Hjem og familieTilbehør

Antikolikovaya sutteflaske: anmeldelser

Graviditet - en lykkelig tid, at mange mødre så ofte huske og ønsker at genopleve. Selvfølgelig, nogle kvinder overvinder forgiftning, hævelse og allergi, men det, ligesom smerten ved fødslen, glemte ganske hurtigt. Til minde er de første omrøring af en banke på hjertet ultralyd og behagelige gøremål.

Med stor ansvarlighed vordende mødre, der kommer til at købe de nødvendige ting for en nyfødt. Tøj, hygiejneartikler, bleer, sutter - alt skulle være klar til udseendet af krummer. Men det er forgæves at tro, at de første baby-redskaber kun nødvendig med indførelsen af supplerende fødevarer.

Desværre er det ikke alle mødre nyligt opnået meget ønsket at etablere amning. Så bare i tilfælde huset skal være en meget vigtig ting - antikolikovaya flaske.

Hvorfor er det nødvendigt?

Enhver børnelæge vil fortælle, at modermælk er ulig noget, selv de dyreste, blandingen. Den unikke sammensætning, der indeholder de nødvendige stoffer, hormoner og enzymer, er meget lig sammensætningen af væv og celler af barnet. Desuden er modermælk fordøjes godt, og dets komponenter og sammenhæng i forandring med din baby.

Men hvis moderen kommer til at amme (den foretrukne løsning), så hvorfor skal jeg have en flaske til fodring antikolikovaya? Bemærk, at i henhold til anbefalingerne fra Verdenssundhedsorganisationen, at barnet bør ikke gives sutter og fodring fra en flaske. Men i sidste ende kun moderen kan beslutte, hvad der er bedst for sit barn, så lyt til dig selv - også uden erfaring vil du instinktivt at træffe det rigtige valg.

Af flasken fodring mange unge forældre vender på grund af behovet. Det sker, at moderen skulle gå i skole til skole eller tidligt at gå på arbejde - desværre, i dagens verden den sværeste med tiden, hvilket er aldrig nok. Så kvinderne begynder at udtrykke modermælk til en barnepige eller bedstemor kunne altid fodre barnet.

At vælge en flaske

Første besøg til en børns butik, forældrene er i chok fra denne mangfoldighed af produkter, der tilbyder moderne producenter. Det ser ud til, at det er muligt at opfinde en ny respekt for sådanne simple tilbehør som baby flaske?

Modeller med to brystvorten typer (latex eller silicium), plast og glas, samt varierende mængder af flasker - de mest kendte mærker gjort en reel konkurrence for hver kunde. Men når der var antikolikovaya flaske, så de fleste mødre valg problemet løst sig selv.

Den hemmelige antikolikovoy flaske

I første omgang prisen syntes lidt overpris, og mange tvivlede på, at den sædvanlige flaske kan løse problemet med kolik, som oftest beskæftiger sig med børn. Og vi vil ikke give falsk håb nye forældre: antikolikovaya flaske ikke er i stand til at helbrede barnet fra smerter i underlivet. Dog kan emnet virkelig reducere sandsynligheden for deres forekomst.

Kolik hos spædbørn forekommer oftest på grund af den luft, der kommer ind inde på tidspunktet for fodring. På grund af det vakuum, der dannes i den konventionelle flaske, barnet har til at komme ud fra fodring munden og fange luft. Således kommer luften ind maven og forårsage ubehag krummer. Uudholdelige skrig, søvnløse nætter, udluftningsrør og hjælpeløshed af forældrene - børnelæger trække på skuldrene og sige, at kolik vil passere efterhånden som barnet vokser.

I hvert apotek der i mindst fem stoffer, der sandsynligvis vil hjælpe dit barn klare kolik. Ikke mindre populært værktøj i kampen mod denne sygdom bliver børn antikolikovye flaske. Anmeldelser mødre sige helt anden adfærd af barnet under normal brug og antikolikovoy flaske.

Sidstnævnte er udstyret med en speciel ventil, der lader luft ind i flasken, hvorved der dannes bobler på mælk (eller blanding) overflade. Med dette system kan barnet ikke afbrydes under måltider.

phillips Avent

En af de mest populære børns producenter - Phillips Avent. Intervallet for mødre og småbørn indbefatter:

 • radio- og babyalarmer;
 • bryst pumper og autoklaver;
 • redskaber til fodring og opbevaring;
 • varmeapparater og thermo taske;
 • sutter og andet tilbehør.

Eksperter i selskabet stopper ikke at forbedre produktet til unge forbrugere, så i dag antikolikovaya flaske "Avent" er udstyret med en dobbelt ventilsystem innovation.

Naturlig serie

Forældre, der vælger for deres børn de britiske mærkevarer, bemærke et par fordele:

 • Alsidighed. Alle Avent produkter er kompatible med hinanden, og er udstyret med en bred hals, der gør det muligt at tilføje blandingen i flasken nemt.
 • Sikkerhed. Ved fremstillingen af glas er ikke anvendelig skadelige stoffer.
 • Komfort. Flaske er let at adskille, rense og samle - selv ung far klare denne simple opgave.

Den største popularitet vundet af Avent Natural serien. Mange børnelæger advarer om, at med begyndelsen af flaske fodring baby kan holde op med at tage brystet. Det er af denne grund, har designerne udviklet en bred brystvorte. Dens form følger kvindens bryst, så kombinerer naturlig og sutteflaske er ganske enkel. Den nederste del af brystvorten består af særlige "kronblade", der gør den mere fleksibel og blød, hvilket giver for barnets komfort. Desuden beholderen passer i din hånd komfortabelt.

Tommee Tippee

Ikke mindre efterspørgsel antikolikovaya flaske Tommee Tippee. dette mærke specialister ikke koste den almindelige ventil. En serie af flasker Tættere på Naturen Anti-Colic Plus er helt unik.

Dette system er en kombination af røret og multiple ventiler, der giver ventilation under fodring. Antikolikovaya flaske fra Tommee Tippee udstyret med indikator fluidtemperatur. Pink farve er over den anbefalede temperatur for barnet 37 grader. Den blå farve på den varmefølsomme rør viser, at fodring er i øjeblikket sikkert.

Mange forældre rapporterer en usædvanlig form Tættere på Naturen, som giver en langsom strøm af væske. På brystvorten af UltraSoft silikone har en særlig cross ringe, der efterligner de naturlige bevægelser af det kvindelige bryst

Dr. Browns

Flasker Dr. Browns funktion, måske den mest geniale antikolikovoy systemet:

 • I den første fase, luft kommer ind gennem en særlig åbning anbragt i holderens brystvorter. Således kontakt med modermælk eller en blanding fraværende.
 • Luften derefter baner sig vej gennem ventilationssystemet og ligger over væsken.
 • På grund af det positive tryk af brystvorten ikke klæber sammen, og barnet roligt fortsætter med at spise.

Dr. Browns - unik antikolikovye flasker, anmeldelser hvoraf kan let findes på en særlig ressource for forældre. De, der brugte denne parabol under kolik, bekræfter deres betydelig reduktion.

Af de minusser unge mødre sige kompleksiteten af pleje - udstyr omfatter fem dele og en speciel børste til vask. Endvidere er lydstyrkeskalaen gjort gennemsigtige breve, meget ubelejligt, for eksempel under natlig fodringer. Samlet antikolikovaya flaske Dr. Browns få jobbet 100%.

et andet argument

Antikolikovye flasker, fotos og anmeldelser af der er repræsenteret i netværket, producerer stort set alle større producent af børns produkter. De fleste af dem er udstyret med en eller flere ventiler, kan andre prale af innovative udvikling. Selvfølgelig kan dette ikke påvirke prisen.

Desværre, for at sikre frihed fra kolik dig ingen vil. Men der er en anden, ikke mindre vigtigt punkt: de små børn plejer at spise temmelig lang tid, og hvis det på dette tidspunkt i flasken har luft vitaminer mors mælk eller en blanding kan oxideres. Således er alle de næringsstoffer, som et barn bør få forsvinde.

Prisforskellen mellem den almindelige og antikolikovoy flaske er omkring 200-300 rubler, men for at redde sundhed og komfort for barnet bare ikke det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.