Hjem og familieTilbehør

Start af akvariet. Trin for trin instruktioner og funktioner i processen

Enhver, der har besluttet at få sådan et mirakel i den undersøiske verden, Akvarium, oplever en masse problemer. Dette skyldes, at mange ikke har selv en præsentation, skal du lave en smuk stor akvarium fest for øjnene, og var ikke kun en kilde til problemer.

Hvor skal man begynde?

Først skal vi bestemme lydstyrken. Her følgende principper: jo højere den er, jo lettere er det at tage sig af ham. Dette skyldes det faktum, at meget lettere at installere og vedligeholde biologiske balance i et stort akvarium, som er nøglen til at rense akvariet. Så hvis du giver kæledyr mere mad, end de spiser, vil den resterende del begynder at nedbrydes, og vandet er meget grumset hurtigt.

Start af akvariet (trin for trin instruktioner i denne proces vil blive beskrevet nedenfor) - en temmelig kompliceret manipulation, og før dens start, beslutning om stedet for dens placering. Det er nødvendigt at undgå at få det ud af de direkte stråler fra solen. Det er også forbudt at installere et akvarium i et udkast eller i en vindueskarm. Den mest hensigtsmæssige løsning ville være at placere den i et hjørne, langt væk fra dine vinduer, der vil give en hurtig lancering af akvariet, trin for trin instruktioner, der beskriver denne funktion.

Ekstra tilbehør

En anden vigtig faktor er natbordet. Der er nu et stort udvalg af emner interiør, designet specielt til akvariet. At gøre det muligt at bestille og endda uafhængigt korrekt beregning på den samme strukturelle styrke. Højden på piedestal med akvariet bør ikke overstige 120-130 cm, ellers akvariet vedligeholdelse, mere præcist dens rengøring, kan medføre visse vanskeligheder forbundet med adgang til det.

Enhver gyldig køre akvariet kræver en overlagt sekvens. Efter at have defineret det beløb, placering, plads, stå, nødt til at tænke om behovet for en kunstig økosystem af dit udstyr. I dette tilfælde, det hele afhænger af opdrætteren muligheder som markedet er der et stort antal modeller til forskellige priser fra forskellige producenter. Vi husker kun, at det væsentlige egenskab ved enhver akvarium er filteret, pumpe, varmelegeme. Dette er et absolut minimum, uden hvilken eksistens er umuligt at fiske.

Kørsel af akvariet

Forberedelse til lanceringen af akvariet - en kompleks proces, som kræver særlig opmærksomhed, før du sætter det på opstillingsstedet. Før hælde ind i det vand, vaske ren alle af glasset indvendigt og udvendigt. Du kan bruge en opløsning af bagepulver og svagt lyserøde opløsning af kaliumpermanganat.

Nu kan du begynde at starte akvariet. Trinvise instruktioner denne proces har en flerhed af punkter, og kan variere i hvert enkelt tilfælde. Derfor anser vi kun nogle af højdepunkterne.

1. Med det vaskede akvariet på et stativ, igen undersøge det for revner eller dybe ridser.

2. Nederst laa vasket og kalcineret jorden.

3. Plant et anlæg og vedhæfte dem.

4. Derefter gradvist, en lille strøm af vand hælde akvarium væg.

Så tanken skal stå i en uge. Først da kan køre fisk. Som du kan se ved at læse denne artikel, skal du køre akvariet, trin for trin instruktioner, der er beskrevet ovenfor, er ikke sådan en kompleks proces, som det ser ud ved første øjekast.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.