ComputereComputerspil

Yderligere kampagner for Warcraft 3: Frozen Throne. beskrivelse

Yderligere kampagner for Warcraft 3: Frozen Throne begyndte at dukke næsten umiddelbart efter udgivelsen af det oprindelige spil. Selv efter ti år, er de stadig populære. Kampagne oprettet som fans og gaming selskaber. Mange af de ekstra kort er tæt forbundet med plottet "Frozen Throne", nogle skabe et helt nyt univers.

oversigt

Yderligere kampagner for Warcraft 3: Frozen Throne kan oprette nogen. Til denne "Bizard" har udgivet en serie af spil redaktører. Forstå dem let nok. I øjeblikket er der Russified version af alle disse programmer. Spilleren får mulighed for at ændre enhederne landskab, byggeri, kapacitetsproblemer. I første omgang redaktionen foreslog oprettelsen af nye kort til regulære kampe. Men senere flere nye funktioner, der vil tillade at skabe historien og ændre mekanikken. Ledige teksturer kan gøre slotte og hele byer.

Spilleren kan hente nye skind til tegn. Sværere er oprettelsen af noget nyt, for eksempel evner karaktererne. Til deres betegnelser i grænsefladen og animation, kan du bruge de eksisterende ressourcer.

Men mekanikken i forandring er vanskelig. Yderligere kampagner for Warcraft 3: Frozen Throne er ofte knyttet. Som regel en udvikler producerer flere serier af kort, der er forbundet med et emne.

"Dawn af blod alfer"

Ganske populær i Sereda fans kampagne. Den vigtigste plot er sammenflettet med begivenhederne i det oprindelige spil. Kampagnen vil fortælle skæbne blodet alfer. I alt omfatter tolv kapitler. Desuden er seks kort udelukkende helliget heltene. I dem, skal spilleren vade gennem skoven og kæmpe med magiske tårne. Kampagnen har en masse nye enheder, såsom den magiske golems. De bevæger sig langsomt og er sårbare over for pile. Men på samme tid har en høj skade i nærkamp.

En af de mest magtfulde figurer er Lortemar. På det maksimale niveau, et tusind og sundhed. I det arsenal af otte magiske kræfter. I historien dirigerer han blod alfer. En anden stærk tryllekunstner - Keltas. Dens fordele - det er en stor mana og hastigheden af bevægelsen. Efter nederlaget ved Arthas ikke længere nyder tillid prinsen.

Blandt de nye kort er til stede og Outland. Denne gold ørken med minimal loftshøjde. Der er guld, men næsten ingen træer. Derfor er det ikke muligt at konstruere en stor lejr. Men du kan bruge et stort antal tegn.

"Curse Forsaken"

En serie af "Curse" - dette yderligere kampagner for Warcraft 3: Frozen Throne, som skærer den vigtigste plot. I søgelyset - Silvana. Mere i "Frozen Throne" hun blev dræbt af Arthas og forvandlet til de levende døde. Men i "Dawn af blod alfer," lykkedes det hende at genvinde sin vilje til at være upåvirket af Lich King. Kampagnen spillere vil sætte pris på de smukke kort.

Nogle byer består af hundredvis af bygninger og ser virkelig fascinerende. Så fans af store slag "Curse" vil appellere.

Desuden vil spilleren mødes og velkendte figurer. Risen King of the Dead, Thrall, Jaina, Varimathras. I løbet af kampagnen vil være i stand til at spille for hver af dem.

Af særlig interesse er kongen af Terror. Denne vampyr har mange færdigheder, der var han stadig med "kaos for regn." Kort til Warcraft 3: Frozen Throne antager delvis ødelægges terræn. Derfor er brugen af evner Varimathras giver en spektakulær animation.

Et sæt kort

Ud over yderligere kampagner, der er et sæt af individuelle kort moderniseret. De er designet til spillet af "Battle" mode. Det er bedst at spille på nettet. For eksempel, et spil kort "Tomb Raider" vil give mulighed for at spille udelukkende helte.

Der lægges særlig vægt på lageret og magiske evner. Men der er ingen økonomisk del af strategien.

TD elskere vil også sætte pris på den specielle "Tower Defense" - map Warcraft 3: Frozen Throne. Deres essens er enkel - lad ikke fjenden komme til din kilde. Stien kan være blokerende tårne af flere typer: ild, sten, magiske. I nogle versioner, kan du også oprette enheder. Du kan spille som en forsvarer, og for angriberen. Disse kort er bedst egnet for spillet på nettet.

"Dot"

Spillet Warcraft 3: Frozen Throne gav mange populære grene. Den mest berømte af dem - "Dot". I første omgang var det en almindelig kort, som er sat i det oprindelige spil. Så fik hun international berømmelse.

Opret en hel hjemmeside (ligesom Garena) for et spil af "Dot". Frozen Throne: tekstur af Warcraft 3 blev anvendt. Passage er at fange fjendens Livets Træ. Hver spiller styrer kun en helt. To baser - godt og ondt - forbinder de tre veje. Ifølge ham hele tiden gå svage enheder - kryb. For at dræbe dem spillerens gevinster erfaring og guld. På hver linje er der tre tårne. To mere vagt Tree.

I 2010 "Ventil" selskab købte rettighederne til spillet og skabte en "DotA 2" - en af de mest populære spil i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.