Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Eduardo Verastegi: biografi, personlige liv. De fleste film og tv-serier

Eduardo Verastegi - talentfuld skuespiller, endnu ikke spillet så mange roller. Seerne charmerende mexicanske husket for TV-projektet "Rebel Soul". I denne serie, spillede han kun to tegn - tvillingebrødre Emiliano og Mauro. Eduardo sin vej til berømmelse begyndte med deltagelse i reklamer jeans "Versace". Hvad kan du fortælle os om den smukke og den foretrukne af messen køn?

Eduardo Verastegi indledende måde

Den kommende stjerne i serien "Rebel Soul" blev født i Mexico, det skete i maj 1974. Eduardo Verastegi blev født i en almindelig familie, blandt sine slægtninge ingen berømtheder. Actor - den eneste søn af sine forældre, han har tre søstre. Den unge mand var kun sytten da han forlod hjemmet på jagt efter sit livs rejse.

Eduardo er ikke umiddelbart i stand til at bestemme valg af erhverv. I sin ungdom blev han tiltrukket af musikken, Verastegi spille guitar og skrive sange. I flere år var han medlem af "Cairo", som udgivet tre albums og har vundet mange fans. Populariteten af det kreative team fremgår af det faktum, at det henledte repræsentanter for brand "Coca-Cola". Eduardo og hans kammerater deltog i optagelserne af klippet af dette selskab.

Valget af profession

For første gang om den fungerende erhverv tænkte Eduardo Verastegi som barn. Hans interesse i dramaet har ikke mødt støtte fra forældre, der drømte om en "mand" profession for sin eneste søn. Han har dog ikke glemt sin barndomsdrøm og begyndte at tage skridt i denne retning efter flere års optræde med gruppen "Cairo".

Eduardo Verastegi bosatte sig i New York, begyndte at gå handler klasser. Han formåede at tiltrække sig opmærksomhed fra reklamebureauer, hvilket gør en attraktiv mexicanske fik sine første store kontrakter. Han blev involveret i reklame tøj Calvin Klein og Versace. Men modeling karriere, selv om det lykkes, var ikke en realisering af en ambitiøs ung mand.

første rolle

Hvilket år var første gang på det sæt af Eduardo Verastegi? Biografi mexicanske tyder på, at det skete i 1996. Aspiring skuespiller debuterede i tv-showet "Min kære Isabel", som stadig fjernes. Dramaet fortæller historien om en smuk og hårdtarbejdende pige, som af skæbnen falder ind i en fjende af hans familie.

Den første oplevelse var en succes, Eduardo nydt at arbejde på sættet. Dernæst en aspirerende skuespiller medvirkede i serien "The Dreamer", "Tre kvinder" og "Lys på vejen," dukkede han i den berømte tv-serie "Charmed".

Film og serier

For første gang var Eduardo i stand til at tiltrække interesse fra seerne gennem TV-projektet "Rebel Soul". Romantisk melodrama fortæller historien om to tvillingebrødre. Emiliano og Mauro utrolig ens i udseende, men det kan ikke siges om deres karakterer. At billeder af tvillingebrødre med hinanden urolig forhold, og Verastegi legemliggjort i serien.

Takket være den "oprørske sjæl" i perspektivet af skuespilleren bemærket direktører. "Chasing Papi", "Karen Sisco," "Mød mig i Miami", "Bell", "On fødderne i himlen", "Circus" Butterfly "" "Battle for Frihed" - film og tv-serier med sin deltagelse i gang gå oftere.

Hvad andet at se

"Den fede mand mod alle" - action komedie, der medvirkede Verastegi i 2015. Fokus for publikum er historien om Paulus vagten, der rejser til Los Angeles for at besøge udstillingen dedikeret til repræsentanterne for sit erhverv. Firma mand af sin datter Maya, som i år er at gå på college. Udstillingen hovedperson lærer om den planlagte forbrydelse og beslutter på egen hånd at tilbageholde kriminelle.

"Den fede mand mod alle" - er ikke den eneste film, hvor Eduardo udkom i 2015. Desuden kan den mexicanske skuespiller fans opmærksomme på billedet af "Baby". I denne krig drama gik Verastegi til en af de bærende roller. Filmen fortæller om de begivenheder, der finder sted under Anden Verdenskrig. Enkel amerikansk dreng drømmer om kun én ting - tilbagelevering af sin far fra fronten, i live og uskadt. Barnet kommer ikke til at vente og håbe på et mirakel, han er fast besluttet på at gøre alt for at opfylde hans ønske.

Personlige liv

Personlige liv Eduardo Verastegi interesseret i hans fans og beundrere, ikke mindre end de film og tv-serier, hvor han medvirkede. Det er kendt, at charmerende mexicansk, som i år fejrede 43 år, aldrig blev lovligt gift, har ingen arvinger.

I sin ungdom, var Eduardo offer for ulykkelig kærlighed, den første pige forlod ham. Efter dette, har de unge selvværd faldet markant. Drama, oplevede i sin ungdom, gjorde Verastegi mere på vagt over for messen køn. Det griber ikke ind med filmstjerne at nyde et ry for en kvindebedårer, der bryder hjerter, den ene efter den anden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.