HjemlighedKonstruktion

Specifikationer og vægtfylde af ekspanderet ler

Ekspanderet ler - bulk opvarmning materiale. Er en let, porøse perler eller brændt smeltesikringer ler, digteren er usædvanligt miljøvenlige og sikre for menneskers sundhed og miljøet.

produktion

Isolering skal være effektiv, ekspanderet ler tæthed skal være lille. Det er muligt at opnå ved opskumning ler. Dette sker på forarbejdningskæde fabrikken:

1. særlige installationer smeltelige ler underkastes en kraftig termisk chok. Således er en høj porøsitet af materialet.

2. Endvidere rå porøse granuler smeltede udefra - som opnå en høj styrke og integritet nødvendig for at modstå fugt og aggressive miljø resistente perler medium.

Tekniske karakteristika ekspanderet ler er direkte afhængig af nøjagtigheden af fremstillingsprocesser: en afvigelse fra de standarder for fremstilling kan resultere i utilstrækkelig porøsitet og tæthed, skrøbelighed isolering.

egenskaber

Som enhver byggemateriale, ekspanderet ler har et bestemt sæt af karakteristika, der giver mulighed for konstruktion af objekter under opførelse. Disse omfatter:

  • Bulk og vægtfylde.
  • Vandafvisende og fugt.
  • Brand styrke.
  • Varmeledningsevne.
  • Frostbestandighed.

Tætheden af ekspanderet ler - den primære parameter, som bestemmer alle andre værdier. Udtrykket menes forholdet af masse til produktionsmængden.

Den virkelige og vægtfylde

Vægt pellet taler om ting en masse, især på varmeisolering og effektivitet af materialet.

Tætheden af ekspanderet ler, samt enhver partikelformet materiale kan være sandt og specifik (bulk). Disse parametre er indbyrdes forbundne og afhænger af måden for fremstilling af materiale - tør, våd, plast og pulver-plast. Hver metode har sin egen teknologi skummende rå, som er den afgørende faktor ved bestemmelse af vægten værdi.

Den specifikke densitet af den ekspanderede ler - en af de vigtigste egenskaber af materialet. Det viser forholdet mellem massen af den valgte mængde materiale til dens volumen. Eftersom keramzit - bulk isolering med en porøs struktur, formen af kugler ikke-konstant, luftgab er til stede derimellem. Derfor, for det samme volumen af det specifikke materiale (bulk) densitet vil variere.

Den sande densitet af ekspanderet ler (mere almindeligt kaldet - volumen) bestemmes under laboratorie- eller industrielle betingelser og viser vægten massen af komprimeret materiale uden luftspalter.

Vægtfraktion og

Isolering adskilt i grupper efter størrelse og tæthed af den ekspanderede ler granul.Fraktsiya associeret omvendt proportionalt - de mindre perlerne, jo højere forholdet mellem masse og volumen:

granulatstørrelse (fraktion), mm

haydite Density, kg / m3

vægt- gruppe

Op til 5

Op til 600

tung

5 ... 10

Op til 450

gennemsnit

10 ... 20

Op til 400

let

20 ... 40

Op til 350

især lys

Der er en anden klassificering, hvilket giver GOST 9757-90. Ifølge dokumentet er betonblok opdelt i karakter efter materialets densitet. Hendes betegnet med bogstavet M efterfulgt af en numerisk værdi af den maksimale densitet for kategori: M250 vejer 250 kg / m3, mere for at M600: M300, M350, M400, M450, M500.

Forholdet ydeevne

Rumvægt af ekspanderet ler er uløseligt forbundet med andre vigtige faktorer - fugtighed og varmeledningsevne. Denne funktion er altid tages i betragtning ved udvælgelse af et materiale til termisk isolering af gulve, lofter og vægge.

Kendskab til den normale værdi af bulkdensiteten og den del af ekspanderet ler, kan vi bestemmer vandindholdet. Hvis det er højere end tilladt, de porøse granulater skal tørres før stablet i konstruktionen. GOST 9757-90 "Gravel, knust sten og sand kunstig porøs" regulerer ikke mere end 2% fugt. Når følgelig vejning keramzita tage hensyn til vægten af vand i det, så er det subtraheres.

Forholdet mellem varmeledningsevne til tæthed konventionelt, men stadig forekommer. Som det er kendt fra fysikken kursuspensum, jo lavere værdien af masse-til-volumen-forhold, jo værre materialet leder varme. Denne regel gælder for løse ekspanderet ler. Jo tættere det er, jo værre holder på varmen. Ved anvendelsen af et sådant materiale skal omhyggeligt beregne den krævede værdi af laget, således at konstruktionen ikke fryser og kold luft ikke udført.

Andre specifikationer

Vægtfylde påvirker ikke resten af forestillingen, men det er nødvendigt at tale om dem.

Holdbarhed ekspanderet lergranula opnået i produktionsfasen, når den anden fase - reflowing. Dens størrelse bestemmes af laboratorieforsøg ved komprimering af granulat i cylinderen. Det skal bemærkes, at fremgangsmåden har en væsentlig ulempe: målt styrke afhænger af kornform og fordeling af porer deri. At opnå relativt pålidelige oplysninger, testes op til 10 bolde fra en produktion materialeportion. Haydite styrke variation er inde i 0,3 ... 6,0 MN / m2, hvilket er en god indikator, så materialet tilsættes som fyldstof i beton.

Den termiske ledningsevne af hovedparten isolerende materiale er i gennemsnit 0,08 ... 0,12 W / m * K, som er 8-10 gange højere end for plade traditionelle varmeapparater. Ikke desto mindre kan anvendelsen af materialet detektere og lægning af en tilstrækkelig tykkelse på det isolerende lag.

Frostbestandighed ekspanderet ler bør være mindst 15 fulde cyklusser. Til udendørs strukturer (vægge, lofter af første sal), er det tilrådeligt at vælge op til 50 cykler.

Vandabsorption i isoleringen korrekt gjort næsten nul på grund af tætheden af huset på grund af re-sintring pellets. Hvis vandet vil suge ind i granulatet, vil materialet ophøre med at fungere, og vil begynde at smuldre. Derfor GOST 9757-90 specificerer en maksimal grænse på 10-25 vægt% afhængig af lagtykkelsen.

For at overholde alle tekniske indikatorer er deres kontrol i produktionsleddet. Efter transport af isoleringen skal opbevares i lav fugtighed uden yderligere destruktive miljømæssige påvirkninger. Det er nødvendigt at give fortrinsret til de lukkede indskud og hangarer.

Ekspanderet ler er ikke bange for skimmel, gnavere og andre biologiske skadedyr, fordi dets anvendelse er fuldstændig sikker i indelukker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.