SundhedSygdomme og betingelser

Hvad skal man gøre, hvis et barn har mellemørebetændelse?

Sandsynligvis, næsten alle forældre mindst én gang i sit liv står over for en situation, hvor barnet har mellemørebetændelse. Dette er en meget ubehagelig sygdom ledsaget af betændelse og svær, skarp smerte. Hvis ubehandlet, kan sygdommen føre til komplikationer, så det er vigtigt at vide om dets vigtigste symptomer og effektiv behandling.

Mellemørebetændelse og dens former

Som allerede nævnt, mellemørebetændelse i moderne medicin kaldet betændelse i øret. Selvfølgelig er den inflammatoriske proces ofte observeret i den ydre del af den akustiske analysator , og mekanisk forbundet med vævsskader pinna eller øregang, penetration af kompliceret infektion.

Ikke desto mindre, oftest, børnelæger diagnosticere det er akut mellemørebetændelse hos børn - en sygdom, hvor den inflammatoriske fokus er lokaliseret i mellemøret. Denne form af sygdommen er ledsaget af feber og en skarp, jagende smerter i ørerne.

Af den måde, er det ikke ualmindeligt, og den situation, hvor der er en gentagen mellemørebetændelse hos børn. 3 år - en slags "overgang", alder børnene, da statistikken bekræfter skuffende, at næsten 60% af de unge patienter, der lider af tilbagevendende betændelse. Dette skyldes nogle anatomiske træk af strukturen i de eustakiske rør hos børn.

Hvorfor et barn mellemørebetændelse?

Den vigtigste årsag til inflammation er en infektion, sædvanligvis bakteriel. Det er værd at bemærke, at der ofte otitis media udvikler sig i baggrunden af angina og andre luftvejssygdomme, som hulrummet i mellemøret er forbundet til næsesvælget eustakiske rør.

Men i nogle tilfælde er sygdommen er resultatet af aktiviteten af en virus, for eksempel, kan forekomme som en komplikation af influenza eller forkølelse. Meget mindre tilbøjelige til at forårsage inflammation er en svampeinfektion.

Barnet har mellemørebetændelse: hvad er symptomerne?

Faktisk en sådan sygdom er svært at overse eller ignorere, fordi dens symptomer er meget specifikke. Det vigtigste symptom på mellemørebetændelse er en stærk, skarp smerte i øret, som barnet kan simpelthen ikke tolerere. Endvidere den inflammatoriske proces ofte fører til en stigning i temperatur. I nogle tilfælde kan det ses kraftig afladning af øregangen (ofte svovl blandes med exudativ væske eller pus).

Men hvordan ved du, at et barn har mellemørebetændelse, hvis den er for lille til at rapportere om ubehag af forældre? I sådanne tilfælde er det nødvendigt nøje at overvåge barnet. Syge børn bliver humørsyg, ofte råber og uden nogen grund pludselig kommer i stærk gråd, ofte vågner om natten. Desuden er nyfødte ofte gned de ømme øre og nægter at spise og drikke så sutte bevægelser blot øge smerten.

Sådan behandler mellemøret infektion?

Ekstremt vigtigt tid til at vise lidt sygt barn specialist. Den omstændighed, at betændelse i mellemøret, især hvis det er ledsaget af en ophobning af pus, kan føre til en reduktion eller fuldstændig tab af hørelse.

Behandlingen afhænger af barnets alder og sygdommens sværhedsgrad. At starte læger ordinere analgetiske øredråber og næsespray som fjerner slim hævelse og lette vejrtrækning. og antipyretisk medicin bruges efter behov. Hvis strubehovedet er betændt, så selvfølgelig, behandle hende. I det tilfælde hvor disse metoder ikke giver resultater, eller krop temperaturstigninger til 39 grader, er det tilrådeligt at bruge antibiotika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.