SundhedSygdomme og betingelser

Hvad skal man tage med takykardi: narkotika og folkemusik retsmidler. Førstehjælp til takykardi derhjemme

Alle, især de ældre, ofte hørt fra læger sådan diagnose som takykardi. Men få ved, at årsagerne til denne tilstand end som følge af passivitet truer og hvordan man kan hjælpe patienten med denne diagnose. Hvad skal man tage med takykardi, hvordan du afgør, at dette er det, i det og forsøge at forstå. Det er meget vigtigt at være i stand til hjemme at bestemme udviklingen af denne patologi.

Takykardi hjerte - hvad er det?

Før du finde ud af at hjælpe patienten med takykardi, er det nødvendigt at vide præcis, hvad slags sygdom, hvilke symptomer tyder det.

Takykardi af hjertet kaldes arytmi, ledsaget af et øget antal hjerteslag, der overstiger det normale beløb - 90 per minut. Ekstra hjælp i denne situation vil rette vejrtrækning, men mere om det senere.

Vi har allerede forklaret: takykardi, hjerte - hvad er det, nu skal du vide præcis, hvad slags sygdomme er, hvad tyder det at hjælpe patienten til straks at håndtere symptomerne og forebygge alvorlige konsekvenser.

Typer og undertyper

Med hensyn til arter, kan takykardi være en sinus, fysiologisk. Det sker oftest efter alvorlig fysisk aktivitet, man behøver blot at lægge dem væk - og hun forlader.

Takykardi er unormal. Denne art er opdelt i ventrikel og supraventrikulær. De første underart betragtes som den mest farlige for mennesker, og alle, fordi i det der er forstyrrelser i blodcirkulationen, kan lungeødem forekomme, og patienten mister bevidstheden. Den vigtigste årsag til denne sygdom står koronar hjertesygdom.

Som for supraventrikulær takykardi, det forekommer i mennesker, der lider af forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og thyreoideaabnormaliteter. Manifesteret denne underart sådanne symptomer:

 • hjertebanken;
 • svimmelhed;
 • ubehag i brystet - tyngdekraft;
 • svaghed i kroppen.

Angrebet kan begynde pludseligt, men at tage takykardi, hvordan man kan hjælpe en person, hvis symptomer tyder lidelsen, og på hvilket grundlag, vi kan bestemme der er et problem?

symptomatologi

Sygdommen har sin egen karakter manifestationer, blandt hvilke oftest er følgende:

 1. Hvis en person på tidspunktet for angreb, når udstrakte hænder rystende fingre, kan dette symptom indikere, at den har modtaget en stor mængde narkotika eller på egen hånd, uden at konsultere en læge, begyndte han at tage stoffet, som ikke passer ham.
 2. Takykardi, som synes ganske ofte, kan der være skarp vægttab. I dette tilfælde, kan årsagen være relateret til de hormonelle lægemidler og narkotika undertrykke appetitten.
 3. Under kan forekomme kraftig svedafsondring under et angreb af takykardi, så den mest sandsynlige årsag er, at patienten har taget en stor dosis af koffein.
 4. Takykardi kan forekomme nervøsitet, i hvilket tilfælde det provokerer rygning, fysisk aktivitet.

Takykardi kan være forårsaget af stress, overdreven brug af alkoholiske drikkevarer, søvnløshed og træthed.

Patologi kan indikere, at en person har alvorlige helbredsproblemer, såsom:

 • inflammatorisk proces, der rørte hjertemusklen;
 • højt blodtryk;
 • funktionsfejl i skjoldbruskkirtlen;
 • reduktion af sukker niveauer.

Men at sige præcis, hvad man skal tage med takykardi, er det bydende nødvendigt at søge hjælp fra en læge, så han regnede ud af den nøjagtige årsag til den tilstand og ordinere den korrekte behandling. Men i det øjeblik, angreb, kan du hjælpe personen og dig selv.

Førstehjælp til takykardi derhjemme

Hvis stigningen i hjertefrekvens observeret hos mennesker - mere end 90 slag i minuttet, så sørg for at ringe til lægen. Men så længe han ikke kommer, kan du hjælpe patienten til at klare med takykardi, for at undgå komplikationer.

Den første ting at sætte en mand på sengen og holdes i ro. Hvis angrebet gentages, er det muligt at lave nogle nyttige øvelser:

 • du skal gøre dyb indånding, holde vejret og forsøge at ramme luften så langt som muligt ind i lungerne;
 • så meget som muligt for at skubbe øjet (indenfor årsag) ved at løsne trykket og så fortsætte med at veksle mellem et par minutter;

 • samle i et bassin koldt vand, dyppet i ansigtet, og, som regel efter manipulation sådan impuls bounces tilbage;
 • hvis angrebet netop er startet, ikke nødvendigvis bare kigge efter, at for at tage med takykardi, kan være lige stærk hoste eller opkast;
 • Det er også meget gode til at hjælpe med at stoppe angrebet af åndedrætsøvelser: behovet for at trække vejret dybt og langsomt, og derefter udånder hurtigt, og så fortsætte i ca 10 minutter;
 • du kan tage den "Valocordin" og "Corvalol" - et lægemiddel med takykardi, hvilket vil bidrage til at normalisere hjerteslag.

Hvad kan jeg spise og drikke?

Desuden takykardi læge anbefaler laver gymnastik derhjemme, men snarere til at engagere sig i at gå, stadig nødt til at spise rigtigt. Men først om at gå. Det bør være hurtig, skal du sørge for at holde sig til det samme tempo.

Også den læge råder folk med takykardi at stoppe med at ryge, brug af fedtet, krydret, salt og krydret mad. Må ikke misbruge alkohol, stærk kaffe og te. Bedre at give fortrinsret til grøn te, hvis det uden det kan du ikke.

Skal spise regelmæssigt, holde styr på, så for ikke at spise for meget, ellers angrebet kunne ske igen. skal være til stede i sådanne produkter daglige kost:

 • honning;
 • rosiner;
 • abrikoser;
 • Hund rose afkog;
 • klid brød;
 • friske frugter og bær.

Det er også værd at huske på, at stress og overbelastning kan udløse et angreb.

Men hvad medicin til at tage med takykardi, som eksperter rådgive?

Modtagelse af narkotika

Enhver, der gentagne gange har konfronteret med sådan et problem som et angreb af takykardi, godt klar over, at hvis du ikke foretage dig noget, så er denne betingelse kan være en alvorlig sundhedsfare. Sig præcis, hvad hjælper med takykardi - medicin, motion, urter, - det er umuligt, så længe lægen ikke finde ud af årsagen til en sådan tilstand. Men selv om der ikke er fundet provokation, er der en række af lægemidler, der virker på specifikke receptorer og langsom puls. Disse værktøjer omfatter:

 • beta-blokkere, hjælper lindre agitation og berolige nervesystemet;
 • "Kordaron" - et stof, der gør det muligt at blokere flere kanaler: kalium, natrium og calcium (derudover hjælper værktøjet med fine glitrende arytmi og livstruende ventrikulær takykardi patient);
 • Du kan også hurtigt komme ind intravenøst ATP, som i sidste ende lindrer smerter og reducerer takykardi hjertefrekvens, men at foretage en sådan procedure er kun mulig i et hospital under tilsyn af en læge.

Under alle omstændigheder, skal du først fjerne den primære patologi, og kan afholdes takykardi selv. Skal ordinere kun den behandlende læge, kan selvmedicinering føre til uoprettelige konsekvenser.

countershock

Meget mange mennesker er bekymrede over den alvorlige spørgsmål om hvad man skal tage med takykardi hjerte. Medicin hjælper ikke altid, opladning også gav ikke det ønskede forholdsregler, hvad man skal gøre? I svære tilfælde lægen tilbringer electropulse behandling - det er, når ladestrømmen kan returnere patienten tilbage til livet. Denne teknik er mest effektiv for patienter med ventrikulær takykardi, hvori dødsmåder uden akut behandling.

Men denne metode kan kun bruge lægen, fordi det starter med brystkompressioner, ved hjælp af den udledning, der er gradvist stigende. Hvis du bruger denne metode umiddelbart efter hjertestop, 95% viser fremragende resultater.

Takykardi behandling kirurgisk

Kirurgi gør det muligt at gribe effektivt ind takykardi, men kun hvis der er ekstra fokus. Så for eksempel, at patienten har en flimrende arytmi, som er beliggende i de pulmonale vener. Efter laserbehandlingen de fleste patienter oplever bedring.

Ved konstante angreb af ventrikulær takykardi, lægen anbefaler installationen af cardioverter-defibrillator, som anvender afladningsstrømmen, hvilket resulterer i kortfristede hjertestop. Denne enhed er placeret i subclavia region til højre eller venstre side af huden.

Traditionel medicin takykardi

Der er nogle patienter, der nægter at bede om hjælp fra lægen, og de ofte undre sig over, hvad der vil hjælpe med takykardi folkemusik metoder. Før du fortælle, hvad folkemusik retsmidler takykardi rådgivet healere skal advares om, at angrebet kan fjernes ved sådanne metoder, hvis patientens fysiologiske arytmi, som ikke kræver medicinsk intervention, men i mere alvorlige tilfælde, uden hjælp fra ekspert kan simpelthen ikke gøre.

Således metoderne til traditionel medicin er bedst takykardi hjælpe disse opskrifter:

 • Det er nødvendigt at gøre 5 gram hyben og tjørn, Leonurus og grøn te.

 • Lav en infusion fra blomsterne af kornblomst blå, og drikker det i ½ kop tre gange om dagen i tre måneder.
 • Saft af havre produceret kun grønne planter, drikke ¼ kop op til tre gange om dagen.
 • Du kan lave citronmelisse eller mynte, og hvis du drikker denne te hver dag mindst en gang, kan du glemme alt om takykardi.
 • Tinktur Adonis tage en spiseskefuld op til tre gange om dagen.

Hvordan til at hjælpe en patient med takykardi og hypertensiv krise?

Meget ofte takykardi ved forhøjet tryk. I dette tilfælde, så hurtigt som muligt for at reducere trykket ved at tage en hvilken som helst af de følgende stoffer: "Nifedipine", "Clonidin", "captopril" eller andre bevist værktøj, der hjælper patienten til at klare med højt blodtryk. En halv time efter at have taget p-piller skal du vurdere patientens tilstand. Hvis trykket ikke falder, så et presserende behov for at tilkalde en ambulance.

Med hensyn til de populære metoder, der kan hjælpe med at reducere trykket eddike. Det hældes i en skål og komme der. Allerede efter 10 minutter, trykket begynder at falde.

Hjælp med takykardi og lavt tryk

Takykardi ved normalt tryk eller lavt - også hyppige. Hjælpe patienten med lavt tryk er kun muligt i tilfælde, hvis det konstateres årsagen. For eksempel kan takykardi ved lavt tryk blive udløst af dehydrering, i dette tilfælde at give patienten bedre vand.

Hvis betingelsen er forårsaget af blodtab, kan problemet løses ved hjælp af transfusion.

Hvis trykket falder på grund af den medicin, bør de straks afskaffes.

Hvis en sådan tilstand fremkaldt ved mild trombose er behandlingen udføres med specielle præparater udpeget af lægen, og de administreres intravenøst. Dette kan være en "Koumadin".

konklusion

Sammenfattende kan vi sige med sikkerhed, at takykardi - en alvorlig tilstand af kroppen, som kræver hurtig reaktion og kompetent hjælp. Hvis enkle øvelser ikke får at beskæftige sig med det, er det bedre at gå til hospitalet, ellers er der risiko for at gå glip af symptomerne på ventrikulær takykardi. Som et resultat, kan det føre til patientens død. Consulting lægen og identificere årsagerne til takykardi at hjælpe med at håndtere angrebet hurtigt og uden konsekvenser for sundheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.