SundhedSygdomme og betingelser

Tegn på anoreksi

Psykopatologiske lidelser bidrager til udviklingen af anoreksi. I denne sygdom appetitten er bevaret, men personen er helt nægter at spise. Patienten ser sig selv i en forvrænget måde. Han er ikke tilfreds med deres udseende, og derfor søger at tabe sig. På trods af, at det meste af vægten svarer til de standarder for alder, patienten føler fuld eller slank nok. Anoreksi - det er mere mental zabolevavnie, der bidrager til udviklingen af indre sygdomme organer.

Anorexia nervosa er forårsaget af flere faktorer. Mest af alt - det er de psykologiske aspekter af uoverensstemmelse med deres indre verden, lavt selvværd. Sygdomme ledsaget af frygt for at tage på i vægt, så patienten søger med alle midler at slippe af med maden. For eksempel simpelthen nægtede den begrundelse, at den er fuld, eller fodring af dyrene, lægger på naboens tallerken og lignende.

Symptomer på anoreksi er den fysiske, psykiske og adfærdsmæssige. Ændringer forekommer ikke kun i patientens udseende, men også i sin indre verden.

Psykiske symptomer på anoreksi, relateret til fodring adfærd, primært manifesteret i en tvangspræget ønske om at tabe sig, ofte ubetinget. Der er en panik frygt for at få ekstra kilo eller fatfobiya. Vises tvangstanker om mad, der er besættelse af tælle kalorier, fanatiske ønske om at tabe sig og koncentration af alle sine interesser omkring det. Det er også karakteristisk for hårdt at tygge eller synke mad uden at tygge det; modvilje mod at deltage i begivenheder, der er forbundet med måltider samt utilpashed efter at have spist.

Andre adfærdsmæssige symptomer på anoreksi er manifesteret i et forsøg på at overvælde din krop fysisk og ubehag, frustration og endda apati, hvis det mislykkedes. Baggy tøj, der skjuler den "fulde" krop, som det fremgår af ændringerne i den menneskelige psyke. Ubegrundet nøjsomhed, ønske om ensomhed og aggressiv forsvar af deres interesser i form af tal signalerer en udviklende sygdom.

Fysiologiske tegn på anoreksi er synlige for det blotte øje. Kroppen mister en tredjedel af sin normale vægt. Vedvarende svimmelhed, svaghed, besvimelse, samt dårlig blodcirkulation i kroppen af bevis for krænkelse. Hertil kommer, nedsat seksuel aktivitet, og kvinder til tider kommer til anovulation og amenorré. Vises blødt vellushår på kroppen og er konstant følte kulde.

Anoreksi hos børn er oftest forårsaget af modetrends, faglige motiver eller arvelig disposition. Meget mindre anorektikere er drenge, men det sker også.

Børn, især teenagere, er drevet af ønsket om at blive accepteret af samfundet. Nogle gange er børn forsømt forældrenes råd og anbefalinger fra lægen og få sig selv til udmattelse.

I halvdelen af alle tilfælde af anoreksika er muligt at vende tilbage til en normal livsstil. En tredjedel af patienterne altid forblive helbredsproblemer, som det fremgår af sygdomme i indre organer og forskellige lidelser. I andre tilfælde, patienter kan simpelthen ikke gemmes. Enten begå selvmord, eller deres kroppe er så forarmet, at det ikke kan komme sig.

Anoreksi, tegn, der er stadig dårligt udtrykt, kan behandles. behandling succes afhænger i høj grad af den tid er opdaget problemet. Vital metaboliske processer i kroppen er meget let at overtræde. Er det tilstrækkeligt at stoppe med at spise. Men restaurering af et velfungerende vil tage år. Hertil kommer, at mange indre kvæstelser, når der allerede er udviklet sygdommen, sænket immunitet - det er en anden "fodaftryk" af anoreksi, som vil forblive med patienten for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.