HjemlighedVærktøj og udstyr

Vejledningen til reparation af motorblokken "Cascade". Regler for drift modoblock

Fejloblokke kan opdeles i to kategorier: Motorproblemer og problemer med alle andre mekanismer og knuder. Hvis der i dit arsenal er lignende udstyr, så er det i størst mulig sandsynlighed sandsynligt, at du støder på motorproblemer.

Motor problemer

Reparationsinstruktionen til Kaskad-motobloket, som er præsenteret i artiklen, vil give dig mulighed for at forstå, hvilke fejlfunktioner der kunne være opstået med motoren, og hvordan man fjerner dem. Motoren kan stoppe med at køre, hvis den ikke kan aktiveres, så et spontan stop, manglende strømforsyning og en fejl kan indikere problemer.

Hvis en benzinmotor er installeret i enheden, er det nødvendigt at kontrollere, om der er brændstof i tanken, hvad er tilstanden til karburatorens luftdæmper, hvordan tændingen er tændt, og om brændstoffet injiceres i karburatoren. For at kontrollere den sidste tilstand er det nødvendigt at fylde flydekammeret ved hjælp af den relevante knap. Samtidig skal brændstoffet hældes ud af hullet i afdækningen af flydekammeret. Hvis benzinen løber i en tynd strøm eller det ikke kan bemærkes overhovedet, kan det betyde en forurening af brændstoffiltret eller tilstopningen af luftventilen. Reparationsinstruktionen til Kaskad motoblocket giver i dette tilfælde mulighed for rengøring af ventilen eller filteret.

Problemer med brændstof ind i karburatoren

Det faktum, at brændstoffet kommer ind i motorens cylinder, kan indikere lysets tilstand. Det anbefales at kontrollere det ved at skrue kablet ud af cylinderdækslet. Hvis lyset er tørt, betyder det, at brændstofblandingen ikke kommer ind i cylinderen. Hvis du har kunnet konstatere, at brændstofet kommer ind i karburatoren, kan en mulig årsag til motorfejl fra opstart være forurening af karburatorfiltergitteret.

Sommetider kan det føre til fejlfunktion. Hvis disse betingelser er opfyldt, skal reparationsvejledningen til Kaskad motobloc sørge for fjernelse af karburatoren, demontering og rengøring af elementet. Disse værker kan laves uden at besøge service værkstedet.

Kontrol af lysets tilstand

Reparationsinstruktionen til Kaskad-motoblocket, som du bør være bekendt med, inden du udfører arbejdet, giver dig mulighed for at forstå, hvordan du kontrollerer lysets tilstand. Hvis det er vådt, kommer benzinen ind i cylinderen. Manglende start kan skyldes overskydende brændstofblanding. Hvis lysets overflade er overdrevet dækket med benzin, er det nødvendigt at tørre cylindrene, pump motoren med en forret og forlade lyset i omvendt tilstand. Før dette skal masteren slukke brændstofforsyningen. Lyset kan være forurenet med kulstof, mens det rengøres med fint skind og benzin. Det er vigtigt at analysere værdien af kløften mellem elektroderne. Hvis det er nødvendigt, skal det justeres efter de krav, som fabrikanten stiller i manualen. Størrelsen af spalten skal være 0, 8 millimeter.

Antændelsessystemproblemer

Tænding af Kaskad-motoblok kan også mislykkes. Hvis dette sker, skal du kontrollere lysets tilstand, rense det og justere clearance. Parallelt med dette er det nødvendigt at analysere om der er skader i det elektriske kredsløb. Føreren skal kontrollere, hvilken afstand der holdes mellem oket og spolen. For forskellige modeller af producenten er anbefalingerne til udførelse af disse opgaver angivet i instruktionerne.

Problemer med karburatoren

Kaskad-motoblockets karburator kan være forurenet, i nogle tilfælde kan den være forkert justeret. Hvis dette sker, bliver denne knude fjernet og rengjort, dens justering er lavet, som skal gives af vejledningen.

Der kan være et andet problem, hvilket er udtryk for, at luften kommer ind i karburatoren i utilstrækkelig mængde. Dette kan ske på grund af forureningen af luftfilteret, i sidste ende brændstofblandingen er beriget igen. Under drift skal du regelmæssigt rengøre luftfilteret for at undgå de beskrevne problemer. Men hvis udstyret bruges i alt for støvede forhold, kan hyppigere rengøring være påkrævet.

Du skal analysere luftfilterets tilstand. Afhængigt af materialet i basen skal du fjerne elementet af snavs på en af de relevante måder. Hvis karburatoren i motorblokken "Cascade" begyndte at modtage luft i utilstrækkelige mængder, kan det være nødvendigt at rengøre papiret, der er lavet ved en lille tapping eller blæser. Hvis der er et skumfilter, kan du skylle det og tørre det godt. Silen rengøres af en støvsuger. Disse elementer har deres eget levetid, så snart det er udviklet, skal noden ændres.

Motoblock justering

Justering af motorblokken "Cascade" foretages først i forhold til planten. Men hvis du har brug for at justere forgaseren, skal du gøre det ved hjælp af den teknologi, der sørger for den første fase af indpakning af de to skruer til stopet, mens det ikke er nødvendigt at gøre en stor indsats. Desuden slukkes skruerne med 1,4 omdrejninger, motoren skal startes og opvarmes. Gashåndtaget er indstillet til den position, der svarer til det mindste mulige o / min. Føreren skal etablere en stabil tomgangshastighed. Den sidste operation skal gentages, indtil du har opnået uafbrudt drift af motoren i tomgang.

Motoblock "Cascade", hvis brugsanvisning giver dig mulighed for at udelukke behovet for for tidlig reparation, kan muliggøre korrektion af motoren. Samtidig drejes de tilsvarende skruer væk eller indpakkes for at opnå en stabil drift.

Arbejdsregler

Cascade Motoblock, hvor instruktionsmanualen giver dig mulighed for at bruge udstyret med maksimal effektivitet, skal regelmæssigt underkastes vedligeholdelse, det drejer sig om rengøring, tankning og vask. Ved udførelse af disse manipuleringer skal motoren standses. Alt justeringsarbejde skal udføres, når motoren er stoppet. Dette krav gælder ikke for justering af karburatoren. Betjening af motorblokken skal udføres med beskyttelsesdæksler.

Tekniske specifikationer

Karakteristik af motorblokken "Cascade" giver dig mulighed for at træffe det rigtige valg. Denne enhed er et universelt mekanisk middel, som bliver en effektiv assistent i udførelsen af arbejdet på baghaven. Hvis det drejer sig om små områder, er det muligt at foretrække lette eller gennemsnitlige motoblokke, hvis vægt ikke overstiger 120 kg. Hvis du står over for opgaven med at behandle et areal på en hektar, skal du bruge et industrielt tungt maskineri.

Enheden har to bag- eller forgear, og hastigheden er 8,3 og 3,7 km pr. Time. Hvis du vil vælge en model til løsning af problemer på dit eget websteds område, kan du købe en model, hvis masse er 103 kg. Denne motoblok har ret begrænsede dimensioner: 83x48x74 centimeter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.