TravelingRetninger

Gangway - flod i Rusland (Moskva). Beskrivelse, funktioner, fotos

Gangway - floden, der løber gennem det område af Moskva-regionen. Det er en venstre biflod til hovedstadens vandveje. Istok ligger i Solnechnogorsk distrikt, tæt på w / e "Alabushevo" platform. Strømme i retning fra nordvest mod sydøst, nær Tushino fusionerer med vandet i Moskva-floden. Længde - 47 km, oplandet - 255 km².

Kendetegn vandveje

Gangway - floden, som rangerer tredje blandt de største kapitalstrømme, men kun 5 km af det er i byen, og resten flyder gennem et område i Moskva-regionen.

Vandgennemstrømningen var kendt i oldtiden, var det af stor økonomisk betydning. Som nævnt i de gamle kilder ( "Beskrivelse af den gamle Moskva», XVII c.), Blev Floden vrimlede med hurtigt strømmende, sejlbar. Navn Gangbro (tidligere Vskhodnya) har slavisk oprindelse. På den hævede opstrøms (solopgang), det var den korteste vej til færgen fra hovedstaden i Vladimir-Suzdal. Også mod syd ned til Klyazma, og gennem det - til Oka og Volga.

Relief, mad og istid

Skhodnya floden i naturen typisk flad. Type af fødevarer - Blandet hovedsagelig fylder vandforsyning på grund af sne. Om vinteren strømmen er frosset (slutningen af november og begyndelsen af december). Det åbnede i marts.

tilstrømning

Bifloder til floden lidt. Den største venstre - s. Rzhavka, stor ret - Rozhdestvenka Zhuravka, Goretovka. Endvidere anses floder bifloder gangbroer og vandløb: Golenevsky, Boldov, Chernogryazhsky et al.

riverrafting

Gennem hele sin bevægelse Gangplank - floden, der skærer dybt ind i den tætte skov. Denne funktion har gjort det naturlige vandføring er meget populært for legeringer. Det er kendt, at bevægelsen af rafting, sejlads og kajakroning afholdes før Den Store Fædrelandskrig. I vores år på begge bredder af floden er bygget villaer og sommerhuse, og den engang uberørt natur blev fuldstændig assimileret. Denne faktor skubber moderne elskere af vilde turisme og nedkørsler på floden er ikke ofte forekomme, som før.

naturparker

Gangway - floden, på hvis område der er udstyret parker. For at opretholde et varieret landskab i regionen af den russiske regering har besluttet at etablere i området af naturlige monumenter og dyreliv helligdomme. Den største miljømæssige kompleks af nord-vestlige administrative distrikt er naturparken "Tushkinsky". Samlet areal - 700 hektar. Det blev etableret i 1999

Det omfatter sjældne naturlige fællesskaber og landskabsformer samt historiske og kulturelle monumenter. Blandt dem: Aleshkin landsby, herregård Bratsevo, naturlige seværdigheder Skhodnenskaya (Tushinskaya) skål, naturlig park "Valley of the Skhodnya floden" Sidstnævnte blev etableret i 2004. Inden Naturreservatet der er unikke flod og skovlandskaber: bjergegne og flodslette enge, skov lunde, lavtliggende sumpe, damme og vandløb.

Detaljeret beskrivelse Skhodnya ådalen

Border ådalen Gangway begrænset Kurkino, som er en del af den nordvestlige administrative distrikt i hovedstaden. Fra syd, det er resten af Tushkinskogo naturparken, i øst - naturreservat er omgivet af boligområder Kurkino og i den nordlige og vestlige del af byen linje kører Moskva (MKAD). Park Valley Skhodnya floden strækker sig 273 hektar.

Flora og fauna i parken

Flora og fauna i området er repræsenteret ved mange og meget få repræsentanter. I parken kan du finde mere end 600 arter af planter, hvoraf 40 er inkluderet på den Røde på siden. Det Potbelly, lungwort, strausnik, ensian. her er også den største befolkning af vilde orkideer. I alt 9 arter i parken, hvoraf 2 er meget sjælden: Østersøen og Dactylorhiza Swamp Morio. De er ikke findes andre steder i Europa i over 100 år.

Naturparken i dalen af floden Skhodnya blev et sted for at leve 80 arter af hvirveldyr, der indgår i Red Book. Repræsentanter - Ferret, firben, væsel, hermelin, også. I skovene i racer omkring 80 arter af fugle, blandt hvilke er ret sjældne: tårnfalk, hobby, tern, Høgesanger, Hvepsevåge, hvid-backed spætte. I de pågældende farvande gangbroer der er mere end 20 arter (gedde, lin, midterakslen, dace, chub et al.).

historiske arv

Hertil kommer, i naturparken er kulturelle og historiske monumenter: Vladimirovskaya Vor Frue Kirke, en gammel landsby Mashkina, et monument af landskabskunst af det XX århundrede (XVII c.). - Hospital Zakharyin.

Parken har møbleret rastepladser og picnic. To af dem er i Zaharinskoy flodslette (nær hospitalet), en - i en birkelund og en anden - inden for 11 nabolaget. Der er walking stier, en legeplads og natursti, langs hvilken udflugt ruter.

udvikling

I nyere eskalerede situationen med hensyn til bevarelsen af den naturlige park. Det faktum, at det omkringliggende område i grænseområdet i parken er planlagt opførelse af boliger højhuse og derfor infrastruktur. Sådanne handlinger betragtes som ulovlige og i strid med loven.

Hvordan kommer man dertil?

For at komme til floden er ikke svært. I nærheden er veje, undergrundsbaner og jernbaner. For at komme til gangbroer i undergrundsbanen, stå af på "Skhodnenskaya". Toget stopper har samme navn.

Det giver også muligheder for ruter, når de rejser med bil eller bus. Den sidstnævnte type transport er ikke også komfortable, fordi stopper er langt fra slutpunktet. Den billigste løsning er at gå med tog eller tog, så de fleste turister foretrækker at komme her på disse transportformer. Turen tager ikke meget tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.