Kunst og underholdningLitteratur

Oleg Cherne: biografi og arbejde af forfatteren

Oleg Cherne - russiske forfatter og journalist, dybt vanedannende kulturer i Asien og Fjernøsten. Alle værker af forfatteren skrev om en verden, hvor mennesker - mange-sidet væsen, hvis art udvikler sig dagligt.

Biografi Oleg Cherne

Om der er kendt forfatterens liv lidt. Mere information kan findes på starten af sin drift.

Mange år Cherne Oleg Mihaylovich rejste. Efter at have besøgt mere end 150 lande, der har besøgt alle kontinenter, forfatteren studerede den antikke kultur og traditioner i udenlandske etniske grupper, som er historien om den menneskelige udvikling, mere end tredive år.

Forfatteren havde mange aliaser. Blandt dem - Tsze Kun, Ben Chelero, Shaaban.

Men Oleg er begyndt sine aktiviteter, ikke bare for at rejse verden. For at nå så stor en succes, og finde sig i vejen for livet, Oleg var en studerende af mange lærere, der anses for at være verdens guru yoga på deres religioner og lignende. Plukning af viden og erfaring, Oleg begyndte at selv tilbundsgående undersøgelse af hans bekymringer. Nå visse højder, Oleg ikke kun viste sig, men også for selvrealisering, som førte til respekt for de mennesker omkring ham.

Oleg Cherne bøger er meget populære blandt de interesserede i kulturen i et andet land, hvor han blev født menneskeliv, evne til at tænke og ræsonnere.

Aktivitet forfatter

Hovedaktiviteten for livet Olega Cherne har været udviklingen af specialiserede programmer, hvorigennem mennesker lærer den gamle kultur på et dybere plan.

Gennem hyppige foredrag og seminarer i forskellige byer, Oleg hjælper med at organisere ekspeditioner til fjerntliggende steder for de mennesker, der er interesseret i spørgsmålet om oprindelse og udvikling af gamle kulturer.

Oleg Cherne skabt et særskilt program for sikker udvikling af den kvindelige krop. Montering stor vægt på dette spørgsmål, Oleg rådgiver konstant kvinder. Han er skaberen af en hel række fødevarer og beskyttelse af den kvindelige krop som en helhed.

Center for World Cultures

I 1987 Oleg Cherne åbner Centre of World Cultures, alias INBI verden. Centret undersøgte områder sådanne kulturer, både asiatiske, sydamerikanske afroegipetskie kultur og Sufi. Asiatiske inkluderet sådanne områder som taoisme og Qigong. Sydamerikansk - kultur af de gamle indianere. Afroegipetskie studerede udviklingen af kvindelighed. En Sufi kultur studeret nogle retninger drevneislamskoy religion.

videreudvikling

Ved at konstruere et sådant center, først i Moskva, fik Oleg Cherne ikke stoppe på dette stadium. Han fortsatte med at udvikle sit centrum og i andre lande, snart hans afkom var en succes i Sydamerika, nogle lande i Vesteuropa og 15 byer i Rusland.

Det er også en af de udviklede aktivitetsområder Oleg var fjernsyn. Talkshow Oleg Cherne "Guru", som finder sted på det ukrainske tv-kanal "Dnepr", vandt interesse og blev populær blandt publikum. I dette show Oleg fortæller om den gamle kultur, er det en samtale med publikum og historikere, der kommer til programmet. Showet er ikke kun underholdende i sin genre som udvikler og dokumentarfilm. Denne tv-program er et projekt af Center of World Cultures.

Anmeldelser af aktiviteter Cherne

Aktiviteter Oleg Cherne, anmeldelser, hvoraf en samlet masse på det positive, anslået stadig tvetydig. Mange taler om Cherne ekstremt positiv, kalder det den første russiske at blive "yoga guru." Men der er dem, der siger, at indførelsen af en sådan person i trance tilstand allerede gør du spekulerer. De formoder, at alle aktiviteter i Oleg - er oprettelsen af en storstilet sekt, som "trækker hver, hvilket gør det umuligt at afslutte og ønsker."

Måske dette fænomen er forårsaget af det faktum, at populariteten af hvilket har fået selskabet Oleg, er for stor. Men at sige, at skabe et så stort netværk, Cherne ikke opnået resultater, og fortjener ikke respekt, i det mindste fjollet. Desuden har mange besøgende i centret siger, at de har modtaget en reel fordel fra træningsbanen.

litterære aktiviteter

Oleg er en forfatter til mange bøger. Hvis du deler alle hans arbejde på det vigtigste tema, kan vi se, at de fleste af hans bøger Oleg helliget studiet af retningen af religion, taoisme. Om taoisme skrevet mere end tyve værker. Forskellige spørgsmål, som taoisme, endelig blev undersøgt. Det vigtigste er, hvorfor i årevis denne religion, som reagerede på alle spørgsmål om de kemiske reaktioner i den menneskelige krop, udødelighed og evigt liv, forblev på sidelinjen. Men Oleg Cherne stand til at lære de nødvendige oplysninger så let som muligt og til at præsentere det for læserne.

Men ud over bøger om taoisme, er der flere værker, der gennemgår og andre faktorer, der påvirker en persons liv. Disse faktorer omfatter seksuel aktivitet, alkohol, dårlige vaner, immun og nervesystem. Alt dette er naturligvis påvirker værdien af menneskeliv. En af disse bøger var arbejdet i en skribent om vigtigheden af vinen, ikke kun i det moderne liv, men også i oldtiden. I forskellige kulturer vin opfattes forskelligt, men den generelle er, at det var vigtigt for alle kulturer.

Taoisme i værker

Mange bøger om taoisme tilsigtede læser med erfaring på dette område. Mange af bøgerne i denne serie er ikke kun for reference, de hjælper i studiet af spørgsmålet for dem, der virkelig alvorlige spørgsmål ivrige Taoisme. Da religionen i sig selv indebærer ikke kun en vis verdenssyn, men også normer for adfærd, bogen beskriver i detaljer rækkefølgen af former for bevægelse af energi gennem kroppen i løbet af en trance.

Oleg Cherne bog "Perfect"

Det er vigtigt at bemærke, at forfatteren siger, at arbejdet er udført af mange år.

At studere psykologi kvinder i over tyve år, Oleg var i stand til at identificere nogle mønstre, der er iboende i den kvindelige køn.

Denne bog er en guide til kvinders liv. For at finde sig selv, for at følge sin drøm, for at forstå deres formål i verden - alt dette kan udledes dette arbejde. Bogen er ikke blot en "samling af tips," eller noget i den retning. Den indeholder elementer af historie, der går tilbage til oldtiden.

Bogen består af citater, digte, taler og andre materialer, der vil hjælpe kvinder befinder sig.

Bogen, der fortæller historien om en kvinde, der har passeret gennem mange vanskeligheder, men endelig fundet sin fred.

Forfatteren siger, at mange kvinder og piger oplever i deres liv en masse både behagelige og ubehagelige øjeblikke. Men bag den mur, de bygget op omkring sig selv, ingen af de andre lagde ikke mærke den smerte og angst, som føler sig fortabt i en pige. Forfatteren siger selv, at mange mennesker ikke engang se muren, tænker, at sådan noget skete, simpelthen fordi den lukkede - et træk kvinder. Men i sidste ende stakkels dyr administrerer og oplever deres problemer alene.

Book Oleg Cherne stand til at vise en reel åndelig magt kvinder, da, hvad det kan gøre, du kun tror på dig selv.

Denne bog vil være af interesse ikke kun piger, men også mange mænd. For den mandlige halvdel af læserne vil være interesseret i at vide, hvad der er den virkelige betydning af den kvindelige natur, hvordan til at tænke over det svage køn.

Det er vigtigt at bemærke, at denne bog er ikke en samling af tips og forklaringer inden for psykologi, som i dag er fyldt med internettet. Denne bog - en historie, der kan åbne deres øjne for de mange, mange ting, som bør opdages hos kvinder og mænd, og kvinderne selv.

Bogen vil hjælpe mere retfærdig sex for at få afgørende betydning, stimulus, som du har brug for at vågne op om morgenen. Og vågner ikke bare fordi det er nødvendigt, men fordi jeg ønsker at leve en anden dag. Bogen er at lære at elske og respektere dig selv, skal du vælge de virkelig vigtige ting i livet, for at gøre den rigtige beslutning, som vil afgøre den videre fremtid enhver kvinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.