Hjem og familieKæledyr

Sådan laver du din hund vred med fremmede. Tips og tricks

Ofte dyreejere opfylde den situation, hvor dyret er absolut ikke reagerer på en fremmed. Dette er naturligvis godt, når man kan bo i en lejlighed. Men hvis du er ejer af en stor privat hjem, vil denne hund ikke være en sikkerhedsvagt og assistent. I denne situation, er du nødt til at træne dyret til at reagere på udenforstående. Mange mennesker spørger: "Hvordan man laver en hund ondt til andre mennesker?" Selvfølgelig, den bedste måde - at henvende sig til træneren, men ikke altid har denne mulighed. I denne artikel ser vi de forskellige muligheder.

Vi er ved at opbygge det rette forhold med hunden

Hvis du har et spørgsmål, hvordan man kan gøre hunden vred på andre mennesker, må vi først forstå karakteren af dyret. Hunde af enhver race er indrettet således, at ejeren af dem - den bedste ven og kammerat. Beskyt ham - deres naturlige funktion, der ligger på det genetiske niveau.

Det er ikke nødvendigt at medbringe en hund aggressiv, slog hende, bare skræmme at træne vrede i det. Tværtimod, venlighed, kærlighed og forståelse vil hjælpe dig med at vokse en rigtig forsvarere af dit hjem.

Erfarne hundeførere kan fortælle dig, hvordan du får hunden vred på andre mennesker, du bare nødt til at tage særlige kurser tæmme. Sådanne klubber er placeret i alle større byer. Så hvis et kæledyr først dukkede op i din familie, er det bedre at bede om råd til hunden opdrætter.

Sådan undervise holdene?

Så før du begynder at tæmme hunden team "! Alien", er du nødt til at lade hende vide, og udføre andre basale kommandoer: "Sæt dig", "Down" Og andre!. Det er bedre, at det var engageret hunde, men hvis det skete, at muligheden for at deltage i klubben ikke, du har brug for at kende og følge de grundlæggende regler:

  1. Først og fremmest fortælle venner, bekendte, naboer holdt op med at kærtegne og lege med dit kæledyr. Ideelt set bør de ikke tale med ham overhovedet.
  2. Hvis hunden når møde en fremmed logrende hale og hvin, den bedste måde er at råbe hendes navn, og kvikt gå væk i den modsatte retning. Husk, en hundeejer - troværdighed. Hun ville glemme alt om andre mennesker og følger ejeren.
  3. Enhver hundeejer vil fortælle dig, at der ikke kan undvære stimulus. For at gøre dette, købe en særlig beskyttelsesdragt og bede venner til at true dig eller hunden. Reaktionen vil følge det samme. Men det er værd at huske på, at et sådant eksperiment er ikke helt sikker.
  4. tilskynde altid dit kæledyr efter skole dressuroy.

Efter at have læst ovenstående regler, vil du være i stand til at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan gøre hunden vred på andre mennesker i hjemmet. Det vigtigste er ikke at overdrive det med motion og justere dit kæledyr mod sig selv og sin familie.

Flere nyttige råd til ejere kæledyr

Analyse tæmme problem, du har brug for at vide et par vigtige ting og observere dem:

  1. Alle hunde, uden undtagelse, når en fremmed begynder at gø eller skrige. På dette tidspunkt højlydt udtrykket "Beskyt" eller andre ord, der vælger sig for holdet, og tilskynde dyr venlighed eller godbidder.
  2. Det vigtigste er ikke at skræmme din hvalp, så der senere kunne han ikke reagerer på frygt for andre mennesker, såsom sammenkrøbet under bordet.
  3. Må ikke hyl på dit kæledyr, og endnu mere brug ikke metoder til aggression.
  4. Lær din hund at kaste en stemme, så glem ikke om holdet, "Uh!". Ellers kan dyret gø i timevis.
  5. Aldrig slå et dyr, for ejeren, er disse metoder ikke tilladt.

Mange mennesker spørger: "Hvordan man laver en hund ondt på andre (hyrde hund, pit bull, bokser)?" Efter alle disse klipper priori kæmpende. Loven skal de være på samme linjer som med de andre hunde, mere fredelige arter. Men fejl kan ikke tolereres, ellers situationen kunne komme ud af kontrol.

Beskyttelse af værftet hunde

Ejerne af firbenede druzeytakzhe interesuetvopros om hvordan man laver hunden vred på andre folks hunde. Efter alt, gå i parker, kan du finde en flok af omstrejfende dyr. Husk, bande aldrig lange ud efter den person, hvis hunden er med ham.

Det vigtigste i dette øjeblik ikke at fare vild, for at vurdere situationen og klart sige kommandoen: "FAS" Animal bryde ud ringer gøen, så hunden skal køre.

Især dyr tilskynder hinanden umenneskeligt. Husk også, at omstrejfende hunde kan være rabiat.

Hvis efter at have læst artiklen, du stadig har et spørgsmål: "Hvordan laver hunden vred på andre mennesker?" - efter svaret bedre at henvende sig til en erfaren kynolog. Det vil hjælpe dig hæve dyret korrekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.