FinanserForsikring

"Trust" (NPF): anmeldelser, ratings. NPF "Trust": hvordan man træde tilbage fra aftalen?

I Rusland er der flere snesevis af private pensionsfonde. Deres vigtigste funktion - at bistå staten som betaling for den passende form for kompensation til borgerne. Blandt de mest kendte mærker af pensionsforsikringsmarkedet i Rusland - NPF "Trust". Denne organisation har været en succes opererer på markedet i over 17 år. Hvad er de særlige træk ved fonden "Trust"? Hvad kunderne NPF skrive i en bedømmelse, efter interaktion med fonden? Hvad er de positioner i placeringerne NPF kendte bureauer?

oplysninger Fund

NPF "Trust" blev etableret i 1997 - er en af de første private pensionskasse i Den Russiske Føderation. Blandt de medstiftere af organisationen - virksomheden "VolgaTelecom", JSC "NMGK", OJSC "Granit", JSC "Nizhpharm" og CJSC "Nizhegorodpromstroybank". APF samarbejder ikke kun med de fysiske, men også juridiske enheder.

I 2004 organisationen modtaget en licens til at operere i området for pensionsforsikring og privat sikkerhed. I 2010 NPF "Tillid" underskrevet en kontrakt med JSC "BIN". Efterfølgende administrationsselskabet var organiseringen af "BIN Finam Group". Andre straffelov, der var tilknyttet fonden - LLC "MC Basis-Invest". Nu NPF - i top 10 russiske selskaber tilsvarende profil. Fonden er en af de mest profitable. Største personlige ejendele fond - i top 30 russiske virksomheder.

geografi

Hvor er hovedkontoret for NPF "Trust"? Adresse ledelsesmæssige struktur i organisationen :. Moskva, Big Savvinsky Pereulok 12, bygning 9. Charteret kapital af organisationen - 150 millioner rubler. Den nuværende geografi PPF "Doverie" - Moskva og mere end 20 russiske regioner. Fonden anslås af eksperter som en af de hurtigst voksende i det aspekt af nettet udvikling i fagene føderationen.

Transformation med struktur

I 2014 har Fonden gennemført omstillingsprocessen juridisk status - fra NGO'er i AO. ZAO "NPF Trust" - en ny struktur er blevet oprettet. I 2015 blev fonden medtaget i staten register over organisationer, som er blevet parter i de rettigheder, kunder forsikringssystem. Nu JSC "NPF Trust" - det officielle navn på den organisation.

Resultaterne og vurderinger

I 2012 organisationen indtastet top 10 fonde med antallet af underskrevne aftaler om borgernes deltagelse i den obligatoriske pensionsforsikring program. I samme år blev vi partnere NPF flere førende banker, der opererer i Rusland. Den markedsføringsstrategi af fonden omfatter en bred vifte af aktiviteter: aktivering af reklame-kanaler, on-line ressourcer.

NPF har 2 hovedaktiviteter: arbejde på området for ikke-statslige sikkerhed, samt samspil med borgerne inden for rammerne af obligatoriske pension forsikring programmer. Begge retninger af organisationen vurderes af eksperter som en succes. For eksempel, i første kvartal af 2013 mere end 339 tusind. Man i det aspekt af samarbejdet om programmet for tvungen pensionsforsikring fond havde tillid. NPF, anmeldelser af som er blevet stor udbredelse på nettet, var præget af kunderne som en struktur, hvor de kvalificerede og responsive specialister. I 1. kvartal af 2013 mængden af besparelser i fonden udgjorde 7,8 milliarder rubler., Hvilket er omkring 20 gange mere end tallet for samme periode i 2012.

Evaluering af national vurdering Agency

Et af kriterierne for pålidelighed demonstration NPF "Trust" - rating. Det kan dannes på grundlag af kriterier, der foreslås af forskellige organisationer. Således national vurdering besluttede agenturet, at for NPF "Trust" rating bør bestemmes på niveau med AA-. I overensstemmelse med klassificeringen, viser denne indikator fonden som en meget pålidelig struktur blev vedtaget i organisationen.

Ved RA "Expert"

En anden organisation, agenturet "Expert RA", mente, at fonden bør klassificeres som en organisation med en rating på A +. I overensstemmelse med klassificeringen af det organ, hvilket betyder, at NPF også karakteriseres som pålidelige. Samtidig, analytikere "Expert RA" konsolideret status prognosen "stabil". Det betyder, at virksomheden "NPF Trust" (svar på mange eksperter korrelerer med dette synspunkt) med stor sandsynlighed vil bevare sin nuværende rating på lang sigt. Overvej arten af de relevante placeringer mere.

Faktorer høje stillinger

Hvad er grunden til, at en så høj position tog "Trust" fond? NPF (af mange markedsanalytikere bekræfte dette), frem for alt i stand til at opbygge en afbalanceret investeringsstrategi. Det er også en af de positive faktorer i vurderingen af organisationens aktiviteter - er den støtte, der leveres af stifterne. En væsentlig rolle, som den dynamiske fordeling af enheder af NPF i regioner i Rusland, samt den høje kvalifikationer for de medarbejdere af fonden spilles. Ifølge analytikere, i sammensætningen af de højeste organer fra fondsforvaltere arbejdende folk, er blandt de mest kompetente på området for ikke-statslige pensionsforsikring.

Den investeringspolitik af organisationen er præget af eksperter som tilstrækkeligt konservativ. Dvs. NPF "Trust" (feedback fra personale, der arbejder på relevante positioner, bekræfter dette) bygger sit arbejde, at forsøge at sikre, på den ene side, en høj rentabilitet, på den anden side - for at bruge pålidelige finansielle instrumenter.

Med hensyn til udtalelse fra agenturet "Expert RA", en positiv faktor i vurderingen af fondens rating var også det høje udbytte besparelser påløbne på de personlige beretninger om borgere, der har underskrevet med NPF af forsikringsaftalen. For eksempel mellem 2009 og 2012, var det tilsvarende tal 29%, mens inflationen ikke oversteg 23% i samme periode.

Den høje rating af pålideligheden af JSC "SPC Trust", siger analytikere, kan også være forbundet med en imponerende dynamikken i væksten af opsparing, såvel som det faktum, at fonden - herunder de russiske markedsledere på sådanne kriterier som antallet af aftaler indgået i OPS-segmentet.

Andre positive indikatorer, der påvirkede rating af "Expert RA" - det optimale forhold af forsikringen reserve, og sådan noget som VVCP. Analytikere har dokumenteret, at ved udgangen af 3. kvartal 2013 beløb sig til 6,4%, mens medianværdien af markedet blev indspillet på niveau med 6%.

Du kan også bemærke, at de forretningsmæssige processer og funktion af IT-infrastruktur fond "Expert RA" blev evalueret for NPF "Trust" som moderat højt.

Den vigtigste faktor, der påvirkede de høje positioner i rækkefølgen af den berømte NPF Agency - Videregivelse af finansiering organisationer planlægger investor. Så i 2011, disse retsakter er genstand for store finansielle institutioner, der er interesseret i at fremme markedet for privat pensionsforsikring.

begrænsninger kriterier

En af de begrænsende kriterier for at vurdere stabiliteten fond eksperter "Expert RA" var, at NPF er karakteriseret ved høje besparelser aktier i den samlede pensionsformue - omkring 97%, såvel som temmelig lav tilstrækkelighed IOUD - ved udgangen af 3. kvartal 2013 det beløb sig til 0 2% i forhold til besparelser, samt 2% i det aspekt af omkostninger NPF. Analytikere "Expert RA" har fundet det vanskeligt at vurdere udsigterne og kvaliteten af tjenester, der kendetegner straffeloven "Finam BIN Group". Denne organisation er ikke vurderet i det aspekt af pålidelighed ratings, dannet af specialister "Expert RA" og andre kendte strukturer, der opfylder kriterierne i selskabet til niveauet for "A" og de skridt, der overstiger det.

videreudvikling af strategien

Udgivet i forskellige kilder til data tyder på, at fonden vil fokusere på udvikling af en yderligere stigning i kundebasen, samt oprettelsen af pensionsordninger i virksomhedernes kommunikation segmentet.

Også en lovende forretningsmodel fond forudser yderligere forbedring af kvaliteten af interaktion med kunderne og forbedre den måde, de forskellige strukturer i organisationen som helhed.

Ophævelse af kontrakten med NPF

På trods af, at den venstre om specialiserede portaler kunder NPF "Trust" anmeldelser - stort set positive, er nogle borgere står med behovet for at opsige kontrakten med fonden. Dette kan skyldes forskellige årsager. For eksempel anbefalingerne kan bestille arbejdsgiveren selskab, har indgået en aftale med en anden fond. Hvis en person har besluttet at nægte at samarbejde med NPF "Trust", som at opsige kontrakten er mest korrekte måde?

Acceptable hvad angår opsigelse af kontrakten

I overensstemmelse med loven, opsigelse af kontrakten med NPF er muligt på ethvert tidspunkt. Alt du behøver at gøre en borger - at sende til organiseringen af den rigtige type erklæring. Det er også nødvendigt at underskrive de dokumenter, hvorefter de beløb placeret i regnskaberne for NPF, vil blive overført til en anden fond eller overført til bankkonto af en borger.

På samme betaling proceduren NPF "Trust", kan afvige fra de standarder, der er vedtaget i andre organisationer af en lignende profil. Men som regel er betalingen sum udført af sit engagement i formlen beregning af de akkumulerede midler, samt tilføjet en indtægt. Fratrukne er de betalinger, der allerede er gennemført.

Det betyder ikke noget præcis, hvornår mennesket besluttede at afslutte forholdet med fonden "Doverie" - på et tidspunkt, hvor der er en ophobning af midler, eller i færd med at gennemføre betalinger. Hele beløbet, der skal betales til kunden, skal betales inden for de etablerede procedurer.

skatteforpligtelser

Borgernes ret til at modtage indtægter fra NPF, der opsagde kontrakten, er også ledsaget af en forpligtelse til at betale personlig indkomstskat på indtægter fra den tilsvarende type. Men hvis en person har valgt en variant, hvor midlerne er overført til et andet NPF af "tillid", er der ingen grund til at betale skat. En anden detalje: de økonomiske omkostninger, der er forbundet med overførsel af midler fra en enhed til en anden, overdraget til kunden NPF.

Vi har diskuteret reglerne - er fælles for alle ikke-offentlige midler, herunder NPF "Trust". Hvordan til at opsige aftalen, har vi lært. Nu undersøger vi spektret af ekspertudtalelse samt kundernes tillid. " Hvad er graden af stemningen af investorer af ikke-statslige pensionskasse?

Anmeldelser af fonden "Trust"

Mange markedsdeltagere eksperter udtryk for, at fonden var heldige med det navn, der indeholder ordet "tillid". NPF (af mange af sine bidragydere bekræfte dette) formået at imponere borgerne et højt personale kompetence. Borgerne taler af eksperter fra organisationer som en kvalificeret, erfarne eksperter, der er klar til at forklare kunden alle nuancer af pensionen programmer.

For de betragtede udtalelser fra NPF er kendetegnet ved, at graden af vurderingen af organisationen ikke afhænger af regionen. Hvis byen, med en befolkning på kunder, der har forladt om NPF "Trust" anmeldelser - Moskva, udtalelsen så meget konstruktivt som om deres formular investorer, for eksempel fra Orenburg. Dette antyder, at i alle regioner i produktresuméet arbejde inden for rammerne af en samlet model for interaktion med kunder, som tilsyneladende er karakteriseret tilstrækkeligt personlig tilgang og service af høj kvalitet, kontakt borgere. Hvis byen, der driver en filial NPF "Trust" - Samara, anmeldelser, sandsynligvis fra de lokale borgere svarer til dem, der forlader fra Moskva.

udbyttet faktor

Hvad er det ligesom at indskydere i fonden, ikke tælle tjeneste? Hvis vi analyserer de synspunkter om emnet af faktorer bag den tillid - NPF (anmeldelser af mange analytikere er korreleret med det) tiltrækker kunder pålidelighed. Dvs. fonden ikke lover at indskyderne utrolige tal for afkast, men det gør det klart, at de tal, der er opnået inden for rammerne af den nuværende investeringsstrategi, opstod ikke ved en tilfældighed. Derfor, som det fremgår rettet til NPF "Trust" anmeldelser, er klienter tiltrukket af gennemsigtighed i forhold til organisering af indskydere. Eksperter NPF, som interagerer med borgerne, at forklare i detaljer fordelene ved at skrive en kontrakt med Fonden med fokus på investering model organisation balance.

Der er en fond for aktiviteter for borgerne og miljøet er også god grad af tvivl. De er forbundet primært med fortilfælde, som afspejler besøg af NPF Apartments potentielle kunder og opfordringer til at indgå en aftale. Men der er ingen pålidelige offentlige oplysninger om, hvad den praksis NPF er systemisk, samt fakta, ubestrideligt at bevise, at besøgene er bare medarbejdere "tillid." Agenten kan være en mellemmand, der tilbyder at indgå kontrakter med forskellig SPF.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.