Sport og FitnessOpbygge muskler

Gymnastik for ryggen: et effektivt middel mod problemerne med ryggen

Tilbage i virkeligheden, det er en af svaghederne ved en person. Rygsøjlen bærer den største byrde, der er forbundet med vægten mand. Næsten hver anden flade forekomst rygsøjlen sygdomme. For at reducere risikoen for disse sygdomme, er det ønskeligt at udføre en kompleks daglig tilstrækkeligt effektive øvelser for ryggen.

Tilbage problemer kan opstå i en tidlig alder (i form af skader under fødslen), og kan erhverves gennem et helt liv. Denne skoliose i ungdommen, og lændesmerter, brok, og de forskellige dele af rygsøjlen. Alle disse sygdomme er ledsaget af hovedpine, smerter i arme og ben og, selvfølgelig, i ryggen.

Moderne medicin tilbyder som en behandling for sygdomme som kirurgi. Men der er en anden måde - gymnastik for ryggen.

Rygsøjlen hver dag ligger en stor belastning. Denne person egen vægt, og tunge tasker, hæle, ubehagelige positioner under arbejde og sove. Mens styrke musklerne i ryggen, den største byrde skifter til en muskuløs korset. Således gymnastik til back kropsholdning forbedres, produceret smuk gangart og reducerer smerte signifikant.

Vær sikker, før du udfører tilbage øvelser derhjemme, du har brug for at rådføre sig med en specialist. Først efter en grundig undersøgelse af ryggen læge kan anbefale et bestemt sæt af øvelser.

Gymnastik for ryggen afhænger af sygdommen. Under alle omstændigheder, alle øvelser til at starte med at strække rygsøjlen (nødt til at hænge på bar). Denne øvelse bør gøres op til 2 minutter, og lyt til din krop - den samlede belastning skal gå nøjagtigt til rygsøjlen, dens afslapning og strækker sig fra toppen og ned. Efter en kort pause, kan du prøve at indhente på baren. Det er en god øvelse styrker musklerne i hænder og skulderåget. Så har du brug for at bøje tilbage og bøje benene i en ret vinkel til kroppen. Bevægelsen skal udføres uden ryk, glat og koncentrere sig om musklerne i ryggen.

Når skoliose øvelser for ryggen meget godt klaret i form af øvelser: stående på alle fire for at bringe den venstre knæ i sin højre albue, ryggen til runde - ud, og træk så vidt muligt den arm og ben, bøje og trække vejret. Når du udfører denne øvelse, bør du prøve ikke at svinge, for at holde balancen med spændinger i musklerne. Gør 10 gentagelser, skiftevis ben og arm.

Ganske enkel og effektiv denne øvelse: ligge på sofaen på maven. I dette tilfælde bør bækken og ben hænge. Langsomt hæve benene tæt sammen til parallel med gulvet, falder sidekanter sofaen. Prøv at holde fødderne på vægten af op til 6 sekunder. Efter en jævn sænkning af øvelsen skal gentages op til 8 gange.

Det er tilstrækkeligt effektive styrke øvelser til dannelse af en muskulær korset tilbage. De kan dog kun foretages i mangel af en forværring.

Sådan downloader rygmuskler kan foreslå kvalificerede trænere, der kan udvikle et individuelt program. Stadig, i begyndelsen af disse øvelser er nødt til at lytte til din krop, og i tilfælde af selv den mindste ubehag træningsprogram skal justeres.

Til gymnastik for ryggen var den mest effektive, du har brug for at genoverveje din livsstil. Forudsætningerne for fremkomsten af smerte kan være ubehageligt og sengen (meget blød madras, pude er for høj, sko med meget høje hæle). Desuden bør man være særlig opmærksom på mad. På anbefalingerne fra eksperterne, er det nødvendigt at begrænse de alt for salt mad, tilføjede til kosten af fødevarer rige på calcium, protein og mineraler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.