TravelingRetninger

Penang Island, Malaysia: ferie, hav, seværdigheder

Rejser og turisme i eksotiske lande ophører ikke med at tiltrække beboere i store byer. Malaysia er fuldt ud i stand til at opfylde alle de behov, som turister: en stor klima her, god service og usædvanlige seværdigheder. Penang Island - en sand perle af landet: den storslåede natur, venlige mennesker og smukke hav gøre opholdet mindeværdigt og behageligt.

geografi

Malaysia - et lille land i Andamanhavet. Det blev placeret på flere øer og griber en lille fastland Peninsular Malaysia. For at finde den Andamanhavet på kortet, er det nødvendigt fra det Indiske Ocean til at haste deroppe, blandt utallige bugter og hav, og er den geografiske træk. Dets farvande fra alle sider af øen (Pulau) Penang, som hører til Malaysia. Øen har en længde på 25 km og en bredde på 15 km. Penang er den mest udviklede region i landet og hjemlig. Mainland og ø del af staten forbinder Penang Bridge. Øen territorium er et kuperet og skovklædt område. Det højeste punkt - Mount af samme navn. På øen er placeret to byer og flere små bygder. Takket være den blomstrende turistindustri befolket ø med mere og mere hvert år. Ifølge den seneste folketælling, øen er hjemsted for omkring 750.000 mennesker. 41% er kinesiske, 40 - Malay, 10 - indianere.

økonomi

Penang, Malaysia, ud fra et økonomisk synspunkt - en af de mest velstående regioner i landet. Samlet set Malaysia - et land med en højtudviklet moderne teknologi og økonomi, det hører til de såkaldte nyindustrialiserede lande og betragtes som en af de rigeste og hurtigst voksende lande i udviklingsøkonomier.

Penang (Malaysia) findes overvejende på grund af sådanne industrier som turisme og agroindustri. Her vokser palme, gummi, næsten alle former for frugt. Øen er rig på skov, så de vigtige industrier i økonomien er forarbejdning og eksport af tømmer. Hvis man ser på Andamanhavet på kortet, vil det være klart, og en anden vigtig del af økonomien af øen - det er saltvand fiskeri. Det varme vand er beboet af et stort antal af fisk og skaldyr, som er berømt Penang. Malaysia er rigt på naturressourcer, landet har sin egen olie, store forekomster af gas, jern og tin malm. Rejser og turisme i de seneste år blevet en prioritet for den økonomiske udvikling. Indtil videre har landet ikke nået niveauet for udvikling, såsom nabolandet Indonesien og Thailand, men er forpligtet til dette. På øen konstant bliver bygget nye hoteller og ferie komplekser, der allerede etableret et fremragende system af veje, der er særlige vilkår for iværksættere og investorer. Alt dette fører til det faktum, at turisme område af Penang vokser, er der nye muligheder for en ferie, der involverer en støt stigning i turist flow og stabil udvikling af økonomien.

I slutningen af 70-erne af basen blev etableret her for elektronikindustrien, som også er blevet lokomotivet i Penang økonomi. I dag på øen husede kontorer for mange store virksomheder, såsom "Intel", "Bosch", "Motorola". Der er flere frizone, der bidrager til udviklingen af forskellige områder af produktionen. Den dybtvandssemisubmersibles havn Penang forbinder sine mere end 200 havnebyer rundt om i verden.

Levestandarden på øen ganske høj, betyder det ikke opfylder fattigdom og ruin. En meget stor procentdel af middelklassen skaber betingelser for jord forbedring og udvikling af tjenesten infrastruktur. Øen er delt i to administrative enheder: det nordøstlige og sydvestlige Penang.

historie

Region Andamanhavet - en af de ældste beboede dele af verden. Gunstige levevilkår gjort landet en ønskelig bopæl. Penang (Malaysia) blev første gang nævnt i skriftlige kilder i det 15. århundrede, i dagbogen af den kinesiske opdagelsesrejsende Zheng Ho. Han betragtes som en pioner af øen, på trods af at der allerede er en udviklet kultur. Selv da mellem lokale og kinesiske iværksættere har etableret aktive handelsforbindelser. Beboere på øen betragtes som en lokal helt Zheng Ho, på øen kan man se flere monumenter til ham.

I 1592, øen kom den britiske ledelse af James Lancaster. Navnet Penang, afledt af navnet på den lokale palmer, blev overdraget til øen i det 18. århundrede, før at han havde en masse navne på de sprog, de lokale folk. I 1786, Frensis Layt, en britisk købmand og opdagelsesrejsende, som arbejdede for East India Company, i virkeligheden, besatte øen. På dette tidspunkt blev der ført forhandlinger mellem Sultan Abdul Mukkarama Shah og den britiske regering af protektorat Penang stedet for at forsvare de krav fra Burma og Siam. Sultan krævede også fra Storbritannien løsesum på 30 tusind spanske dollars. Men samtalerne endte i ingenting, bare briterne besatte område af øen. Lys refererer til navnet på Prince of Wales Island. Sultanen gjort adskillige forsøg på at vende tilbage til øen, men i sidste ende enige om at en løsesum på 6000. Lys begynder at bygge en militær fort Cornwallis og lægger byen Georgetown.

Malaysia som Penang, indtil begyndelsen af det 20. århundrede, er fortsat en del af det britiske imperium. I nogen tid, øen spillet en vigtig rolle som en handelshavn, men udseendet af Singapores havn har ændret alt. Penang blev mindre mærkbar, men fortsatte med at leve sit liv. I 1826 blev øen en koloni af Straits Settlements. I 1946 blev han en del af malaysisk Union, den daværende Federation of Malaya personale, som en del af, som det opnåede uafhængighed i 1957. I 1963 øen kom ind som en del af staten Penang i Malaysia er en del af staten.

klima

Penenga ækvatoriale klima gør det meget behageligt for at leve. Den årlige gennemsnitlige temperatur af øen er 28 grader. Vandet ud for kysten holder omkring 25-30 grader. Den ækvatoriale klima af øen er forskellige årstider. Den såkaldte "tørre" sæson varer fra juni til september og fra december til marts. Regntiden - i april-maj og oktober-november måned. Men denne opdeling er temmelig betinget, da nedbøren fordelt over hele året med jævne mellemrum. Rains i Penang hyppige, men normalt de nezatyazhnye ofte nedbør falder i løbet af natten og om dagen solen skinner. I bjergområder mere moderate temperaturer, et gennemsnit på 22 grader.

Vejret i de ferieområder på øen i løbet af året er ganske glat. Temperaturen varierer ikke mere end 1 ° C, den varmeste måned - maj, den gennemsnitlige daglige temperatur er 30 grader og regnfulde dage på dette tidspunkt er 8-9, som giver dig mulighed for at planlægge ferie på havet i maj. Den gennemsnitlige varighed af dagtimerne er 8,5 timer, mindre end alle solen kan ses i november og december, når dagslyset er reduceret til 7 timer, i samme periode falder mest regn.

Mild, tempereret klima gør øen attraktiv for turisme hele året rundt.

Penang ligger i en zone med høj seismisk aktivitet, og Sumatra i Indonesien er der jordskælv, ekkoer af som kommer til øen. Men der nogensinde er registreret på øen var ikke destruktive efterskælv og en tsunami, der ville true folk. Selv under et kraftigt jordskælv på Sumatra i 2012 Penang har oplevet kun en lille vrikke. Mere sandsynligt katastrofer i den ækvatoriale klima er oversvømmelse, så i september-december 2014 den største på øen sket med oversvømmelser, som forårsagede betydelig skade på befolkningen. Men myndighederne meget hurtigt elimineret alle konsekvenser af katastrofen.

mennesker

Penang, Malaysia, er en smeltedigel af flere etniske grupper. Her er domineret af den kinesiske, i modsætning til resten af landet. I dag er Penang blevet et sted for afvikling udstationerede (udenlandske, hovedsagelig europæiske, eksperter), skabte hele det europæiske koloni. I forbindelse med en sådan stor etnisk mangfoldighed på øen kan høres meget anderledes tale. Det officielle sprog, som i hele Malaysia er Bahasa Melayu, eller malaysisk. I forbindelse med den lange fortid britisk engelsk også er udbredt, det kinesiske folk fulde brug af det kinesiske sprog. Også i løbet af flere unikke sprog: tamilske, ibansky, austronesiske dialekter. Mange af de lokale dialekter stadig ikke har et skriftsprog.

Statsreligion i Malaysia er islam, men den kinesiske befolkning i Penang ofte bekender buddhismen, også kan møde repræsentanter for den anglikanske kirke og hindu. Deep buddhistiske rødder afspejles i de holdninger, der afviger en stor venlighed. Der er altid en masse smilende mennesker, er det næsten umuligt at stå over for aggression. Selvom indbyggere på øen er ofte meget udtryksfulde tale i en hævet stemme med aktive bevægelser, men det er kun en afspejling af temperament. Island høj sikkerhed er anderledes, her du sjældent hører om vold eller røveri, bedrageri, selv om der selvfølgelig er, især i turistområder.

seværdigheder

Lang historie, hvor flere sammenvævede kulturer, har ført til, at øen har dannet et unikt miljø, hvor fundet svarene fra forskellige traditioner. Penang attraktioner, som er en vigtig del af turist-programmer, giver store muligheder for turisme lærerigt.

Penang, lang tid i det britiske imperium, har bevaret mange funktioner i kolonial kultur. Gamle Georgetown område siden kolonisering har bevaret et unikt udseende, der kombinerer funktioner i klassisk britisk arkitektur og traditionel kinesisk bygninger. Her er det nødvendigt at finde den "blå hus", dette palæ er blandt de ti mest fremtrædende godser i verden. Byens centrum er et monument beskyttet af UNESCO. Gå på disse gader er et rigtigt eventyr, kan det gøre en guide eller på egen hånd, er det muligt at tage en cykel og udforske alle hjørner af byen.

Penang er ikke for ingenting er kendt som "Pearl i Øst", det harmonisk kombinerer funktionerne i indiske, kinesiske og malaysisk kulturer. Af de mest interessante står til at navngive syv etages Pagoda of Ten Thousand Buddhas, som er placeret i templet for den øverste Bliss, det er den største tempel i Asien. Højden af pagode er 30 meter, det kan klatre for at udforske omgivelserne. Utvivlsom interesse for turister forårsager templet slanger, bygget i 1850 til ære for den kinesiske munk, en healer og beskytter af alle levende ting, herunder slanger. I templet, hjemsted for mange slanger, ministre hævder, at de ikke har nogen gift, men det er ikke vigtigt, kan du se den historiske bygning og se på livet af munkene. Også værd at se burmesiske buddhistiske tempel, ser det er en ganske stort område kan blive til en fascinerende søgen, er der elevator, tiltrækning af donationer, og mange smukke hjørner. Indiske kvarter vil gøre det muligt at kaste en autentisk Indien, med dens lysstyrke, krydderier, musik og templer.

Penang Bridge - en anden imponerende attraktion. Dens længde - mere end 13 km, er den længste bro i Asien og den tredje - i verden.

For at se byen fra en højde, er det muligt at bestige bjerget af Penang, hvis højde - 800 m.

køkken

Penang Island betragtes som den gastronomiske hovedstad denne asiatiske. Hvor du kan smage den ægte indisk, kinesisk, malaysisk, thailandske køkken. "Time" magasin kåret som den bedste catering petanque i Asien, her er organiseret gastronomiske ture. Da restauranter med autentiske asiatiske retter er rigtig mange, for at forstå dem uden guide kan være svært. "Pearl af Orient" på ét sted giver dig mulighed for at smage de retter af de mest fremtrædende nationale asiatiske køkkener. Vigtigste skålen af deres ø indfødte tror char kway teow, som kan oversættes som stegte nudler. Men navnet er vildledende, fordi, risnudler - det er den eneste obligatoriske element i denne parabol, kokken tilføjer resten på egen hånd, men det kan være kylling, rejer, skaldyr, frugt, grøntsager og, selvfølgelig, krydderier og saucer.

Stegte ris - en anden ret, som kan prøve hver restaurant og aldrig finde lignende. Frisk fisk kogte på Penang er også tusind forskellige måder, og altid få gode resultater. Asam Laksa - en skarp fiskeretter er varemærket for øen og indgår i bedømmelse af "50 af verdens mest lækre retter." Lax mange versioner, er det muligt at bruge en rundtur i sammenligning af disse retter på forskellige restauranter. Skønheden i Penang, der er et udvalg af retter er placeret tæt på hinanden, og nogle gange i den samme restaurant, og det det hele værd ganske billigt.

rekreative funktioner

Den største turistattraktion - det er strandene i Penang. Selvfølgelig, i deres grooming og infrastruktur, de er ringere end strandene i Phuket eller Bali. Men deres skønhed er, at der er færre mennesker, og det er muligt at kombinere ligge på stranden med oplysende og underholdende turisme. Den største strand - Batu Ferringhi, Teluk Bahang, Tanjung Tokong. Batu Ferringhi og Tanjung Tokong beliggende nær Georgetown, har en veludviklet infrastruktur, her kan du få en bred vifte af vand forlystelser, spise i en god cafe, leje noget udstyr. Teluk Bahang ligger i nationalparken, og giver en uforglemmelig følelse af enhed med naturen, her, selvfølgelig, tjenesten er beskedne, men dette er mere end opvejet af den smukke natur og tyndt befolket. Selvom hvert år er stranden mere civilisation og tiltrækker flere og flere mennesker.

Fritid på havet i maj, juni og september vil være ikke blot en fremragende måde at få en tan, men også for at opleve den unikke kultur, gastronomi, med et strejf af tropisk natur. Dette er den vigtigste specificitet Penang - Du kan kombinere den sædvanlige badeferie med ture til parker og sightseeing.

Kom der

Kør til Penang er meget enkel. Air service fra Moskva til Malaysia er veletableret. Du er nødt til at flyve til Kuala Lumpur hovedstaden (direkte flyvning tager ca. 10 timer), og derfra at nå øen med båd eller flyve på et indenrigsfly. Der er også en tur til Malaysia med ankomsten i Bayan Lepas (det er 15 km fra Georgetown), som er forbundet med direkte flyvninger med næsten alle asiatiske hovedstæder og en række internationale lufthavne.

Ting at gøre

Penang - er det bedste sted for elskere af aktiv og kognitiv hvile, der er en masse af steder værd at besøge. Det er også det perfekte sted til fods. Den første er at gå til den botaniske have Waterfall Gardens, for at se en unik samling af tropiske planter, her er nogle typer af eksotiske fugle og dyr. Parken er meget smukke vandfald og skygge træer skabe en behagelig kølighed, så her kan du gå selv på en varm juli dag.

Pulau Payar Marine Park - et andet godt sted for underholdning, her kan du se koralrev og dens indbyggere, samt et stort antal indbyggere i den undersøiske verden.

Det vil være interessant for turister at besøge tropiske frugter gård, hvor du kan drikke saften fra frugten bare plukkede og se, hvordan man dyrker eksotiske frugter. Fortsæt turen du kan parkere i de sommerfugle, som præsenterer mere end 300 arter af tropiske sommerfugle i fuglepark med 800 arter af fugle, Forest Museum, Penang National Park.

Ud over at gå, kan du afsætte tid til studiet af nationale køkkener i den asiatiske region, masser af streg ud på en bred vifte af vand attraktioner, bruge tid på shopping i de store indkøbscentre i nærheden af Georgetown.

I dag, Malaysia, ferie i hvilken så billig og varieret, træder hurtigt i toppen af de bedste tropiske feriedestinationer. Penang er forpligtet til at tilbyde de bedste turistattraktioner. Fri tid kan afsættes til ture i Georgetown på den dobbeltdækkerbus. Du kan købe en tur til at præsentere den malaysisk landsby, for at se livet for mennesker, langt fra civilisationen. Der vil turisterne vise traditionelle håndværk, ritualer og opstaldning af malaysisk indfødte.

Fans kan besøge museer i den militære museum, som bevarede og rekonstrueret livet af de britiske defensive dele af det 19. århundrede; Penang Museum, som fortæller historien om øen og præsenteres kunst og håndværk folk i regionen, boet Suffolk House kaptajn Francis Light, en usædvanlig ugle museum, som indsamlede mere end 1.000 figurer af ugler fra forskellige materialer.

hvor man kan bo

Ture i Malaysia tilbyder et udvalg af forlig i Georgetown eller i små forstæder. Strand elskere kan bo tæt på kysten. Hvis det ønskes, kan du ælte det område af sommerfugl park, eller endda i den nationale reserve for at føle fusionen med uberørt tropisk natur. Traditionelt dog turister foretrækker at holde sig inden for grænserne af Georgetown, og derfra gå til forskellige punkter på øen. Transport af Penang udviklet sig meget godt og er ganske billigt, og hoteller i byen giver de bedste betingelser.

praktiske oplysninger

Malaysia, hvor fritiden er så attraktiv - landet visumfri besøg på russerne. Hvis rejsen varer ikke mere end 30 dage, ingen visum er ikke nødvendigt at modtage.

Penang ligger i den tidszone UTC + 8, dvs. forskellen med Moskva er +5 timer.

Den nationale valuta i Malaysia - malaysiske ringgit og andre valutaer i landet bruges lidt. Penge kan veksles i banker og talrige udveksling punkter, hvor kurset er traditionelt mere rentable. Til udveksling er mest praktisk at tage dollar. Plastic kort accepteres overalt, med undtagelse af markeder og transport, men husk at være forsigtig, fordi Malaysia er i øget risiko for transaktioner med bankkort.

Som med alle asiatiske lande, bør Penang overholde yderligere sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger, før de rejser være sikker på at bestanden op på medicin og forsikring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.