SundhedPræparater

Glycerol til internt brug

Glycerin er en forholdsvis tyktflydende væske, som ikke har farve. Smagen af medicinen sød. Det stof har en fremragende evne til at opløse forskellige stoffer, det er af denne grund, det kan tages ikke kun lokalt, men også inde.

Som til udendørs brug, så at blødgøre og fugter huden tilbøjelig til tørhed, medikamentopløsningen er bare perfekt. Til dette formål er det påføres direkte på huden. Tag en lille mængde og let masseres ind i huden. Til denne ansøgning, er der ingen kontraindikationer. Der var kun meget mindre bivirkninger, som er manifesteret i form af useriøst irritation og brændende fornemmelse af lys.

Glycerol til internt brug anvendes som mikro lavement i endetarmen. Denne procedure hjælper med forstoppelse opstår af forskellige årsager, såsom alder eller hændelser hos patienter, der er tvunget til at bære en stadig liv. Lægemidlet har på slimhinden i lungeirritant, og også stimulerer den glatte muskulatur i tarmen. Som et resultat - forbedret tarmperistaltikken, hvilket igen hjælper med at fjerne forstoppelse. Glycerol til intern brug i form af lavement anbefales at bruge om morgenen, efter et måltid. Det tilstrækkeligt en gang om dagen, og mængden af opløsningen bør være mellem ca. 5 milliliter. Ved udførelse af denne behandling, også kan være nogle bivirkninger. For eksempel fremkomsten af små irritation rektale slimhinde. Men dette fænomen forekommer normalt kun efter en relativ lang tids brug. Sådanne ting som forværring af hæmorider, kan nogle tumorer og andre inflammatoriske sygdomme være en kontraindikation at bruge glycerol til intern brug. Guide beskriver også sådanne kontraindikationer som revner i anus.

Gennem denne medicin er væsentligt reduceret hjerneødem, men fordi glycerol til internt brug, også tildeles i tilstedeværelse af forhøjet intrakranielt tryk. Desuden kan medikamentet reducere intraokulært tryk i nærvær af glaukom. Når alle de ovennævnte symptomer tildelte glycerol. Ansøgning inde indebærer en vis dosis - omkring et gram per kg legemsvægt. Det anbefales stærkt at lave en vandig opløsning, som fremstilles ved at blande lige dele af lægemidlet og vand.

Der kan være nogle bivirkninger på tidspunktet anvendes glycerol til intern anvendelse. Blandt dem er hovedpine, diarré, opkastning og andre ubehagelige ting. Hvis en person lider af diabetes, så er der en lille risiko for højt blodsukker. Det bør være omhyggelig med at udføre behandlingen kun under lægeligt tilsyn, da det kan forårsage hyperglykæmiske koma. forsigtighed anbefales også at blive behandlet med glycerol til dem, der har alle mulige problemer med hjerte-kar-systemet. Der var tilfælde, hvor der var anfald af arytmi. Så kontraindikationer er tilstedeværelsen af sygdomme, såsom alvorlige former for diabetes, slagtilfælde og myokardieinfarkt, samt forskellige lidelser i nyrer og lever.

Udover ovenstående sygdomme, hvor det aktive lægemiddel kan anvendes, er der også vist folkemusik opskrifter, som har vist sig effektive. For mange, glycerin var en reel universalmiddel. For eksempel lægemidlet hjælper med fremragende trækstyrke sener, når den skyldes kold hæshed, og hjælper fra nyrekolik og cholecystitis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.