FinanserKreditter

At vælge et kreditkort, og gøre ud af Rosselkhozbank

Registrering og udstedelse af lånet er et af de vigtigste retningslinjer for udvikling af bank struktur. Kreditkort Rosselkhozbank tillade dig at låne penge i et rentefrit lån i op til 55 dage. Det beløb, der kan tage på en af disse kort kan nå op på 1 million. Ved udgangen af to måneder låntager bliver nødt til at begynde at tilbagebetale lånet til en rente på 21% om året. For normale vedligeholdelse kræves lån betalinger, ikke er lavere end 10% af den samlede gæld. Hvis du overtræder en klient ordning vil være forpligtet til at betale mindst 0,5% af det samlede daglige mængde af lånet.

Sådan får et kreditkort Rosselkhozbank

For at få et plastikkort, banken kunden skal opfylde følgende krav:

  • være mindst 21 og ikke ældre end 60 år;
  • have et gyldigt pas af en borger i Den Russiske Føderation;
  • har en bolig ikke langt fra en af de grene af Agricultural Bank;
  • har en ren historie af relationer med finansielle institutioner.

Enhver kreditkort kan udstedes Rosselkhozbank, udgifter på mellem 15 minutter til en time i nogen af grenene. Det er nok til at udfylde det relevante ansøgningsskema og få et kort interview med lederen af kreditafdelingen. Hvis der efter kontrol historie forholdet til bankerne vil være i orden, vil organisationen udstede en tilladelse til en plast. Lånet på kortet er en vedvarende, hvilket betyder, at du kan re-opnå lånet umiddelbart efter returnering af gælden. Faktisk er det muligt at inddrive de midler og straks sætte dem i omløb igen.

Optioner er lavet kreditkort

Konventionelt, alle kredit Rosselkhozbank kort kan opdeles i flere brede kategorier:

  • Classic. Lånet er i intervallet 10 til 250 tusind. Gnide. Kommissionen om tilbagetrækning af kontanter fra et sådant kort er 2,5% af det beløb, men kan ikke være mindre end 250 rubler. Derudover er der statister tjenester såsom "online office", som giver dig mulighed for at administrere deres konti via internettet, men det er værd at yderligere 25 rubler. per måned. Udstedelse af penge tilbage på kontoen vil koste yderligere 150 rubler. Renten på disse kreditkort spænder fra 19 til 24% om året.
  • Premium. Dette er en prestigefyldt kreditkort Rosselkhozbank. Typisk kan ejeren af en sådan tjeneste anvender de bonusser og rabatter, der tilbydes af virksomheder som MasterCard og Visa. Den årlige rente på disse lån er meget afhængig af, hvordan banken har tillid til låntager, samt den månedlige indkomst for sidstnævnte. Minimum overbetaling er 18%, og den maksimale - 23% om året. Kommissionen for en Gold Card er 3 tusind. Gnid. årligt, og Platinum - 7 tusind rubler .. Den maksimale størrelse af låne i det første tilfælde på mellem 100 tusind. Rub. og 600 th RUB og det andet tilfælde 300 th -... 1 mio.

Kreditkort Rosselkhozbank, kan anmeldelser af som let findes på de specialiserede ressourcer, ikke kun for at bruge bank penge, men også få rabatter i de fleste russiske netværk af butikker. Ejere premiumnyh optionsprogram kan forvente at modtage rabatter og særlige gaver i hoteller, saloner og butikker rundt om i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.