HjemlighedKonstruktion

Udvidelse til huset af skum blokke: oprejst korrekt

Uanset hvad kan have været din rummelige hjem, i nogle tilfælde kan være nødvendigt at færdiggørelse. Og nogle gange er du bare ønsker at gøre huset mere rummelige, hvortil der lægges en veranda eller funktionalitet - i dette tilfælde, bygger vi en garage. Fra hvad materiale hverken blev bygget i første omgang, oftest udført udvidelse til huset af skum blokke.

Luft blokke: en bekvem og omkostningseffektiv konstruktion

Fordelene ved dette materiale findes i overflod. For det første build af en meget enkel, men fordi med opførelsen af en udvidelse kan styres uafhængigt af hinanden. For det andet, skummet er let at håndtere, så du kan klippe det om nødvendigt, og styling er enkel. For det tredje, blokkene er let i vægt, så problemerne med transport er heller ikke der. Det er også vigtigt, at materialet er karakteriseret ved miljøsikkerhed og brandmodstandsevne, og derfor en udvidelse til huset af skumblokke at være pålidelig og holdbar. Af den måde, afhængigt af den type og mærke af skum skal vælges. For eksempel hvis rummet er placeret et badeværelse, materialet bør vælges af lav densitet og høj isoleringsevne.

Bygning udvidelser af skum blokke: de vigtigste etaper

opførelsen af yderligere faciliteter er nødt til at være meget opmærksomme. Det er nødvendigt at starte med projektudviklingen og godkendelse i de relevante organer. Men før konstruktionen bør konsultere en specialist til at studere de særlige kendetegn ved jord. Det afhænger af dem yderligere installation af fundamentet, opførelse af vægge og så videre. Udvidelse til huset af skum blokke kan have forskellig fundament - det hele afhænger af betingelserne for dens videre udnyttelse. Oftest valgte installation med dilatationsfuge, fordi det er lettere at udføre.

Efter at lægge fundamentet vægge er rejst, som regel, er installationen udføres med vinkler. På grund af den glatte overflade af materialet opløsningen påføres enkelt og raffineret. For bedre vedhæftning til overfladen af undersiden af skummet opløsning skal du fugter. Rækker skum blokke er sammenkædet klæbende opløsning og stabling armering - er kombineret med cement klæber meget godt struktur.

Udvidelse til huset af skumblokke bør være så stabilt og beskyttet mod deformation. Især for den bygningskonstruktion bandt forstærkning. Og det har allerede udført på væg, som den vejer bælte vil være en masse. Efter forstærkende bælte vil være stærk, kan du gøre installationen af overlapning. Oftest de er lavet af træ - godt tørret og behandlet med antiseptiske.

Udvidelse af skum blokke bliver bygget er simpelt nok, men det er vigtigt nøje at overholde alle krav. Et beskedent tilsyneladende ydre skumblokke let at skjule under forskellige beklædningsmaterialer. Det vigtigste er, at opførelsen af nye lokaler ikke vil føre til meget høje omkostninger på grund af økonomien i materialet. Derudover kan byggeprocessen afsluttes meget hurtigt, det vigtigste - at observere hele processen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.