdelse, attraktive udseende og pålidelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.