FinanserKreditter

Kreditkort "VTB 24". Lav et kreditkort "VTB 24"

Russerne er mere tilbøjelige til at bruge kreditkort. De til gengæld tilbyde meget mange russiske banker. Sådan finder du den rigtige? Der er en mulighed - at gælde for "VTB 24", en af de største finansielle institutioner i vores land.

Om banken

Kommerciel "VTB 24" bank har specialiseret sig i at levere en bred vifte af finansielle tjenesteydelser til personer og organisationer. Denne kreditinstituttet har mere end 500 kontorer i de russiske regioner.

Næsten alle større by, du kan finde på kontoret i banken. Blandt de mest eftertragtede finansielle tjenesteydelser, "VTB 24" - lån gennem udstedelse af særlige kreditkort. Banken giver også mange andre typer af lån - realkreditlån, billån, erhvervslivet og så videre ..

Hvorfor har jeg brug for et kreditkort?

Kreditkort er praktisk, fordi de kan være, samt ved hjælp af et betalingskort "plastik" at betale for køb - mens ingen provision, selv om pengene vil blive trukket tilbage til kredit konto, vil banken ikke tage.

Betal med kreditkort i alle lande, hvor der er verdens største betalingssystemer VISA og MasterCard.

Klassifikation kort af kreditordninger

Kreditkort fra "VTB 24" kan klassificeres efter flere kriterier. Der er kort, hvor klienten er i stand til at tilbagebetale lånet på fordelagtige vilkår. Der er kreditkort, der omfatter nogle grænser for overtræk. Der er kort, hvor der er en afdragsfri periode på betaling af renter. Stort set alle pengesedler udstedt "VTB 24" kan anvendes af klienten, når engagement nåde-periode - den afdragsfri periode, hvor den procentvise andel af lånet ikke beregnes.

Vær sikker på at betinge fuld brug af denne fordel - regelmæssigt (inden for den faktureringsperiode) indførelsen af kortet af hovedstolen (som er normalt angivet i den månedlige regning, erklæringen fra banken). Typisk en standard afregningsperiode "VTB 24" - 1 til 20 i måneden. Det mindste beløb pågældende, som regel 10% af hovedstolen. Af den måde, det samme tal anvendes til beregning af den såkaldte minimum betaling - det samlede beløb, som kunden skal betale kortet hver måned for hovedstol og renter, steg op efter den afdragsfri periode.

Hvad tilbydes af banken?

"Classic" kreditkort "VTB 24" - den mest almindelige form for "plastik" fra denne finansielle institution. Det er ganske simpelt i design, krav til låntager minimumskrav. Æren for denne kort er i gennemsnit 300 tusind rubler, renten -. Omkring 19% om året. Hvert år de bankgebyrer for kort servicegebyr (750 rubler).

"Transaero" - en anden populær kreditkort. "VTB 24" tilbyder sine kunder, som rejser meget. Dette produkt kombinerer funktionerne typiske for enhver kreditkort, og også giver en masse bonusser, der kan bruges, når de køber flybilletter fra "Transaero". Især peger på flypassager kan bruge den til at forbedre klasse sæde (med "økonomi" til "Forretning"). Credit grænse og hastighed omkring den samme som for den "klassiske" kort. De årlige udgifter til servicering kreditkort - 900 rubler, men i det første år af banken gør det muligt at bruge det gratis.

Der er en linje af kredit "VTB 24" prestigefyldte "Gold Card". Den er designet til at understrege, at kunden - en mand med stof. Dette kort giver visse bonusser når betjener i hoteller og andre serviceværksteder i hele verden. Credit grænse er den "Gold Card" højere end den "klassiske" og "Transaero" - 600 tusind rubler .. Rente lidt lavere - et gennemsnit på 18% om året. Men for sådan en fornøjelse at kunden skal betale en stor sum i den årlige tjeneste - 3 tusind rubler ..

Niveau over "Gold Card" - et kreditkort "Premium". Hun har en imponerende grænse - 1,5 millioner rubler, den sænkede rente - omkring 17% om året. de årlige omkostninger til vedligeholdelse er også anstændigt - 10 tusind rubler .. Der er dette produkt interessante bonusser, herunder - cash-back, når under et pengeløst betalingskort konto afkast på 5% af det beløb, der bruges på køb af eller betaling for ydelser.

De mest betalingsdygtige kunder kan ansøge om et kreditkort "VTB 24" med navnet "Platinum". Den kreditmaksimum på den når 2 millioner rubler. Årlig vedligeholdelse -. 30 tusinde indehavere af sådanne kort i banken lover en personlig service og hurtig løsning på en række potentielle problemer. For eksempel, hvis kortet er tabt, at banken er klar til at hurtigst muligt at erstatte det eller give penge på bekostning af kreditmaksimum.

Blandt de ekstra kreditprodukter - kort "Mine forhold." Ifølge hende kunden kan få en række nyttige tjenester, til at deltage i forsikring programmer. Sandt nok, den kreditmaksimum på sådanne kort beskedne - i størrelsesordenen 150 tusind rubler ..

Den såkaldte afdragsfri periode, hvor for kreditmaksimum "VTB 24" ikke opkræve renter på alle kort - 50 dage.

registrering

Credit "VTB 24" kort kan udstedes af et besøg på ethvert kontor af den finansielle institution. Med alle de forudsætninger, samt oplysninger om de nødvendige dokumenter kan findes på den officielle hjemmeside for banken. En foreløbig afgørelse om ansøgningen om en klient kort kan fås ved at udfylde en online-formular eller at overføre deres data for fagfolk call center gratis nummer.

Bank "VTB 24" er en gang forsøgsvis besluttet på baggrund af online-ansøgning, eller en, der er lavet via telefon, ikke længere udføre eventuelle yderligere kontrol af kundens solvens. Det vil sige, hvis låntageren har modtaget samtykke, når han kommer på kontoret i banken, så alt hvad du behøver at gøre - er at underskrive de nødvendige dokumenter og kort efter, at for at få kortet.

Hvad bestemmer kreditmaksimum?

Den maksimale grænse kredit er angivet i beskrivelsen kort, kan banken ikke garanteres. Men jo mere tilbøjelige til at få adgang til det, jo mere acceptabel for bankens karakteristika såsom alder af kunden, sin arbejdsplads, varigheden af erhvervserfaring, lønniveau, samt oplysninger fra hans kredit historie.

En typisk formel for beregning af den maksimale kreditmaksimum - dens størrelse må ikke overstige 300% af den månedlige løn (eller anden bekræftet indkomst) klient. Gyldighedsperioden af kreditkortet, som regel er to år.

kontrollere balancen

Bank "VTB 24" har udviklet en række praktiske muligheder for at kontrollere saldoen på kreditkort. Blandt dem - systemet "Teleinfo" (eller "Telebank"). Som led i sin anvendelse flere kanaler - Internet, telefon, SMS-beskeder. Gennem en af dem, kan klienten udføre nogle nyttige operationer såsom for eksempel udledning ordre på bankkonto enhver periode, for at finde ud af gælden på lånet. Også i nogle tilfælde måske gennem registrering "TELEINFO" bankindskud. Aktivér denne service er nemt - bare ringe til kontaktcentret bank, derefter kaldet kortnummer, et kodeord og til at besvare en række mulige supplerende faglige problemstillinger.

For en lav månedlig afgift (normalt inden for 50 rubler) klient kan aktivere tjenesten "SMS-meddelelse." Brug af telefonen, kan du styre den konto, og selv betale for nogle tjenester.

Der er også en "klassisk" ordning balance kontrol - gennem en ATM eller i banken. En vigtig pointe: "VTB 24" ikke tager en provision, når tjekker saldoen på en pengeautomat, men andre kreditinstitutter kan gøre det. Når du besøger kontoret får brug for officielle bevis for kundens identitet.

Hvem kan få et kreditkort?

Hvis for eksempel, nogle amerikanske banker er klar til at levere bankydelser relateret til lån, ikke-residenter i landet, kreditkort "VTB 24" kan kun udstedes til indbyggere i Den Russiske Føderation. Minimumsalderen for kunden for design af bankprodukter i relation til lån - i 21 år. Solvens af låntageren - det vigtigste kriterium for "VTB 24". Kreditkort, at betingelserne for tildeling, der er ordineret af banken er gennemsigtig nok, givet til de låntagere, der har en fast indtægt, er det ønskeligt på grund af arbejde udført af arbejdsloven.

Kredit historie - er også et vigtigt kriterium for en positiv beslutning om udstedelse af kort. Hvis klienten er for zakreditovan eller han har en systematisk forsinkelse betalinger på lån, herunder dem, der er udstedt af andre banker, kan chancerne for at få et kreditkort reduceres betydeligt. Mange låntagere er tilbage forsøger at arrangere et produkt som et kreditkort "VTB 24" anmeldelser, hvor de skriver, at banken afvises, fordi en mangel på god kredit historie.

forsikring

De fleste brugere af kredit "VTB 24" produkt tilbyder forsikring på arbejdskraft evne tab i tilfælde. Der er også en version, hvor et kreditkort er forsikret i tilfælde af ulovlig adgang (med forbehold for kompensation, men kun en vis mængde, et typisk interval -. 20-150 tusind rubler). Banken tilbyder løbende rabatter på udformningen af politikker. Deres størrelse, som kan nå 10-15%, afhængigt af, hvilken type kort, hvad er betingelserne for forsikringsprogram.

Kampagner, specialtilbud

Bank kreditkort "VTB 24" - et produkt, der kan være af interesse for kunder i magt for at sikre, og på en ganske regelmæssig basis, diverse præmier og bonusser, samt brugen af interessante tilbud. Alle disse privilegier leveres til kunderne gennem et samarbejde med bankens detail netværk eller servicecentre, ganske ofte - online shopping. Som regel en forudsætning for modtagelse af visse bonusser er at begå kunden køb på partnerorganisationer.

Affiliate programmer

Lad os se på eksempler på, hvordan banken "VTB 24" har samarbejdet med forskellige virksomheder for at give sine kunder med lukrative bonusser og shopping. Blandt de populære programmer af denne partnerskab - samspillet med en online butik OZON. Bank kunder foretager indkøb ved hjælp af kreditkort, "VTB 24" i online butik, kan regne med en rabat på 7% eller besparelser point, der kan bruges på fremtidige køb. Programmet "Mobile bonus" ydelser til kunderne, "VTB 24", nyder kommunikationstjenester af "Beeline". De vender tilbage de penge brugt fra abonnenten balance tilbage på kortet. Få et kreditkort "VTB 24", og på samme tid en række nyttige fordele fra populære leverandører af varer og tjenesteydelser, selvfølgelig, mange russere ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.