FormationUngdomsuddannelse og skoler

Graduation i stil med "Oscar": scriptet, tilrettelæggelsen og afviklingen af

Graduation - en fest, ikke kun for studerende, men også for deres forældre. Selv om de sænkede lidt trist barn ind i voksenalderen, men tilfælde på grund af dette ingen vil annullere. Tværtimod er et farvel til skolen, klassekammerater og lærere altid forsøger at holde på bolden. Guys skal huske det for livet efter endt en lang periode med skolelivet.

organisation stikkontakt

Moderne festlighederne er fundamentalt forskellige fra dem, der blev arrangeret for forældre til de nuværende kandidater. På mode tema Proms. Det er med emnet af begivenheden, og du skal beslutte først.

Ideer til prom kan være helt anderledes, og nogle af dem vil virke mærkeligt at lærere og forældre. Så før du begynder at forberede et bestemt emne, er det nødvendigt at drøfte det med den ældre generation. Kun kommer til enighed, kan begynde at forberede begivenheden.

Dernæst skal du vælge den organisatoriske gruppe. Compile scriptet selv en udfordring. Det bør overvejes alle detaljer til aften var perfekt. Det gælder:

 • à la carte restaurant;
 • Udsmykning af hallen;
 • kostumer og meget mere.

Én person til at håndtere denne mængde er meget vanskelig. Derfor organiseringen af en sådan hændelse er bedre at give kræfter kollektiv kreativitet: vælg repræsentanter fra hver klasse og for at hjælpe dem til at give forældre og lærere.

Man skal huske om hjertet af festivalen - master. Efter alt, det afhænger af ham, hvordan vil den oprindelige prom. Denne person skal være kreativ som at holde konkurrencer og kompetent til at præsentere endnu en velskrevet tekst er i stand til at ikke alle.

Prom organisation omfatter valget af det sted. Det er dikteret af temaet. Hvis kandidater ønsker at organisere en pirat fest, skolens kantine er ikke det bedste valg. Men hvis vil blive afholdt sociale arrangementer, ville den bedste løsning for ham være en restaurant.

For at vælge et rum, er der to uforanderlige regler:

 1. Hallen skal være rummelig og kan rumme et stort antal gæster deltager i arrangementet.
 2. Rummet bør tilhøre kun til de færdiguddannede. Det er ikke nok bare bestille et par borde i caféen, hvor der er uønskede besøgende.

For resten, valg af placering afhænger af vilje og finansiel kapacitet af kandidater og deres familier.

Enhed skal være omkring

Den stil og tema af aftenen vil blive opfyldt kun på den betingelse, at alle deltagerne i arrangementet vil blive en enkelt enhed. Hvis nogen undlader at efterkomme en dress code eller glemmer hjemme nogle vigtige detaljer, organisationen Prom er ikke komplet. Dette kan ødelægge stemningen af de mest kandidater og andre.

For at huske den aften i lang tid og har mulighed for at gennemgå de bedste øjeblikke, ved en graduering invitere en fotograf og kameramand. De er indgraveret denne begivenhed i det bedst mulige lys.

Men hvis for at redde dette ikke er muligt, er det nødvendigt at ty til at bruge hjemme kameraer, kameraer og pinde selfie. Fra denne begivenhed vil ikke blive berørt, og budgettet vil gavne.

en handlingsplan udarbejdet, er det nu nødvendigt at indse det. At vælge et tema aften kan tilbyde en bred vifte af muligheder. "Oscar" En af dem er i stil med prom. Det er patetisk begivenhed, som vil opgradere i hukommelsen i de kommende år.

Røde løber

Oprettelse af en kreativ gruppe kan begynde at skrive programmet for aftenen. Da scriptet "Oscar" i stil med prom 11 klasse skrev deres egen, er det nødvendigt først at overveje alt omhyggeligt. Den korrekte løsning ligger på overfladen, du bare nødt til at se på den velkendte handling på den del. Alle iagttog ceremoni "Oscar" og en uden tanke om, hvordan tingene fungerer.

Nødvendig attribut er den røde løber og typiske figurer. Mine damer og herrer, der ankommer til prisen, skal du sørge for at overholde dress code. Her, i princippet, og alt du behøver at vide for at realisere selv de mest dristige ideer til prom.

Ankomst af stjernerne og paparazzi

Som jeg nævnte, så vidt muligt at invitere en fotograf og kameramand, men i denne situation vil ikke være nok. Efter tildelingen "Oscar" indebærer en lang række paparazzi. Deres rolle kan udføre de venner og slægtninge til de færdiguddannede. Efter fremkomsten af den enkelte elev på den røde løber, kommer de kører, og begynder at tage billeder af stjernen.

Stjerner til ceremonien, som regel ankommer på luksusbiler. Hvis du ikke kan bringe op hver af de kandidater i en privat bil, kan du bruge en for ankomsten af alle gæsterne. Det vigtigste er ikke at blande rækkefølgen af udseende.

Den førende ferie og slå det

Som på denne ceremoni af den prestigefyldte pris, for at være den førende ferie. Bedre, hvis det vil blive indbudt af folket: ikke nødvendigvis fagfolk, nok studerende fra andre klasser. Den vigtigste ting, der var kreative i deres blod.

Den tale ved dimissionen efter aflevering statuetter skal præciseres af arrangørerne samt førende tekst. Efter alt, ikke alle har litterære talent og kan gå på smukt formulere deres tanker. Endvidere kan det uhensigtsmæssigt påvirke spænding. Deltagerne bør ikke overses huske teksten, da dette vil forhindre hændelser ved ceremonien.

Nomineringer til "Oscar"

Hvad er graduering i stil med statuetter "Oscar" uden? Deres antal skal være lig med antallet af kandidater og fakultet. Hvis vi betragter hierarkiet i filmen, direktør for skolen - det er den ledende instruktør, skoleleder - instruktørassistent. Lærere - lydteknikere, makeup artister og andre mennesker, uden hvilken en film ville være simpelthen umuligt.

Top stjerner, selvfølgelig, er de studerende. De kastede et spændende billede, hvor arbejdet varede mange år.

Det er kendt, at to identiske mennesker ikke eksisterer. Hver elev er stærk i noget adskilt. Nogen trækker en fin, og den anden - en fremragende organisator, og den tredje - en stor atlet. Derfor vil hver modtage en statuette for hans tjenester. Glem ikke om standouts fordi de studerer - er også en præstation.

Generelt vil tildelingen modtage:

 • den mest intelligente;
 • mest munter;
 • de fleste sportsgrene;
 • den mest fashionable;
 • bedste fysiker, kemiker, matematiker, lingvist, og så videre. d.

Alle nomineringer kan have to eller flere af vinderen. Gør scenarie "Oscar" i stil med prom 11 klasse skal huske, at uddele statuetter til lærere, også kan være i forskellige kategorier. For eksempel, "den bedste ven af de studerende" eller "guru kampagne." Generelt alt i hænderne på arrangøren.

Gennem en stikkontakt i "Oscar" stil kan komme til de nomineringer af kandidater med ironi. I dette tilfælde er det nødvendigt at give prisen for "den mest fortryllende fald i fysisk uddannelse" eller "for den mest præcise svar på tavlen." Vigtigst er det, at bruge humor klassekammerater. Men vittigheder skal være bløde - ikke såre hinanden på en sådan dag.

Udsmykning af hallen og den længe ventede film

Når de præmier med alt løst, er du nødt til at tænke over udformningen af hallen. alle bare her. Minimum dekorationer, lysets spil i baggrunden med et stænk banner til filmen. Hendes kan blive et fælles foto af studerende og undervisere eller bare en inskription med skolens nummer.

Desuden er gæsterne inviteret til at se filmen. Den kan monteres fra videoen, som er til stede i alle hjem i arkivet. I 11 år har de samlet en masse. Monter filmen bør overlade anden part. Fordi så vil det være interessant at se alt.

Den uformelle del

Da dette ikke er en reel ceremoni af "Oscar" og udløbet, derefter med statuetter vil blive tildelt certifikater. Men bare for at få dokumentet og forlade temmelig kedeligt. I scenariet skal give konkurrenterne. Præmier for deres deltagelse kan blive små gaver med en film-tema film diske, flash-kort med billedet af "skuespillere", og så videre. D.

Fortsæt eksamen i "Oscar" stil kan spise og et diskotek. Må ikke forsømme de tjenester af en DJ, fordi det vil gøre aftenen mindeværdig. Flyt med god musik er altid rart.

De færdiguddannede kan tale skuespillere. Hvem skal afhænge af budgettet for begivenheden: en gæst berømthed eller en stjerne af den lokale skala. Det vigtigste er at diskutere på forhånd repertoire.

Påklædning til ceremonien

Walk på den røde løber er uhensigtsmæssigt, for eksempel i jeans og sneakers. Udklædning til prom i "Oscar" stil bør være elegant og samtidig understregede streng. Piger kjole kulør på gulvet. Croy kan være alt:

 • kjole med høj talje i græsk stil;
 • Sammen med figursyet top og hals;
 • tøj lige udskæring
 • Kjoler med åben ryg spændende.

At vælge outfit, du skal huske, at hvis valget faldt på en lys-farvet kjole, det tilbehør, du har brug for at få mere stille. Frisurer også bedre at vælge en almindelig, lys og flyder.

Unge i sådan en nat, også vil ikke gå væk - de vil skinne i tre-dragter eller smoking. Generelt er den vigtigste ting at kulør sad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.