Kunst og underholdningLitteratur

Vsevolod Vishnevsky - romanforfatter og optimistisk

Generelt, selvom, og vi kritisere det sovjetiske regime alle og enhver, men det er vores historie, og behovet for at tage ved lære af det. Men tiden var virkelig heroisk. Hvor meget var blevet rejst virkelig store personligheder og helte, patrioter, som var klar til at give på ethvert tidspunkt af deres liv! Selvfølgelig var landet genopbygget, og mange frygtelige skete, men der skete en masse og positiv. Det er omkring en sådanne kendte personligheder - Vsevolod Vishnevsky - flere vil blive diskuteret. Denne sovjetiske forfatter, dramatiker, romanforfatter og journalist, har skabt mere end et litterært mesterværk.

Vsevolod Vishnevsky: biografi. Familie, Barndom

Forfatteren blev født 8 december 1900 år er ikke bare overalt, men i en familie af adelen i St. Petersborg. Det skal bemærkes, at hans far, Vitaliy Petrovich Vishnevsky, var en privat landinspektør og ingeniør dur. Moderens navn var Anna Alexandrovna (Golovacheva). Vsevolod studeret på St. Petersborg gymnastiksal №1. Hans foretrukne emner var russisk sprog, historie og geografi.

I sin latinskolen havde han på det tidspunkt var redaktør af "ud fra under skrivebordet." Fra barnsben havde han trænet sig til at holde en dagbog (i fremtiden dette materiale var meget nyttigt for hans litterære værk).

Publishing arbejde

Lige siden en alder af tolv var han fortrolig med arbejdet i trykning og udgivelse, som i det hus, hvor de boede var placeret to trykkerier. Han vidste de arbejdere, der ofte inviteret drengen til ham. Selv hans far havde ønsket at skabe et magasin transporterer hjem alle de forberedende operationer.

Kort efter Første Verdenskrig, er Rusland stadig nedsænket i kaos. Unge og varm fjorten teenager Vsevolod Vishnevsky brød sammen og kørte direkte til fronten som frivillig til at blive en kabine dreng af baltiske flåde. Han var værdig til krigen og blev doyen af intelligens, han selv kunnet få sådanne priser som den "George Cross" og to medaljer "For Courage".

Opstanden og revolution

Det undgik ikke den væbnede opstand i Petrograd. Det startede Oktoberrevolutionen. Han sluttede sig til bolsjevikkerne og straks gik til den forreste del af krigen. Det er umuligt at forestille sig, hvor stærk var ideologien socialismens nødt til at gå med en bajonet mod hans.

I 1918 blev Vishnevskiy Vsevolod Vitalevich hyret soldat i 1. kyst trup. I 1919, det tjener som et gunner på skibet 'Vanya-kommunistiske 'Volga flotille, så - en maskine skytte pansrede tog' Kommunar 'og' Terrible".

Wisniewski - forfatter

Hans første litterære arbejde, han offentliggjort i avisen "Røde Sortehavet." Derefter begyndte han sin omfattende systematisk kreativ aktivitet.

Han begyndte selv at optræde i Moskva, før den sovjetiske offentlighed, hvor han læste sin dagbog (temaet var dedikeret til tjenesten på skibet "Ocean", fordi selv da lærte han navigations sag).

Nationale berømmelse han bragte stykket "The First Horse" (1929). Takket være det arbejde "We Are fra Kronstadt" var han i stor litteratur. Så var der andre, ikke mindre berømte mesterværker. Blandt dem er særligt bemærkelsesværdige værker som "Optimistisk Tragedy" og "The Last Afgørende" (1933). I 1939 havde han arbejdet som krigskorrespondent "Pravda" avis. Derefter (under Anden Verdenskrig, 1941-1942), holdt han placeringen af "Banner" redaktør. I de senere år arbejdede han på dokumentarfilmen episke "War". Wisniewski døde 28 februar 1951 i Moskva.

I 1936, i henhold til scenariet Vishnevsky blev skudt den samme film "We Are fra Kronstadt" instruktør Efim Dziganom. Hans popularitet var simpelthen øredøvende, og sammenlignelig kun overgået af "Chapaev" Vasilyev brødre. Maleri begunstiget af mange litterære og lede kritik (selv Eisenstein, der skød båndet "Battleship" Potemkin "", bemærkede, at filmen gik på en episk stil af sovjetiske biograf).

Wisniewski - fjenden

Da det viser sig, få mennesker ved, at Wisniewski ikke kun fungerede som en forfatter, men han var stadig pessimistisk kritiker. Det er overraskende, at hans modstandere begyndte at ræsonnere Zoshchenko og Bulgakov.

Nogle litterære publikationer angiver henvisninger til Vishnevsky roman "Mesteren og Margarita" i form af Mstislav Lavrovich. Ligesom det eller ej, historien er tavs i dag. Men det faktum, at han var helt intolerante over for deres medmennesker forfattere, utvetydigt bevist.

i stedet udfald

Selvfølgelig taler om skabelsen af dette enestående i sin egen måde en forfatter kan være meget lang. Det er værd at bemærke, at den "Optimistisk Tragedy", og er forblevet uafhentede. Men enhver, der holdt den sovjetiske æra nemt bestemme et billede, som viser bare en kort periode i historien i 1919, da en lille kontingent af sejlere modstået overlegne kræfter Yudenich, belejrede den daværende Petrograd.

Men hvis du tager hensyn til litteraturen, Vsevolod Vishnevsky set i sin rolle som forfatter til ganske stærke i forhold til historikeren, og med hensyn til journalistik. Det er ikke overraskende, fordi han havde været vidne til begivenhederne så tidligt som ungdomsårene. Og hans efterfølgende synspunkter blev dannet lige på grundlag af disse erfaringer og overbevisninger.

Men hvad er mest interessant, Vsevolod Vishnevsky var en deltager i militære operationer i Spanien i 1936 og den såkaldte sovjetisk-finske krig 1939-1940. (Før begyndelsen af den store patriotiske krig). Samtidig er han ikke helt korrekt, afvises med en række digte Anny Ahmatovoy, offentliggjort i "Banner" magasin, ikke tælle deres respektive sovjetiske virkelighed og moral. Om denne han åbent erklæret i udgivelsen af "Literary avis" fra 1946/09/07. Det var han ret eller ej er ikke for os at bedømme.

Men kreativitet og litterære liv i denne unik person stadig forårsage ganske utilstrækkelig reaktion på den del af almindelige læsere, og på den del af dens tilhængere. Men som de siger, vil historien dømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.