BilerLeje

De første 10 minutter af leje en bil

Lej en bil - det er en meget alvorlig sag, som vil kræve, at du en masse ansvar, opmærksomhed og koncentration. Naturligvis denne service giver dig en kæmpe fordel i løbet af dine rejser, som du ikke behøver at afhænge af nogen, men du kan betale en masse penge, hvis noget går galt med den lejede bil. Så du nødt til at forstå, at den bil, du tager en leje er ikke dit - så du er nødt til at kæmpe med dem til omhyggeligt at læse den på vejen var der ingen overraskelser.

Udlejningsbiler og nedbrud

Ifølge statistikker, de fleste ulykker sker rundt om de to første kilometer af startområdet, eller to kilometer inden de ankommer til destinationen. Og hvis dette er sandt for personbiler, for det leasede køretøj vil være sandheden om det samme. Men i dette tilfælde, er en afgørende rolle ofte spilles af de første ti minutter. Du lejer en bil, sidde i den og røre ved den, og inden for de første ti minutter, med stor sandsynlighed har en ulykke eller i det mindste i en ubehagelig situation. Hvad skal man gøre? I dette tilfælde er det meget vigtigt, hvordan du vælger at afhænde deres ti minutter. Du kan straks gå på vejen, og du kan tjekke alt maskinen system, således at vejen ikke vises nogen overraskelser.

forud for

Så før du sidder bag rattet, kontrollere bilen for skader og ridser - oftest kan du finde et par, der "lagde ikke mærke til" den agent, der undersøgte køretøjet til rapportering. Tøv ikke med at påpege dette, og hvis agenten vil fortælle dig, at du ikke bør tjekke bilen - fortælle ham, at han er i et sådant tilfælde, også, det gjorde jeg ikke. Tag billeder, hvis det er nødvendigt, så du derefter kan vise sig, at dette eller hint var en ridse på bilen, før du trykker på vejen. Dette er meget vigtigt, da det ofte er tilfældet, at folk er idømt en bøde for disse skader, der blev påført på bilen, endnu før den blev lejet.

De første ti minutter

Nå, tjek maskinen for skader over og du er det tid til at tage på en endnu mere alvorlig prøve. Må ikke travlt - det kan godt tage dig ti minutter, men det er bedre at bruge dem fornuftigt end umiddelbart komme ind i en ulykke. Start motoren, og lad den køre for at kontrollere for fejl og uregelmæssigheder. Efter kontrol, hvor klimaanlægget og varmer - afhængig af sæsonen, da de også vil være nyttig i alle tilfælde. Dernæst angive din destination GPS-navigator, eller læse selve kortet til vejen ikke at spekulere præcis, hvor du skal gå på hver tur, og klart kender din rute. Derefter kan du nyde en bakspejle, er ikke kun det, der er i kabinen - Pas og sidespejle, så din bil ikke forbliver blinde pletter. Alle disse tiltag vil tage omkring fem minutter - foran fem mere. Pas på radioen, da så mange ulykker skyldes, at føreren begynder at bevæge sig for at justere sin modtager og kigge efter den rigtige bølge. Hvis du ønsker at lytte til musik - forberede alt på forhånd. Find alle de nødvendige kontroller, såsom knapper til at åbne og lukke vinduer, tænde og slukke vinduesviskere, blinklys, og så videre. Alt du behøver at vide dette på forhånd, snarere end at forsøge at finde ud af i farten. Også, hvis du ved, hvad du bliver nødt til at ringe ind til tankstationen, så tjek hvordan du åbner tanken til stationen ikke at vanære og ikke åbne, såsom hætten. Separat, er opmærksomme på forlygter og andre lyssignaler, som er tilgængelige på din bil, så du kan befri dem tænde og slukke. Glem ikke om håndbremsen - hvis den er tændt, slukke den, så for ikke at ødelægge gummi lige i starten. Når ti minutter vil komme til en ende, vil du være klar til at rejse - flytte til exit og sikkert blive involveret i trafikafviklingen.

I fremgangsmåden

Mens du vil gå flere gange for at gentage sig selv i hovedet på alt, hvad du har lært om din bil, kan du fortsætte med at trygt bruge dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.