Hjem og familieKæledyr

Munchkin - lattervækkende kat med korte ben

Har du nogensinde hørt navnet "katten-gebyr" eller "kat kænguru"? Hvad der kommer til dit sind først? Tror du videnskabsfolk har krydset disse dyr? Og her og der. Disse er navnene på katte med korte ben. Billeder præsenteres i deres artikel, så du kan være sikker på, at intet at gøre med den taxa, men længden af lemmerne, de gør ikke.

Denne race af dyr kaldes "Munchkin". For sådan et rart pels sæler er simpelthen umuligt at være ligeglade. Men hvordan de er kommet der?

Indtil for et par århundreder siden, der er repræsentanter for katten familien. De blev født fra almindelig gård kat. Selvfølgelig, om racen af den anden forælder ikke behøver at sige, kunne det være nogen. På grund af den ejendommelighed af katte med korte ben genmutation. Du kan sammenligne dem med de "nøgne" sfinkser eller krøllede Rex. Sådanne dyr i temmelig lang tid overvejet simpelthen syg. Alt ændret i 1991. Siden den tid, kan en hvilken som helst kat med korte ben prale af, at han - repræsentant for racen Munchkin.

To Munchkins forældre kan forekomme lys og småbørn med normale ben og korte. Den første er yderligere bruges i avl at forbedre racen.

Som det fremgår, det vigtigste element i disse dyr - længden af benet. For nogle kan det synes, at det gør livet for katte er ikke så rig og fuld som for andre racer. Men det er misvisende. Kat med korte ben lagde ikke mærke, at hans "defekt", frit bevægelige og køre hurtigt.

Munchkin har en længde på fleksibelt legeme. De er stærke og muskuløse, men på samme tid plast. Kat med korte ben slående skønhed af deres øjne. De havde store, skrå, ovale. Farve kan være alt. Store eller mellemstore ører sat højt på hovedet. Munchkin Halen er lang, og dens spids er afrundet. Det skal være helt glat. Det samme gælder for rygsøjlen. Det kan ses som de langhårede munchkins og korthårede. Pet elskere vil altid finde dig selv sådan et kæledyr, som de kan lide, fordi disse katte kan være helt enhver farve.

Ligheden med taxa munchkins nævnt. Men kænguruer vi har glemt. Ofte er disse katte sammenlignes med dyrene på grund af de særlige vaner. Det faktum, at de kan lide at balancere møde, hænger frit mens forbenene. Bare nogle cirkus! Faktisk katten med korte ben - en glad kæledyr, som ikke tillader ejeren at gå glip af. Han kan ikke leve uden de aktive lege med børn og venlig overfor fremmede. Hertil kommer, at Munchkin er meget opmærksomme på sin herre, mærke alle nuancerne i hans humør. Med andre kæledyr får sammen fint.

Når man går i Munchkin skal være forsigtig. Den omstændighed, at PET gå på grund af hans korte ben, der minder om de vaner af dyret, som forbereder sig til et angreb. Derfor er andre katte eller hunde kan finde det aggressive. For at undgå problemer, en tur er bedre at vælge et begrænset område.

Gode venner og rastløs - det er katte med korte ben. Prisen for 3-måneder gamle babyer denne race starter med 400 dollars. Ja, sjovt er ikke billigt, men tro mig, Munchkin er det værd!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.