ForretningSpørg eksperten

Hvad betyder strejke italiensk?

Et stort antal arbejdere de mest forskellige aktivitetsområder over hele verden til at protestere bruger forskellige foranstaltninger, blandt hvilke der er en strejke. Italienske version heraf er væsentlig forskellig fra de fleste analoger, mens arbejdsgiveren er der ingen grund på en eller anden måde at straffe medarbejdere. Dette er hendes fordel, men til dels, og manglen på gør det muligt for ledelsen at ignorere kravene fra arbejderne. Effektiviteten af strejken varierer afhængigt af holdningen hos personalet, deres funktioner og alvoren af problemet. Jo mere kompleks spørgsmålet til debat, og jo flere muligheder for de ansatte, jo større er chancen for et positivt resultat.

Hvad er den italienske 'strejke?

Dette koncept er en protest, hvor folk, i stedet for at nægte at udføre deres funktioner, tværtimod begynde at gennemføre dem, så omhyggeligt og bogstaveligt talt at arbejde effektivitet falder betydeligt. Dette er den vigtigste forskel fra andre jævnaldrende. I det normale tilfælde, stopper lige arbejde, der giver arbejdsgiveren mulighed for at anvende visse foranstaltninger af betydning for oprørske underordnede. Men i den version med den italienske variant af de formelle årsager til sådanne handlinger ikke er der. Den er baseret på det umulige i at udarbejde et sådant kontor eller officielle instrukser, der ville kunne vurdere alle aktiviteter i medarbejderen. Ofte er det meget indikerede sløret, der gør det muligt for arbejderne at finde fejl med hvert element. Arbejdet vil blive udført, men meget langsommere og ikke så effektiv som i normal tilstand.

Den første ansøgning

For første gang udtrykket "italiensk strejke" udkom i 1904. Den indførte de ansatte i jernbaneselskaberne, der var yderst utilfredse med ledelsen, men var ikke i stand til blot stoppe med at arbejde. I stedet begyndte de at udføre deres opgaver meget omhyggeligt og på et skridt på dem til ikke at afvige. Tanken er, at en sådan tilgang bør medføre en stigning i effektiviteten af arbejdet, men det er faktisk begyndt at ske meget langsommere. Mange tog blev aflyst, og virksomheden har lidt store tab. Ifølge andre kilder, første gang det samme skete i Italien, også, men ikke med jernbanen, og piloterne. Essensen forbliver den samme. Et interessant træk er, at i nogle tilfælde, skal du ikke bruge disse instrukser, som arbejdstagere er forpligtet til at udføre sine opgaver og specielt udviklet af vedtægt, som ikke modsiger loven og bogstav i standard dokumentation, men i virkeligheden betydeligt sinker processen.

Begivenheder i havnen i St. Petersborg

I Rusland, for første gang som dette skete omkring 1907 Mindst, er dette den året er angivet i avisen, hvor udtrykket først blev opdaget. Til denne dag, er disse strejker jævnligt afholdt i hele verden. I 2015, i St. Petersborg var der en anden italiensk strejke. Seaport, og hvis medarbejdere var protesterede mod de eksisterende ansættelseskontrakter, blev stort set lammet, selv om dens funktioner udføres strengt. Er det en meget lang tid og er meget ineffektiv. Tabene var enorme. Selskabet først forsøgt at finde et kompromis, men altid kom op imod manglen på arbejdstagernes ønske om at gøre indrømmelser. I sidste ende, er situationen løst. Detaljer er ikke offentliggjort, men det er usandsynligt, de to parter har opnået præcis de betingelser, som ville.

Læger i Moskva

En anden lignende sag, om end i mindre målestok, forstået vores hovedstad. Moskva, italiensk strejke, som brød ud i den samme 2015 er ikke særlig følte ubehag som problemet vedrørende de arbejdsforhold i et enkelt hospital. Ja, og ikke alle læger har sluttet sig til protesterne. Men situationen fik resonans er stærk nok til, at lægerne ønskede. Det er svært at forestille sig, hvordan det vil fungere i en læge, der strengt overholder alle instruktioner, standarder og krav. Faktisk givet det samlede antal og det faktum, at de i høj grad fortolkes ens helt anderledes, er det ikke overraskende, at tjenesten er i en medicinsk facilitet blev praktisk talt stoppet.

Protester i Statsdumaen

Mere til det punkt, hvor de italienske lægers strejke i 2012, dette skete i landets besluttende organer. Således medlemmer af den "Fair Rusland" forsøgt at forlænge den tid til overvejelse af regningen ikke passer dem, med det resultat, der blev valgt netop sådan en protest. Jeg udtrykker det i en monoton læse ud og gennemgå hundredvis af ændringer, som hver især angiver en utrolig lang tid. Det var planlagt til at være omkring 1.000 af disse elementer, men fik kun 357. Ved succes dette har ikke ført. Det eneste, der viste sig at opnå - at nå frem til et par ekstra timers tid. Greb "Forenet Rusland", som knust banalt problem antal af deres stemmer.

japanske arter

Italiensk strejke vil have direkte kolleger i andre lande. Et glimrende eksempel på dette er Japan, hvor medarbejderne ofte organisere lignende protester. Men under hensyntagen til den mentalitet af befolkningen i staten finder sted, er noget besynderligt. Den første forskel, der er simpelthen uforståeligt russisk mand advarer arbejdsgiveren, der præcis en måned senere, hvis han ikke lytter til de krav, som medarbejderne, at de vil strejke. Det udtrykkes simpelthen i, at de, ud over at streng overholdelse af vejledningen, samtidig pryder hans ensartede badges og etiketter, der peger på det faktum, mod hvilket sker protest.

italienske vognmænd

Ikke alle protester i Appenninerne halvøen forekommer i denne stil. En direkte eksempel på dette er de italienske truckere strejke, der fandt sted i en hård stil. De blokerede bare alle de store motorveje, lamme landet i en længere periode. I butikkerne, selv der var en mangel på produkter, som ikke er sket i lang tid. Tab for staten har været utrolig. I sidste ende drivere krav er opfyldt. Hvis vi analyserer alle de faktorer, kan vi konkludere, at de italienske stil strejker sjældent fører til det ønskede resultat. Oftest er det bare tiltrækker den offentlige mening og indirekte forårsager vejledning i det mindste delvist opfylde personaleomkostninger. Sådanne protester sjældent forekommer ved virkelig tungtvejende grunde.

Hvordan skal man behandle med de italienske strejker?

Når sådan noget bare har optrådt, straks opstod spørgsmålet, hvad de skal gøre, hvis det er umuligt at opfylde kravene fra de protesterende. Identificer flere store måder. Den første er baseret på at ignorere det faktum, af strejken. Hvis virksomheden ikke er basisindkomst eller reducere effektiviteten af, vil eventuelle positive effekter opnås simpelthen ikke arbejde. Det gælder med hensyn til offentlige institutioner, hvoraf de fleste ikke bringer nogen indtægt. En anden mulighed - at forudse denne mulighed og for at etablere sådanne instruktioner, bogstavelig opfyldelse af, der ikke påvirker virksomheden. Det er næsten umuligt. Den tredje metode - presset på personalet. Det er ikke kun farligt, faktisk kan føre til en stramning af protest, men også i mange tilfælde ulovligt. Den nemmeste løsning - at lytte til medarbejderne og forklare kravene i det omfang det er muligt, hvorfor de er praktisk umuligt. Lover at forbedre situationen, så snart der vil være muligheder for dette, og så videre. Normalt er dette nok, men vi skal huske, at de løfter ville have før eller senere til at udføre.

resultater

Italiensk strejke refererer til helt legitime metoder til protest. Det tillader ikke en arbejdsgiver til at gælde for ansatte eller straffende skader. Denne stærke og svage side af det. Med denne strejke af medarbejderne stadig nødt til at gå på arbejde, og strengt udføre deres funktioner. Det er ikke altid muligt at opnå denne effekt, hvilket ville medføre, at arbejdsgiveren virkelig lytte til de krav. I princippet sådan en protest er et gennemsnit valgmulighed mellem et punktum af virksomheden og dens funktion normalt. Det konstaterer, at alvorlige spørgsmål ikke kan løses på denne måde, men at gøre opmærksom på små problemer er ganske reel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.